Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Saturday, December 24, 2016 11:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
HOPE wrote:
Craciun fericit, fetelor!!! craciun santa
Ce face bebe? Blushing computerlove
Lili Eu
Scris: Saturday, December 24, 2016 11:34 AM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Multumesc mult de intrebare. Oarecum mai bine as putea sa zicem ca m au operat în final astazi.
Acum o sa vad daca o sa ma lase durerea sa dorm sau iar va trebui sa le cer clamate.
O seara placuta va doresc tuturor
DistanceKiss
ma bucur ca esti bine. si ca ai trecut de operatie. recuperare usoare si la anu sa te vad cu doua liniute rosii!!! computerlove
Lili Eu
Scris: Saturday, December 24, 2016 11:36 AM
Nivel

Sarbatori fericite aspirici cu sclipici de sarbatoare!!!! sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!! si la anu sa fiti toate burticute!!!! craciun santa craciun computerlove iloveyou

Lili Eu attached the following image(s):
lumina-sfanta-venita-in-ajun-sa-va-aduca-in-suflet-un-vesnic-craciun-sarbatori-de-vis-alaturi-de-cei-dragi..jpg

Crissy
Scris: Saturday, December 24, 2016 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Fetelor am intrat si eu sa va urez Craciun fericit, plin de lumina si bucurie in suflet si la anul pe vremea asta sa aveti toate burtici sau bebei in brate! Va trimit muuuuuuuuult prafusor magic de burtica computerlove computerlove computerlove computerlove
camt
Scris: Saturday, December 24, 2016 1:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/2/2016
Craciun Fericit fetelor!!!
Mosul sa va aduca la toate cele doua liniu?e mukt a?teptate.craciun
Marga22
Scris: Saturday, December 24, 2016 1:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/29/2016
Craciun fericit.. santa santa
valicutza
Scris: Saturday, December 24, 2016 2:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
bby88 wrote:
Feteeee a crescut de la 75 la 178hainoroc sper sa fie ok in continuarehearts
Luati prafusor proaspat flowers
Sarbatori fericiteeeecraciun
Felicitari!!!!Sarcina u?oara ?i frumoasa!!!
monica maria
Scris: Saturday, December 24, 2016 6:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/17/2016
Craciun fericitCheek Kiss !
Tania2105
Scris: Saturday, December 24, 2016 11:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
santa santa santa CRACIUN FERICIT FETELORsanta santa santa
Amadeus
Scris: Sunday, December 25, 2016 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 9/14/2016
Craciun Fericit , alaturi de familiile voastre! Va pup si va imbratisez! computerlove
LAURA0202
Scris: Sunday, December 25, 2016 11:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Rubynne wrote:
Laura ce faci? Cum esti? Sa te intareasca Dumnezeu sa treci cu bine peste tot! hearts DistanceKiss

Sarbatori fericite fetelor va urez si eu! Sa va bucurati de Nasterea Domnului impreuna cu toti cei dragi si sa speram ca anul ce vine ne va ajuta sa avem si noi pruncii mult doriti!
campfire DistanceKiss

Multumesc de intrebare Rubby, oare cum bine,am fost operata pe 23 si ieri mi au si dat drumul de la spital. A fost ....... urat, ii putin spus dar acuma nu pot face altceva decat sa merg inainte . Am o placa de metal cu 9 suruburi in mana stanga. Asta este,în ziua cu opera?ia, au fost dureri insuportabile de ca ne a început sa se duca efectul anestezie; ieri si azi .... dureri mari dar sunt mul?umita macar ca astazi pot misca macar putin mai bine degetele.
LAURA0202
Scris: Sunday, December 25, 2016 11:17 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Laura cum esti azi? computerlove

Buna fetelor,va multumesc mult pt ca va mai gânditi si la mine. Lily, astazi sunt .... oarecum mai bine, lasând deoparte faza când doar printr un simplu gest, am stranutat si am izbucnit în plâns de durere, nicidecum la încheietura mâinii unde am fost operata, ci la umar, care ma doare de la lovitura, de când m a târât cretinul / animalul ala sub masina dar Multumesc lui DumneZeu ca nu era nimica rupt.
În rest,merg înainte, cu dureri, antibiotice si calmare.
Sarbatori fericite va doresc voua, chiar daca eu nu le am.
LAURA0202
Scris: Monday, December 26, 2016 12:19 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
ma bucur ca esti bine. si ca ai trecut de operatie. recuperare usoare si la anu sa te vad cu doua liniute rosii!!! computerlove

Multumesc mult Lili doar ca mi e oarecum si sa ma trezesc cu doua liniute pt ca eu ,la ce am în?eles de la dr,o sa cam fac raze si alte analize , rmn , tac sau atac si din ce stiu eu nu prea po?i sa fi graviduta când le faci. Oricum , pe mine ma intereseaza sa mi recuperez mâna si toate functiile ei pt ca n aveti idee cum este, cum te simti, înafara de dureri, când vezi ca nu po?i sa faci nimica doar cu o singura mana. Dr vor sa vada cum evolueaza oscioarele de la încheietura ca sa mi scoata suruburile dupa 6 luni -1 an , asta depinde totul de corpul meu.
( am pus o intrebare dr, daca n ar putea sa mi le lase acolo suruburile,placuta, nu de altceva dar n as mai vrea sa trec înca odata prin ceea ce am trecut pt ca n a fost deloc placut, si mi a spus ca intentia lor,a dr ,este ca sa vada cum se reface acolo, si sa le scoata pt ca Doamne feri daca as pa?i ceva iar la mâna, dupa aceea, nu s ar mai putea reface mâna la loc si m a cam speriat asta. Important este sa mi recuperez toate functiile mâinii, sa pot misca toate degetele, fara nici o problema, sa pot sa închid si sa deschid mâna fara probleme.
Maine, fac o tura pana la iuby meu doar ca o sa fie doar pt 2 zile cred pt ca pe 30 trebe sa fiu la spital, la control, sa mi schimbe pansanentul si sa vada cum a reactionat mana mea la opera?ie, peste 14 zile îmi vor scoate si atele, ma gândeam ca în 2016, cusatura ar parea altfel dar iara ....m au cusut ca pe porc NuImiPasa
O sa vedem cum va fi peste o saptamana când voi merge la control.
Va urez multa sanatate tuturor si mi pare rau ca eu vin sa stric buna dispozi?ie de aici cu problemele mele.
Ca o paranteza, daca era sa ma las pe baza de din ?ara. .....ne stie cum era mâna mea dupa aceea, care trebuia operata pe 12 când am avut accidentul, nu dupa 11 zile.
Om vedea ce s o alege cu mana mea, daca o sa pot sa recuperez totul.
Va urez o seara placuta tuturor si o sa mai intru si pe aici, sa mai stiu si de voi dar doar in cazul in care mâna mi o va permite. Sper sa nu am iarasi dureri insuportabile care nu ma vor lasa sa ma odihnesc noaptea.
Hands
Cheek Kiss
alina_ele
Scris: Monday, December 26, 2016 1:16 AM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2016
Sarbatori fericite fetelor! Doamne ajuta ca anul viitor sa ni se implineasca toate visele!

Va pup cu drag!
maria2013
Scris: Monday, December 26, 2016 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Laura, sper sa te recuperezi rapid, sa îti vezi linistita de viata. Trebuie sa vina si o perioada mai linistita!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.