|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Buna dimineata, duminica frumoasa dragelor! Eu declar cu multa indignare Z1 , nesimtita de Rozi iar a venit!!!! Sper ca macar din ianuarie sa n o mai vad 9 luni ca n o mai suport !!!!!!!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Victory wrote:Buna dimineata, duminica frumoasa dragelor! Eu declar cu multa indignare Z1 , nesimtita de Rozi iar a venit!!!! Sper ca macar din ianuarie sa n o mai vad 9 luni ca n o mai suport !!!!!!!! Uff, sper ca noul an sa-ti aduca cele doua liniute cat mai curand |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 149
| Victory wrote:Buna dimineata, duminica frumoasa dragelor! Eu declar cu multa indignare Z1 , nesimtita de Rozi iar a venit!!!! Sper ca macar din ianuarie sa n o mai vad 9 luni ca n o mai suport !!!!!!!!
:( O sa vezi ca luna viitoare nu mai vine!! |

| floricel17 wrote::( O sa vezi ca luna viitoare nu mai vine!! Sa ai gura aurita!!! Pup |

| Crissy wrote:Uff, sper ca noul an sa-ti aduca cele doua liniute cat mai curand Merci mult, sa de Dzeu. Pup |

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Felicitari Criss!!! Sarcina u?oara ?i cât mai frumoasa,cu bebe sanatos ?i la termen!!! |
|
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Mire wrote:Eu am facut si barza si sunt la fel ca Oview..teoretic
Nu va sugerez barza am facut eu acum toate 4 z au 2 linii intense pe langa am facut oview se vede diferenta.pot atasa poze daca doresti sa vezi.pup |
|
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Victory wrote:Buna dimineata, duminica frumoasa dragelor! Eu declar cu multa indignare Z1 , nesimtita de Rozi iar a venit!!!! Sper ca macar din ianuarie sa n o mai vad 9 luni ca n o mai suport !!!!!!!!
Ufff i_mi pare rau ...forta luna viitoare o fi cu noroc . |
|

| roxinuta wrote:
Ufff i_mi pare rau ...forta luna viitoare o fi cu noroc .
Da, Sper sa fie cu noroc, merci! Tu cum esti? |
|

Inregistrat: 12/5/2016 Mesaje: 1452
| Buna dimineata fetelor . Va doresc o saptamana frumoasa, plina de teste pozitive. Vroiam sa va intreb care este parerea voastra legata de cat de des este ok sa bebelim in perioada ovulatiei? De exemplu eu am avut teste de ovulatie pozitive sambata si duminica( parca era si mai intensa a doua liniuta) si am bebelit sambata si duminica de doua ori. Ma intrebam daca e ok asa? Sau ar trebui mai rar? Eu am facut luna asta teste de ovulatie ca aveam eu niste pitici pe creieras si vroiam sa ma conving ca ovulez. Am zis ca de luna viitoare o sa fiu mai atenta la semnele pe care mi le da organismul in aceasta perioada: sanii intariti si putin durerosi de vineri dupa amiaza iar duminica toata ziua m-am simtit foarte balonata, parca ma apasa ceva pe vezica, am facut si pipi destul de des si o durere difuza in partea de jos a burtii.
Spor la cumparaturile de Mos . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Buna dimineata dragele mele!Cum ati petrecut weekendul?Felicitari fetelor care au primit cadou de la mos si au beta baban!La mai mare!Eu tot in asteptare... culmea...nu simt nimic diferit asa cum simteam in alte luni,sau poate imi inchipuiam eu...nici sanii nu ma dor...nimic...mai am 6 zile de asteptare...deci azi sunt 8 dpo....nu cred ca e ceva diferit de lunile trecute....doar ca am avut cistita!:)))))) |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Felicitari proaspetelor gravidute! Doamne ajuta fetelor ce urmeaza la testare...sa vina si la voi Moshu' cu cele doua liniute mult dorite. Sa aveti saptamana usoara! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Victory wrote:Buna dimineata, duminica frumoasa dragelor! Eu declar cu multa indignare Z1 , nesimtita de Rozi iar a venit!!!! Sper ca macar din ianuarie sa n o mai vad 9 luni ca n o mai suport !!!!!!!! Off Victory... ...s-o luam de ciuf pe Roza asta si sa-i dam una sa fuga 9 luni |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Rubynne wrote:Off Victory...  ...s-o luam de ciuf pe Roza asta si sa-i dam una sa fuga 9 luni Ma bag si eu la ciufulit rozica!Nu prea tare,ca sa nu se supere si sa nu mai vina deloc peste 9 luni,ca si asta e o problema!:)))) |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| DianaM wrote:Buna dimineata fetelor  . Va doresc o saptamana frumoasa, plina de teste pozitive. Vroiam sa va intreb care este parerea voastra legata de cat de des este ok sa bebelim in perioada ovulatiei? De exemplu eu am avut teste de ovulatie pozitive sambata si duminica( parca era si mai intensa a doua liniuta) si am bebelit sambata si duminica de doua ori. Ma intrebam daca e ok asa? Sau ar trebui mai rar? Eu am facut luna asta teste de ovulatie ca aveam eu niste pitici pe creieras si vroiam sa ma conving ca ovulez. Am zis ca de luna viitoare o sa fiu mai atenta la semnele pe care mi le da organismul in aceasta perioada: sanii intariti si putin durerosi de vineri dupa amiaza iar duminica toata ziua m-am simtit foarte balonata, parca ma apasa ceva pe vezica, am facut si pipi destul de des si o durere difuza in partea de jos a burtii. Spor la cumparaturile de Mos  . Daca partenerul tau sta bine cu gigei eu zic ca e ok sa bebeliti cat de des puteti ca nu e problema....poti sa bebelesti si azi....daca are probleme cu gigei nu e bine de bebelit in fiecare zi...bebeliti o zi da una nu ....sa se refaca gigei......eu in luna cand am ramas am bebelit in fiecare zi char si de doua ori pe zi si a fost cu noroc ptr ca al meu are gigei ok.....bafta si sa vi cu doua liniute.... |
|
|