Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexis21
Scris: Saturday, January 7, 2017 12:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
App,am uitat sa mentionez ca endometrul meu era de 6 in ziua 12,deci acum 2 zile.E bine,e rau?Habar n-am despre asta...chiar nimic nu stiu.
DianaM
Scris: Saturday, January 7, 2017 12:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/5/2016
Salutare gagiciCheek Kiss .
La multi ani pentru cine se serbeaza astazi birthday .

A patit cineva sa aiba semne de ovulatie in ziua 8? Luna trecuta am ovulat in ziua 16...Sunt balonata, s-au intarit sanii si ma dor, secretie de aseara de mi-am udat pantalonii de pijama si am,chef de bebeleala si ma si jeneaza usor pe sub burta..Nu-i cam devreme totusi?
loredanay
Scris: Saturday, January 7, 2017 12:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/27/2016
DianaM wrote:
Salutare gagiciCheek Kiss .
La multi ani pentru cine se serbeaza astazi birthday .

A patit cineva sa aiba semne de ovulatie in ziua 8? Luna trecuta am ovulat in ziua 16...Sunt balonata, s-au intarit sanii si ma dor, secretie de aseara de mi-am udat pantalonii de pijama si am,chef de bebeleala si ma si jeneaza usor pe sub burta..Nu-i cam devreme totusi?

eu cred ca se poate ,eu din cate stiu ovulatia depinde de mai multi factori....test de ovulatie nu ai facut?
loredanay
Scris: Saturday, January 7, 2017 12:59 PM
Nivel

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI AU ZIUA ONOMASTICA AZI !!!majoreta
DianaM
Scris: Saturday, January 7, 2017 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
loredanay wrote:

eu cred ca se poate ,eu din cate stiu ovulatia depinde de mai multi factori....test de ovulatie nu ai facut?

Mai am doar unu in casa...cred ca il fac mai pe seara ca am facut pipi deja de vreo 3 ori de azi dimineata...sa treaca macar 2-3 ore fara sa fac...
Florinik83
Scris: Saturday, January 7, 2017 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/30/2016
Buna tuturor...Bun venit celor noi sI felicitari burtici noi. Nu am mai scris demult...Din pacate nu am vesti foarte bune. Sarcina mea s.a oprit din evolu?ie,din nou, la 7 saptamani. Ieri am trait cea mai groaznica zi din via?a mea...Asta e,ne ridicam,ne imbarbatam ?i mergem mai departe. Va imbratisez pe toate.
Diana1489
Scris: Saturday, January 7, 2017 1:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/4/2016
Florinik83 wrote:
Buna tuturor...Bun venit celor noi sI felicitari burtici noi. Nu am mai scris demult...Din pacate nu am vesti foarte bune. Sarcina mea s.a oprit din evolu?ie,din nou, la 7 saptamani. Ieri am trait cea mai groaznica zi din via?a mea...Asta e,ne ridicam,ne imbarbatam ?i mergem mai departe. Va imbratisez pe toate.

Imi pare foarte rau ptr tine! Dumnezeu o sa te ajute sa ai un bebelus sanatos in curând!
Florinik83
Scris: Saturday, January 7, 2017 2:02 PM
Nivel

Diana1489 wrote:

Imi pare foarte rau ptr tine! Dumnezeu o sa te ajute sa ai un bebelus sanatos in curând!
Mercic mult...sa ne dea Dumnezeu la toate.
loredanay
Scris: Saturday, January 7, 2017 2:05 PM
Nivel

Florinik83 wrote:

Stiu si ma gandesc cat de greu iti este insa trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe...eu zic ca DD ne ajuta poate atunci cand nu ne asteptam...computerlove
Florinik83
Scris: Saturday, January 7, 2017 2:24 PM
Nivel

loredanay wrote:

Stiu si ma gandesc cat de greu iti este insa trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe...eu zic ca DD ne ajuta poate atunci cand nu ne asteptam...computerlove
Este cumplit...Cel putin ieri asa am simtit,atat fizic, cat mai ales psihic.
Victory
Scris: Saturday, January 7, 2017 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Florinik83 wrote:
Uff imi pare tare rau! Fii curajoasa, ridica te si nu ti pierde speranta!!!
Crissy
Scris: Saturday, January 7, 2017 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Florinik83 wrote:

Imi pare tare rau pentru pierderea ta si iti doresc sa gasesti puterea de a merge mai departe si de a lupta pentru a avea puisorul tau. Iti recomand sa-ti faci analizele de trombofilie si cele genetice si cele dobandite poate gasesti acolo cauza.
Florinik83
Scris: Saturday, January 7, 2017 7:54 PM
Nivel

Crissy wrote:

Imi pare tare rau pentru pierderea ta si iti doresc sa gasesti puterea de a merge mai departe si de a lupta pentru a avea puisorul tau. Iti recomand sa-ti faci analizele de trombofilie si cele genetice si cele dobandite poate gasesti acolo cauza.
Mercic mult...Pai peste 10 zile trebuie sa ma duc la control si o sa vorbesc cu medicul sa vad ce imi recomanda...oricum trombofilia vreau sa o fac. Sper sa gasesc o cauza ca este groaznic sa.ti faci vise ?i sperante si degeaba.
Victory
Scris: Saturday, January 7, 2017 11:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Fetele, frumoasele, ce-o fi cu mine???!!!!! Ma doare burta de zici ca deja a venit rozica!!! Azi pe zi intepaturi pe stanga, la o palma sub buric, pe dupa amiaza a inceput durere de CM cam asa, acum chiar nu stiu de la ce o fi.... Sindrom premenstrual in z 21??? Cel mai scurt CM din viata mea a fost 25, doar o data, in rest 27-33.... Ufff naspa senzatie, plus balonare, un discomfort total....
loredanay
Scris: Sunday, January 8, 2017 8:17 AM
Nivel

Victory wrote:
Fetele, frumoasele, ce-o fi cu mine???!!!!! Ma doare burta de zici ca deja a venit rozica!!! Azi pe zi intepaturi pe stanga, la o palma sub buric, pe dupa amiaza a inceput durere de CM cam asa, acum chiar nu stiu de la ce o fi.... Sindrom premenstrual in z 21??? Cel mai scurt CM din viata mea a fost 25, doar o data, in rest 27-33.... Ufff naspa senzatie, plus balonare, un discomfort total....

buna,nu vreau sa te dezamagesc dar mie luna trecuta asa mi s-a intamplat si la 24 de zile a venit "rosa"nebuna...in prima zi doar cand mergeam la baie era pe hartie iar din a doua zi si-a dat drumul cat de cat normal.Dar stiam ca la mine e cu cheaguri..insa de data aceea a fost fara si nu asa mult..insa test tot negativ :(..dar sa nu uiti ca nu toate suntem la fel ,eu iti doresc sa fie cum vrei tu computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.