Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Thursday, December 15, 2016 7:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
Bella1989 wrote:

Hei! De ce vorbe?ti a?a? Nu te demoraliza!
E posibil ca oboseala sa fie si de la dieta, nu te gândi la rau. Oricum e bine sa î?i faci analizele uzuale.
Si eu cred ca nu e pierduta luna asta. Au mai fost fete care nu au putut bebeli in ziua ovula?iei sau dupa si tot au ramas gravide. Important e sa fi bebelit înainte. Eu tot sper sa ne dai o veste buna! Si sus cu moralul!Cheek Kiss

Demoralizata sunt de ceva timp...miracole de Craciun...nu am parte eu de asemenea bucurie. Cine stie ce probleme ascunse am si eu...ehh...
Multumesc de incurajari pupici esti o scumpica love
Rubynne
Scris: Thursday, December 15, 2016 7:38 PM
Nivel

roxinuta wrote:
FELICITARI CRisscoeur coeur topai newclap

Nu am mai intrat cum santeti ?dupa cm oprit ieri inceput teste de ovulatie barza sper sa fie ok .prima z 2 liniute ma ajutati ?

Nu-mi dau seama prea bine din poza...par aproximativ aceeasi intensitate.
Stai sa inteleg ieri s-a terminat menstra? Ce zi esti?
roxinuta
Scris: Thursday, December 15, 2016 7:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2016
Rubynne wrote:

Nu-mi dau seama prea bine din poza...par aproximativ aceeasi intensitate.
Stai sa inteleg ieri s-a terminat menstra? Ce zi esti?

Ieri sa terminat a 4 z a cm cum e posibil asa ceva ? Azi ma durea din nou burta si capul zic ce doamne am iara ...fac test sarcina barza 25ul negativ si zic fac si teste de ov.si a iesit 2 linii aceeasi intensitate ...testele ov barza sant ok?nu am facut niciodata asa repede teste de ovulatie...sa inteleg ca ovulez acum ? Cu ce test pot sa mai fac? Ca sa am o comparatie?
Inawar
Scris: Thursday, December 15, 2016 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
roxinuta wrote:

Ieri sa terminat a 4 z a cm cum e posibil asa ceva ? Azi ma durea din nou burta si capul zic ce doamne am iara ...fac test sarcina barza 25ul negativ si zic fac si teste de ov.si a iesit 2 linii aceeasi intensitate ...testele ov barza sant ok?nu am facut niciodata asa repede teste de ovulatie...sa inteleg ca ovulez acum ? Cu ce test pot sa mai fac? Ca sa am o comparatie?

Pare cam intensa liniuta pt z5, probabil ai LH-ul mare. Nu stiu cum e barza, am inteles pe aici ca oview sunt mai bune..
roxinuta
Scris: Thursday, December 15, 2016 7:54 PM
Nivel

Inawar wrote:

Pare cam intensa liniuta pt z5, probabil ai LH-ul mare. Nu stiu cum e barza, am inteles pe aici ca oview sunt mai bune..

Ma duc sa iau trusa ,dar e un interval de ore nu stiu daca ma mai incadrez azi ..NuImiPasa
Inawar
Scris: Thursday, December 15, 2016 7:58 PM
Nivel

Faci maine si daca poti in fiecare zi cam pe la aceeasi ora sa ai termen de comparatie intre zile.
andy07
Scris: Thursday, December 15, 2016 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
roxinuta, niste dozari hormonale nu poti face? era ideal in z2-3.
eu in testele barza, de orice fel, nu cred deloc, la cate am vazut pe aici. se coloreaza din orice, chiar si apa daca pui pe ele.
roxinuta
Scris: Thursday, December 15, 2016 8:03 PM
Nivel

andy07 wrote:
roxinuta, niste dozari hormonale nu poti face? era ideal in z2-3.
eu in testele barza, de orice fel, nu cred deloc, la cate am vazut pe aici. se coloreaza din orice, chiar si apa daca pui pe ele.

Luna vitoare sa incerc dupa cm dar sincer nu ma asteptam ..e concludent daca fac altu de alta firma acum pana in ora 22?
Bella1989
Scris: Thursday, December 15, 2016 8:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Fetelor, imi pare nespus de rau daca povestea mea v-a intristat sau demoralizat! Nu asta era intentia mea. Nu va mai ganditi la ce e mai rau, astea sunt cazuri rare. Ganditi-va la Crissy, Stelutza si toate fetele care au reusit natural dupa mai mult timp de incercari. De cele mai multe ori infertilitatea mai ales inexplicabila se termina cu bebe, nu cu diagnostice din astea ciudate ca al meu. Fiti optimiste, va rog frumos! Nu vreau sa va cauzez stari din astea.
HOPE
Scris: Thursday, December 15, 2016 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Crissy wrote:
fetelor a iesit betaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 250!!!!!!!!!!! coeur coeur coeur coeur coeur

Felicitari, Crissy!DistanceKiss Ma bucur mult ca ai reusit! Sarcina usoara si bebe sanatos!hearts

HOPE
Scris: Thursday, December 15, 2016 8:20 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Tania2105 wrote:
HOPE HOPE HOPE unde ai disparut?? Sper ca e totul binepupici pupici pupici

Deocamdata e totul bine. DistanceKiss
Inawar
Scris: Thursday, December 15, 2016 8:23 PM
Nivel

Bella1989 wrote:
Fetelor, imi pare nespus de rau daca povestea mea v-a intristat sau demoralizat! Nu asta era intentia mea. Nu va mai ganditi la ce e mai rau, astea sunt cazuri rare. Ganditi-va la Crissy, Stelutza si toate fetele care au reusit natural dupa mai mult timp de incercari. De cele mai multe ori infertilitatea mai ales inexplicabila se termina cu bebe, nu cu diagnostice din astea ciudate ca al meu. Fiti optimiste, va rog frumos! Nu vreau sa va cauzez stari din astea.

Eu sincer m-am intristat pt tine vazand la semnatura prin cate ai trecut. Totusi nu inteleg de ce o problema legata de trompe se rezolva asa radical, nu exista tratamente? Nu se poate curata tot ce e rau si sa ramana trompa ca noua? Zic si eu..
Bine totusi ca esti tinerica si ai rezerve din plin, ma refer la oute Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Thursday, December 15, 2016 9:03 PM
Nivel

yes
roxinuta wrote:

Luna vitoare sa incerc dupa cm dar sincer nu ma asteptam ..e concludent daca fac altu de alta firma acum pana in ora 22?

Ai o dereglare...analize cum zice Andy...
roxinuta
Scris: Thursday, December 15, 2016 9:39 PM
Nivel

Rubynne wrote:
yes
Ai o dereglare...analize cum zice Andy...

Multumesc hearts
Crissy
Scris: Thursday, December 15, 2016 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari si va doresc la toate aspiricile teste pozitive cat mai curand si la burtici sarcini usoare si la termen cu bebei sanatosi! computerlove computerlove
Azi s-au instalat greturile cam de pe la pranz dupa ce v-am scris.. am tras deja 3 ture de dat la boboci, ultimele 2 doar cu apa pale

Edit 4 uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.