|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Edith90 wrote:Ce ma bucur pentru tine! Sarcina usoara si sanatate multa iti doresc! Multumesc, te puuuuup! Si vezi ca stabilisem ceva deci prinde barza ca ti-o fac pachet, in vreo 2-3 ore ajunge la tine |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| 165 betaaa sunt superrrr fericitaaaaaa 4 |
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
| Crissy wrote:Multumesc, te puuuuup! Si vezi ca stabilisem ceva deci prinde barza ca ti-o fac pachet, in vreo 2-3 ore ajunge la tine
Da, o astept :) ieri am bagat o rodie de arata bucataria ca dupa crima |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Ce de vesti frumoase astazi! Se vede ca decembrie e luna magica! Felicitari, fetelor! Crissy, trimiti barza si la mine, da? |
| Edith90 wrote:Da, o astept :) ieri am bagat o rodie de arata bucataria ca dupa crima Edith, pe net sunt diferite filmulete care arata cum se poate curata mai usor o rodie. Eu le scot întâi partea din centru (ca un capac), apoi crestez patru felii si totul e simplu. Încearca! |
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
| maria2013 wrote: Edith, pe net sunt diferite filmulete care arata cum se poate curata mai usor o rodie. Eu le scot întâi partea din centru (ca un capac), apoi crestez patru felii si totul e simplu. Încearca!
Mersi! Voi incerca |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Crissy mamica draga felicitari din suflet . Deutza si Nico felicitari si voua ,pfff cat praf de burtica avem aici ...imposibil sa nu mai apara si alte testulete pozitive.
|
|
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| andrada1983 wrote:Crissy mamica draga felicitari din suflet . Deutza si Nico felicitari si voua ,pfff cat praf de burtica avem aici ...imposibil sa nu mai apara si alte testulete pozitive. Multumescc arunc cu mult praf de burtici |
|
| maria2013 wrote:Ce de vesti frumoase astazi! Se vede ca decembrie e luna magica! Felicitari, fetelor! Crissy, trimiti barza si la mine, da? La Bucuresti, da? Vine cu mine in masina sapt viit deci stai pe faza |
|
| Deutza_52 wrote:165 betaaa sunt superrrr fericitaaaaaa 4 Felicitari, o sa petrecem 9 luni impreuna in casuta gravidutelor desi eu cred ca raman mai mult aici pana schimba tabara si toate prietenele mele dragi |
|
| Crissy wrote:La Bucuresti, da? Vine cu mine in masina sapt viit deci stai pe faza La Constanta :) |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Deutza_52 wrote: Multumescc arunc cu mult praf de burtici
Am prins si eu prafulet si il pun bine |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Felicitari pentru bobita ta care creste frumos! Sa ai sarcina u?oara si un bebe sanatos! Ma bucur nespus de mult pentru tine! |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Felicitari, Deutza si Nico! Vad ca Mo?ul e bogat anul acesta. Sper sa nu se opreasca aici si sa continue sa aduca testulete pozitive pentru toata lumea! |
|
| andrada1983 wrote:Crissy mamica draga felicitari din suflet . Deutza si Nico felicitari si voua ,pfff cat praf de burtica avem aici ...imposibil sa nu mai apara si alte testulete pozitive. Draga mea tu cred ca primesti globul si titlul de mama Omida dupa ce fac ultima strigare a catalogului.. o sa ma urmezi si tu cat de curand |
|
|