|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Crissy wrote:Ti-am pus o vorba buna la glob dupa ce l-am lustruit cu praf de burtica mica mica Multumeeeeesc! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 72
| Rubynne ai un pm. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Buna fetele! Am mai scris acum cateva zile... Astazi am fost la doctor si sunt in ziua 11 dupa stimularea cu closty.. Am endometru de 9.2 si un folicul pe ovarul stang de 21 mm. Doctora a spus ca este foarte bine. Voi ce spuneti care este parerea voastra? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Diana1489 wrote:Buna fetele! Am mai scris acum cateva zile... Astazi am fost la doctor si sunt in ziua 11 dupa stimularea cu closty.. Am endometru de 9.2 si un folicul pe ovarul stang de 21 mm. Doctora a spus ca este foarte bine. Voi ce spuneti care este parerea voastra? Eu zic ca e bine. Faci injec?ie de declansare? |
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 470
| Bella1989 wrote: Eu zic ca e bine. Faci injec?ie de declansare?
Nu fac nicio injectie! Sunt in a doua luna de stimulare. Doctora a spus ca ar trebui sa am ovulatie azi sau maine |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Am facut din nou test de ov.unul barza si unul oview arara asa roxinuta attached the following image(s):
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 149
| roxinuta wrote:Am facut din nou test de ov.unul barza si unul oview arara asa
Daca cel de la oview e negativ, atunci asa e. Testele barza si minut s-au jucat si cu nervii mei. Am ramas la oview, sunt chiar multumita. In ziua in care mi-a iesit pozitiv in max 24-48 h am ovulat. In schimb celelalte... mi se pozitivau si cu o sapt inainte, o zibera pozitiv, alta negativ. Un rahat. Testeaza in continuare pana cand cele 2 liniute suntbidentice sau linia de test mai intensa |
| floricel17 wrote:Daca cel de la oview e negativ, atunci asa e. Testele barza si minut s-au jucat si cu nervii mei. Am ramas la oview, sunt chiar multumita. In ziua in care mi-a iesit pozitiv in max 24-48 h am ovulat. In schimb celelalte... mi se pozitivau si cu o sapt inainte, o zibera pozitiv, alta negativ. Un rahat. Testeaza in continuare pana cand cele 2 liniute suntbidentice sau linia de test mai intensa
Daca maine e in scadere liniuta la oview inseamna ca ov a avut loc mucus specific ov a fost aseara cu spoting maro(de la menstra care sa terminat ieri dimineata ) ...am mai facut teste oview si in z nefertile nu era a 2 linie deloc ieri am facut doar cel barza ..acum sa vedem maine .. |
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| roxinuta wrote:
Daca maine e in scadere liniuta la oview inseamna ca ov a avut loc mucus specific ov a fost aseara cu spoting maro(de la menstra care sa terminat ieri dimineata ) ...am mai facut teste oview si in z nefertile nu era a 2 linie deloc ieri am facut doar cel barza ..acum sa vedem maine ..
Mai bine mergi la medic sau faci analizele hormonale cum a spus si fetele. Testele de ovulatie nu confirma ovulatia 100%. Doar ecografic poate fi confirmata. E greu de crezut ca ai ovulat in z5-6 si daca e asa nu prea e ok pentru ca endometrul sigur nu e pregatit atat de devreme. Mai încearca si saptamana viitoare sa vezi daca se pozitiveaza din nou |
| bby88 wrote: Mai bine mergi la medic sau faci analizele hormonale cum a spus si fetele. Testele de ovulatie nu confirma ovulatia 100%. Doar ecografic poate fi confirmata. E greu de crezut ca ai ovulat in z5-6 si daca e asa nu prea e ok pentru ca endometrul sigur nu e pregatit atat de devreme. Mai încearca si saptamana viitoare sa vezi daca se pozitiveaza din nou
Le fac toate cate am inca 12 parca ...la doctor numai luna viitoare am programare. roxinuta attached the following image(s):
|
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Diana!Maya cum esti? Parca ziceai ca testezi si tu azi !!!!! |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| roxinuta wrote:
Le fac toate cate am inca 12 parca ...la doctor numai luna viitoare am programare.
ai ovare polichistice? de aia poate iti ies testele pozitive si ai si ciclu neregulat. |
|
| andy07 wrote: ai ovare polichistice? de aia poate iti ies testele pozitive si ai si ciclu neregulat.
Mi sa spus ovare bune ..pap si lama ok. Din cauza anilor ovulatia poate fff greoie dar puteti ramana insarcinata linistita ovare bune ...totul curat!.la ecotrasvaginal se vede ovare polichistic? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor daca va zic ceva... Vineri l-am convins pe sot sa facem o singura incercare pentru bebe 3. Am avut o efuziune romantic. Peste o zi am vazut ca eram si la ovulatie. Deci sunt ceva sanse? Ce ziceti de asta? |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| roxinthya wrote:Fetelor daca va zic ceva... Vineri l-am convins pe sot sa facem o singura incercare pentru bebe 3. Am avut o efuziune romantic. Peste o zi am vazut ca eram si la ovulatie. Deci sunt ceva sanse? Ce ziceti de asta? E posibil. Si, daca ma uit la semnatura ta, e vremea :) 8 ani, 4 ani |
|
|