|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Deutza_52 wrote:Buna dimineata fetelor am facut iar testul si a iesit un pic mai accentuata inca nu ma bucur mie cam frica sa ma bucur. Azi dimineata mia fost cam greata de la cafea asta am observat. in ce zi po esti? nu mai tin minte. este acolo, sigur e |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/8/2016 Mesaje: 18
| andy07 wrote: in ce zi po esti? nu mai tin minte. este acolo, sigur e
Azi trebuia sa imi vina cm am 14 15 zile de la ovulatie si ultimul cm lam avut pe 17 noiembrie |
|
| As vrea sa ma duc la beta dar timpul nu imi permite acum dupa sarbatori ma duc dar orcum dupa 2 zile mai fac un test sa fiu mai sigura |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Deutza_52 wrote:As vrea sa ma duc la beta dar timpul nu imi permite acum dupa sarbatori ma duc dar orcum dupa 2 zile mai fac un test sa fiu mai sigura Te rog mergi la beta, e foarte important.. daca doamne fereste ceva nu e bine macar sa stii! Si eu stau acum fff prost cu timpul si sunt tare aglomerata dar acum ma pregatesc sa merg la recoltat. Ai grija de tine si de bobita |
|
| Va multumes fetelor o sa fac tot posibilul sa ma duc |
|
| dupa sarbatori ce rost mai are, vei fi in saptamana 7, aproape misca :)) |
|
| Crissy, tu ai fost la beta? ca vad ca la teorie esti buna |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| andy07 wrote:imi pare rau ca ai ramas fara trompe, dar na, daca nici nu te ajutau, dimpotriva :( si mie mi-au iesit bine testele de permeabilitate tubara, dar laparoscopie nu am facut, ma gandesc ca ceva trebuie sa fie in neregula cu ele. numai ca eu deja am inceput fiv-ul, trebuie sa ma pregatesc de transfer, sper sa nu am hidrosalpinx din asta care sa ma incurce. in fine, cand aud pe cineva ca are ceva nasol, ma gandesc ca am si eu iti doresc ce imi doresc si mie, un fiv reusit! Doamne ajuta! Mul?umesc! Si eu î?i doresc din suflet sa reusesti! Nu te mai gândi la ce e mai rau. Sunt sigura ca sunt foarte rare cazurile ca al meu. Ai spus ca in Ianuarie faci transferul... î?i ?in pumnii strân?i sa reusesti si promit sa te urmez repede la gravidute. |
|
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Buna dimineata dragele mele!Ce faceti? Laur imi pare tare rau pentru ce ai patit!Dar o sa rasara soarele si pe strada ta!Sunt sigura de asta! Felicitari fetelor care au primit deja cadoul de la Mos! Sper sa il primesc si eu si daca nu....stie Doamne Doamne ce-i de facut! Va pup! |
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| HOPE HOPE HOPE unde ai disparut?? Sper ca e totul bine |
|
| andy07 wrote:Crissy, tu ai fost la beta? ca vad ca la teorie esti buna am fost, acum sunt cu refreshul la mail |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/25/2014 Mesaje: 171
| Buna ! Vestile mele nu sunt bune , nu am niciun folicul dezvoltat dupa stimulare , am scapat de-o grija , nu voi mai sta in suspans , nu mai am nimic de asteptat cu emotii , lucrurile sunt clare Nu sunt deloc suparata, dezamagita , asta e viata fetelor , infruntam realitatea , de la anul oi mai vedea .
Va pup , aveti grija de sufletele voaste, sa le pansati bine !
Cryssi sa ai un beta mare cat inima mea
|
|
| CARLA 8 wrote:Buna ! Vestile mele nu sunt bune , nu am niciun folicul dezvoltat dupa stimulare , am scapat de-o grija , nu voi mai sta in suspans , nu mai am nimic de asteptat cu emotii , lucrurile sunt clare Nu sunt deloc suparata, dezamagita , asta e viata fetelor , infruntam realitatea , de la anul oi mai vedea . Va pup , aveti grija de sufletele voaste, sa le pansati bine ! Cryssi sa ai un beta mare cat inima mea Offf, cum niciunul? Ti-a spus care e planul pt ciclul urmator? Si eu sper la un beta mare maaaaaaaaare |
|
| Bella uff e greu de digerat vestea ca ti-a scos ambele trompe dar ma tot gandesc ca tot raul spre bine si ai asa mai mari sanse de reusita la fiv. Incearca sa te bucuri si sa te linistesti acum de sarbatori ca sa incepi anul nou cu forte proaspete si plina de optimism! |
|
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 72
| buna diminea?a fetele , am si eu o intrebare : dupa o sarcina oprita in evolu?ie la cate zile vine cm?? mul?umesc. |
|
|