Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Victory
Scris: Sunday, December 18, 2016 10:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Buna dimineata, duminica frumoasa dragelor! Eu declar cu multa indignare Z1 , nesimtita de Rozi iar a venit!!!! Sper ca macar din ianuarie sa n o mai vad 9 luni ca n o mai suport !!!!!!!!
Crissy
Scris: Sunday, December 18, 2016 1:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Victory wrote:
Buna dimineata, duminica frumoasa dragelor! Eu declar cu multa indignare Z1 , nesimtita de Rozi iar a venit!!!! Sper ca macar din ianuarie sa n o mai vad 9 luni ca n o mai suport !!!!!!!!

Uff, sper ca noul an sa-ti aduca cele doua liniute cat mai curand Cheek Kiss
floricel17
Scris: Sunday, December 18, 2016 1:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/14/2016
Victory wrote:

:( O sa vezi ca luna viitoare nu mai vine!! computerlove
Victory
Scris: Sunday, December 18, 2016 4:28 PM
Nivel

floricel17 wrote:

:( O sa vezi ca luna viitoare nu mai vine!! computerlove
Sa ai gura aurita!!! Pup
Victory
Scris: Sunday, December 18, 2016 5:47 PM
Nivel

Crissy wrote:

Uff, sper ca noul an sa-ti aduca cele doua liniute cat mai curand Cheek Kiss
Merci mult, sa de Dzeu. Pup
valicutza
Scris: Sunday, December 18, 2016 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Crissy wrote:
Gata si beta 2, 642 de la 250 hearts hearts computerlove computerlove computerlove Va trimit tot prafusorul de burtica sa ajunga si sa se prinda la toata lumea coeur coeur coeur

Felicitari Criss!!! Sarcina u?oara ?i cât mai frumoasa,cu bebe sanatos ?i la termen!!!majoreta majoreta majoreta
roxinuta
Scris: Sunday, December 18, 2016 8:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/30/2016
Mire wrote:

Eu am facut si barza si sunt la fel ca Oview..teoreticLol

Nu va sugerez barza am facut eu acum toate 4 z au 2 linii intense pe langa am facut oview se vede diferenta.pot atasa poze daca doresti sa vezi.pup
roxinuta
Scris: Sunday, December 18, 2016 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/30/2016
Victory wrote:

Ufff i_mi pare rau ...forta luna viitoare o fi cu noroc .
Victory
Scris: Sunday, December 18, 2016 11:07 PM
Nivel

roxinuta wrote:

Ufff i_mi pare rau ...forta luna viitoare o fi cu noroc .
Da, Sper sa fie cu noroc, merci! Tu cum esti?
DianaM
Scris: Monday, December 19, 2016 7:53 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
Buna dimineata fetelorClap . Va doresc o saptamana frumoasa, plina de teste pozitive. Vroiam sa va intreb care este parerea voastra legata de cat de des este ok sa bebelim in perioada ovulatiei? De exemplu eu am avut teste de ovulatie pozitive sambata si duminica( parca era si mai intensa a doua liniuta) si am bebelit sambata si duminica de doua ori. Ma intrebam daca e ok asa? Sau ar trebui mai rar? Eu am facut luna asta teste de ovulatie ca aveam eu niste pitici pe creieras si vroiam sa ma conving ca ovulez. Am zis ca de luna viitoare o sa fiu mai atenta la semnele pe care mi le da organismul in aceasta perioada: sanii intariti si putin durerosi de vineri dupa amiaza iar duminica toata ziua m-am simtit foarte balonata, parca ma apasa ceva pe vezica, am facut si pipi destul de des si o durere difuza in partea de jos a burtii.

Spor la cumparaturile de MosBravoo Cheek Kiss .
Alexis21
Scris: Monday, December 19, 2016 8:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Buna dimineata dragele mele!Cum ati petrecut weekendul?Felicitari fetelor care au primit cadou de la mos si au beta baban!La mai mare!Eu tot in asteptare... culmea...nu simt nimic diferit asa cum simteam in alte luni,sau poate imi inchipuiam eu...nici sanii nu ma dor...nimic...mai am 6 zile de asteptare...deci azi sunt 8 dpo....nu cred ca e ceva diferit de lunile trecute....doar ca am avut cistita!:))))))
Rubynne
Scris: Monday, December 19, 2016 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Felicitari proaspetelor gravidute!
Doamne ajuta fetelor ce urmeaza la testare...sa vina si la voi Moshu' cu cele doua liniute mult dorite.
Sa aveti saptamana usoara! Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Monday, December 19, 2016 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Victory wrote:

Off Victory...pale ...s-o luam de ciuf pe Roza asta si sa-i dam una sa fuga 9 luni Big Surprise
Alexis21
Scris: Monday, December 19, 2016 10:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Argue
Rubynne wrote:

Off Victory...pale ...s-o luam de ciuf pe Roza asta si sa-i dam una sa fuga 9 luni Big Surprise

Ma bag si eu la ciufulit rozica!Nu prea tare,ca sa nu se supere si sa nu mai vina deloc peste 9 luni,ca si asta e o problema!:))))
Lili Eu
Scris: Monday, December 19, 2016 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
DianaM wrote:
Buna dimineata fetelorClap . Va doresc o saptamana frumoasa, plina de teste pozitive. Vroiam sa va intreb care este parerea voastra legata de cat de des este ok sa bebelim in perioada ovulatiei? De exemplu eu am avut teste de ovulatie pozitive sambata si duminica( parca era si mai intensa a doua liniuta) si am bebelit sambata si duminica de doua ori. Ma intrebam daca e ok asa? Sau ar trebui mai rar? Eu am facut luna asta teste de ovulatie ca aveam eu niste pitici pe creieras si vroiam sa ma conving ca ovulez. Am zis ca de luna viitoare o sa fiu mai atenta la semnele pe care mi le da organismul in aceasta perioada: sanii intariti si putin durerosi de vineri dupa amiaza iar duminica toata ziua m-am simtit foarte balonata, parca ma apasa ceva pe vezica, am facut si pipi destul de des si o durere difuza in partea de jos a burtii.

Spor la cumparaturile de MosBravoo Cheek Kiss .
Daca partenerul tau sta bine cu gigei eu zic ca e ok sa bebeliti cat de des puteti ca nu e problema....poti sa bebelesti si azi....daca are probleme cu gigei nu e bine de bebelit in fiecare zi...bebeliti o zi da una nu ....sa se refaca gigei......eu in luna cand am ramas am bebelit in fiecare zi char si de doua ori pe zi si a fost cu noroc ptr ca al meu are gigei ok.....bafta si sa vi cu doua liniute....computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.