|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| camt wrote:buna diminea?a fetele , am si eu o intrebare : dupa o sarcina oprita in evolu?ie la cate zile vine cm?? mul?umesc. Depinde daca s-a administrat si progesteron. De ex dupa oprirea Utrogestanului la mine a 3 a zi a inceput sangerarea. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| A fost un ?oc. Mi-a venit sa plâng, dar ma durea burta daca plângeam... apoi in avion la fel imi venea sa plâng si mi-era si rusine de lume, ma durea si burta. Când am ajuns i-am spus so?ului ca abia a?tept sa se vindece ranile ca sa pot plânge, sa ma descarc. Dar nu cred ca va fi cazul. Deja ma gândesc optimista la fiv si nu are rost sa ma mai terorizez psihic cu tot felul de idei si întrebari pentru ca faptul e consumat. Pot sa sufar eu cât vreau, dar nu imi cresc alte trompe la loc. :) A?a ca, cu Dumnezeu înainte si va fi bine!
Lasand deoparte lucrurile urate, sa ?tii ca ma bucur enorm pentru tine si presimt eu a?a ca o sa te urmez la gravidute. Abia a?tept sa ne spui ce beta baban ai!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 72
| Victory wrote: Depinde daca s-a administrat si progesteron. De ex dupa oprirea Utrogestanului la mine a 3 a zi a inceput sangerarea. Luna trecuta s-a oprit din evolu?ie , am avut cateva zile de sângerare abundenta...vroiam sa stiu luna asta cand vine , dupa cat timp? vine normal ca in orice luna sau dupa o luna jumate ...doua. Mul?umesc. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Bella1989 wrote:A fost un ?oc. Mi-a venit sa plâng, dar ma durea burta daca plângeam... apoi in avion la fel imi venea sa plâng si mi-era si rusine de lume, ma durea si burta. Când am ajuns i-am spus so?ului ca abia a?tept sa se vindece ranile ca sa pot plânge, sa ma descarc. Dar nu cred ca va fi cazul. Deja ma gândesc optimista la fiv si nu are rost sa ma mai terorizez psihic cu tot felul de idei si întrebari pentru ca faptul e consumat. Pot sa sufar eu cât vreau, dar nu imi cresc alte trompe la loc. :) A?a ca, cu Dumnezeu înainte si va fi bine! Lasand deoparte lucrurile urate, sa ?tii ca ma bucur enorm pentru tine si presimt eu a?a ca o sa te urmez la gravidute. Abia a?tept sa ne spui ce beta baban ai! Pai sa faci bine si sa ma urmezi ca eu te trag de manuta si daca opui rezistenta cred ca te iau si pe sus abia astept sa iasa rezultatul la beta , tresar la fiecare mail pe care il primesc |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| carlita wrote:Mire, tie cand ti-a vazut medicul gastroenterolog polipul endometrial la eco, prin ianuarie, ti-a facut eco pe abdomen, nu? Si cum de s-a uitat la zona aia? Sau era un eco general? Ca nu mai retin ...
Era eco normal..de la spital,de acum 50de ani chiar inainte sa intru venisera niste domni sa il repare ca nu se mai vedea pe ecran nimic. Mi-a facut pur si simplu eco abdominal..si s a uitat per ansamblu..ea a banuit ca e bebe.Dar eu eram la ciclu.Asta m-a pus pe ganduri si in martie am fost la ginecolog. |
|
| camt wrote: Luna trecuta s-a oprit din evolu?ie , am avut cateva zile de sângerare abundenta...vroiam sa stiu luna asta cand vine , dupa cat timp? vine normal ca in orice luna sau dupa o luna jumate ...doua. Mul?umesc.
Aaa, am inteles, luna asta vine normal , cel putin la mine asa a fost cand un ciclu obisnuit. |
|
| Crissy wrote:Pai sa faci bine si sa ma urmezi ca eu te trag de manuta si daca opui rezistenta cred ca te iau si pe sus abia astept sa iasa rezultatul la beta , tresar la fiecare mail pe care il primesc Bafta, sa dea Dzeu sa fie bine! Cum te simti? |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Victory wrote: Bafta, sa dea Dzeu sa fie bine! Cum te simti? Multumesc! Doamne ajuta si sper sa vii si tu cu testuletul pozitiv cat mai curand In afara de o usoara durere de cap pe care o am de ieri n-am nimic, ieri ma intepau sanii lucru total nou pt mine. |
|
| LAURA0202 wrote:ok. multumesc mult si o sa incerc sa va tin la curent cu sanatatea mea. va doresc o seara cat mai plcuta si cat mai multe teste cu II linuite.
Multa sanatate,Laura!!!Ai grija de tine. |
|
| Bella1989 wrote:Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari! Intre timp s-au schimbat lucrurile... Ieri a fost o greseala de comunicare intre cei de la clinica. Astazi am vorbit cu doctorul care m-a operat. Mi-a scos ambele trompe. Pe stanga era hidrosalpinx, pe dreapta nu inca. Dar a spus ca daca imi lasa trompa dreapta oricum nu aveam nicio sansa sa raman pe cale naturala, ba chiar era foarte probabil sa fac hidrosalpinx si la aia si sa nu raman gravida nici la fiv. Mi-a venit sa plang dar nu puteam pentru ca ma durea burta. Iar vestea buna e ca nu mi-au taiat uterul, nu am nevoie de timp de recuperare asa ca din ianuarie-februarie pot sa incerc fiv. Mi-a explicat cum a scos fibromul fara sa atace uterul insa eram socata de vesti si nu am fost prea atenta. A spus ca dupa parerea lui am sanse mari la fiv. Miercuri merg la dr Vythoulkas sa imi scoata firele si voi vorbi mai multe despre fiv cu el... Ironia este ca inainte sa plec in Grecia i-am spus sotului ca as prefera sa am trompele praf decat endometrioza. Nu stiu ce a fost in capul meu dar am avut gura aurita. Insa desi am spus lucrul asta, chiar nu ne asteptam...dupa doua testari tubare cu rezultat bun... In fine, iar m-am intins mult. Nu am vrut sa va scriu asta azi pentru ca a fost o zi minunata aici pe forum dar ma simteam aiurea sa nu va multumesc pentru incurajari. Va trebui sa schimb si semnatura. Se pare ca nu am ovare polichistice. vedeti? Mai am si vesti bune...
E bine ca ai sanse maxime la Fiv.Nepoata unei prietene la fel s-a operat, avea trompele infundate, apoi le-a scos ..si a ramas imediat la fiv graviduta cu gemeni.Iti tinem pumnii si la anu vii cu vestea mult asteptata,ai sa vezi!Tot raul spre bine!! |
|
| Deutza_52 wrote:Va multumes fetelor o sa fac tot posibilul sa ma duc
Da o fuga dimineata cand pleci la munca.Nu dureaza decat 5min. N'are rost sa astepti pana dupa sarbatori.Atunci mergi direct la eco ca o sa bata si inimioara deja. Sigur e bebe! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 72
| Victory wrote: Aaa, am inteles, luna asta vine normal , cel putin la mine asa a fost cand un ciclu obisnuit. multumesc , sper sa vina.. |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| RalukM wrote:fetelor dospiti cozonaci, asta e secretul lui crissy dupa intensitatea liniei zic ca este peste 100 beta.Vedem mâine am si eu retetaaaaa fac si io! |
|
| carlita wrote:Ruby, hai ca am patit si eu ca tine... tocmai ce am venit de la medic care mi-a zis ca totul pare in regula la eco: ovare cu aspect normal, cu structura omogena, fara chisturi; uter ok, nu se vede vreun fibrom sau polip, endometru de 9 mm. Sunt in ziua 10. Dar am intrebat de foliculi si a zis ca nu se vad ... adica ce sa inteleg, ca n-o sa ovulez luna asta? E normal pt z10 sa nu se vada vreun folicul dominant daca ar fi sa ovulez prin z15? Parca mai zicea cineva ca asa i-a zis si ei la eco si ca a ovulat in luna aia .... parca Victory?!? Si mi-a zis sa slabesc, ca ea imi garanteaza ca o sa raman insarcinata rapid daca slabesc ....
I-auzi fantastic! i-as bate pe toti doctorii astia de mananca ce nu trebuie! Iubito si nu te-a mai chemat sa mai vada prin z14 foliculii? |
|
| LAURA0202 wrote:buna seara fetelor, va imbratisez pe toate si va doresc sa va aduca multi bebei -imi pare rau ca n am mai intrat deloc dar am avut o mare problema. nu m am mai gandit la faza, cu "bobo" pt ca acuma, am alta prioritate: SA MI REVIN EU PERSONAL PRIMA DATA SI dupa aceea vom mai vedea. am fost cateva secunde sub o masina si nu vedeam decat o roata n stanga si o roata n dreapta. vedeam finalul- va jur pe viata mea. :-(
Doamne Laura! bine ca s-a terminat cu bine...stiu ca ai dureri, dar gandeste-te ca putea fi mult mai rau. Durerile trec! Doamne ajuta sa te recuperezi repede! |
|
|