|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Bella1989 wrote:Hei! De ce vorbe?ti a?a? Nu te demoraliza! E posibil ca oboseala sa fie si de la dieta, nu te gândi la rau. Oricum e bine sa î?i faci analizele uzuale. Si eu cred ca nu e pierduta luna asta. Au mai fost fete care nu au putut bebeli in ziua ovula?iei sau dupa si tot au ramas gravide. Important e sa fi bebelit înainte. Eu tot sper sa ne dai o veste buna! Si sus cu moralul! Demoralizata sunt de ceva timp...miracole de Craciun...nu am parte eu de asemenea bucurie. Cine stie ce probleme ascunse am si eu...ehh... Multumesc de incurajari esti o scumpica |
| Nu-mi dau seama prea bine din poza...par aproximativ aceeasi intensitate. Stai sa inteleg ieri s-a terminat menstra? Ce zi esti? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Rubynne wrote: Nu-mi dau seama prea bine din poza...par aproximativ aceeasi intensitate. Stai sa inteleg ieri s-a terminat menstra? Ce zi esti?
Ieri sa terminat a 4 z a cm cum e posibil asa ceva ? Azi ma durea din nou burta si capul zic ce doamne am iara ...fac test sarcina barza 25ul negativ si zic fac si teste de ov.si a iesit 2 linii aceeasi intensitate ...testele ov barza sant ok?nu am facut niciodata asa repede teste de ovulatie...sa inteleg ca ovulez acum ? Cu ce test pot sa mai fac? Ca sa am o comparatie? |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| roxinuta wrote:
Ieri sa terminat a 4 z a cm cum e posibil asa ceva ? Azi ma durea din nou burta si capul zic ce doamne am iara ...fac test sarcina barza 25ul negativ si zic fac si teste de ov.si a iesit 2 linii aceeasi intensitate ...testele ov barza sant ok?nu am facut niciodata asa repede teste de ovulatie...sa inteleg ca ovulez acum ? Cu ce test pot sa mai fac? Ca sa am o comparatie? Pare cam intensa liniuta pt z5, probabil ai LH-ul mare. Nu stiu cum e barza, am inteles pe aici ca oview sunt mai bune.. |
| Inawar wrote: Pare cam intensa liniuta pt z5, probabil ai LH-ul mare. Nu stiu cum e barza, am inteles pe aici ca oview sunt mai bune..
Ma duc sa iau trusa ,dar e un interval de ore nu stiu daca ma mai incadrez azi .. |
| Faci maine si daca poti in fiecare zi cam pe la aceeasi ora sa ai termen de comparatie intre zile. |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| roxinuta, niste dozari hormonale nu poti face? era ideal in z2-3. eu in testele barza, de orice fel, nu cred deloc, la cate am vazut pe aici. se coloreaza din orice, chiar si apa daca pui pe ele. |
|
| andy07 wrote:roxinuta, niste dozari hormonale nu poti face? era ideal in z2-3. eu in testele barza, de orice fel, nu cred deloc, la cate am vazut pe aici. se coloreaza din orice, chiar si apa daca pui pe ele.
Luna vitoare sa incerc dupa cm dar sincer nu ma asteptam ..e concludent daca fac altu de alta firma acum pana in ora 22? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Fetelor, imi pare nespus de rau daca povestea mea v-a intristat sau demoralizat! Nu asta era intentia mea. Nu va mai ganditi la ce e mai rau, astea sunt cazuri rare. Ganditi-va la Crissy, Stelutza si toate fetele care au reusit natural dupa mai mult timp de incercari. De cele mai multe ori infertilitatea mai ales inexplicabila se termina cu bebe, nu cu diagnostice din astea ciudate ca al meu. Fiti optimiste, va rog frumos! Nu vreau sa va cauzez stari din astea. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Felicitari, Crissy! Ma bucur mult ca ai reusit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
|
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
|
Deocamdata e totul bine. |
|
| Bella1989 wrote:Fetelor, imi pare nespus de rau daca povestea mea v-a intristat sau demoralizat! Nu asta era intentia mea. Nu va mai ganditi la ce e mai rau, astea sunt cazuri rare. Ganditi-va la Crissy, Stelutza si toate fetele care au reusit natural dupa mai mult timp de incercari. De cele mai multe ori infertilitatea mai ales inexplicabila se termina cu bebe, nu cu diagnostice din astea ciudate ca al meu. Fiti optimiste, va rog frumos! Nu vreau sa va cauzez stari din astea. Eu sincer m-am intristat pt tine vazand la semnatura prin cate ai trecut. Totusi nu inteleg de ce o problema legata de trompe se rezolva asa radical, nu exista tratamente? Nu se poate curata tot ce e rau si sa ramana trompa ca noua? Zic si eu.. Bine totusi ca esti tinerica si ai rezerve din plin, ma refer la oute |
|
| roxinuta wrote:
Luna vitoare sa incerc dupa cm dar sincer nu ma asteptam ..e concludent daca fac altu de alta firma acum pana in ora 22?
Ai o dereglare...analize cum zice Andy... |
|
| Rubynne wrote: Ai o dereglare...analize cum zice Andy... Multumesc |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Fetelor va multumesc din suflet pentru urari si va doresc la toate aspiricile teste pozitive cat mai curand si la burtici sarcini usoare si la termen cu bebei sanatosi! Azi s-au instalat greturile cam de pe la pranz dupa ce v-am scris.. am tras deja 3 ture de dat la boboci, ultimele 2 doar cu apa
Edit 4 |
|
|