Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
korina
Scris: Wednesday, December 14, 2016 2:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/3/2016
Crissy multe felicitari pt testul pozitiv!!Ma bucur fff mult pt tine!Ai cel mai frumos cadou de Craciun!!hearts
carlita
Scris: Wednesday, December 14, 2016 2:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Crissy, dar mai spune-ne daca ai simtit ceva deosebit luna asta dpo, ca sigur ai simtit tu ceva de ne-ai fiert asa in suc propriu pana la test. computerlove
Victory
Scris: Wednesday, December 14, 2016 2:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Diana!Maya wrote:
Roxinuta tu nu mai zici nimic? ce mai faci, cum te mai simti? bebe cv?Hands
Hei, Diana, tu ce mai faci? Cum te simti?
Diana!Maya
Scris: Wednesday, December 14, 2016 2:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/4/2016
Buna Victory si celelalte fete. eu sunt bine, doar cu sanii, mi.au mai trecut durerile in schimb ma dor sfarcurile foarte tare in rest nimic neobisnuit. tu cum mai esti?Cheek Kiss
clawdia
Scris: Wednesday, December 14, 2016 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Crissy wrote:
Fetelor vreau sa impart cu voi bucuria mea cea mare, se pare ca a venit Mosu mai devreme si am cele doua liniute mult asteptate si dorite, maine merg la beta hearts hearts hearts Sunt in culmea fericirii inca nu-mi vine sa cred. Va pup pe toate si astept cu nerabdare sa ne mutam toate la burtici computerlove computerlove computerlove

Crissy nebunatica mica ce surpriza ne-ai facut!!!hainoroc dance computerlove

Freaca te rog globul ala si pentru mine repede pana il dai mai departe ca sa ma apuc si eu cu spor de treaba dupa sarbatoriDistanceKiss iloveyou

Victory
Scris: Wednesday, December 14, 2016 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Diana!Maya wrote:
Buna Victory si celelalte fete. eu sunt bine, doar cu sanii, mi.au mai trecut durerile in schimb ma dor sfarcurile foarte tare in rest nimic neobisnuit. tu cum mai esti?Cheek Kiss
Nici nu mai stiu cum sunt, am o saptamana grea, serbari, filmari pt Craciun cu fetita, sunt foarte obosita, drumuri Bv-Buc.... Ma doare burta din cand in cand dar nu tare, foarte usor, mai mult o senzatie a si cum ma zgaraie pe dinauntru asa... Sanii sunt foarte moi si pufosi, nu dor, Doar ca parca ustura, sau sunt sensibili, o senzatie ciudata.... Nu Stiu Ce sa cred, intuitia Imi spune ca e bebe, dar mi e frica putin oricum. Vineri fac test. Tu cand? CRISSY felicitari, felicitari!!!!! Sanatate multa si tie si bobitei sa creasca frumos!!!
Crissy
Scris: Wednesday, December 14, 2016 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
carlita wrote:
Crissy, dar mai spune-ne daca ai simtit ceva deosebit luna asta dpo, ca sigur ai simtit tu ceva de ne-ai fiert asa in suc propriu pana la test. computerlove

mai n-am simtit nimic deosebit.. ovarul cu care am ovulat m-a durut din z2 a ciclului si ma doare si acum, de cateva zile sunt fff balonata dar am pus asta pe seama chiftelutelor de falafel pe care le-am papat si a citricelor.. sanii m-au durut/jenat putin dimineata si deci am pus si asta pe seama faptului ca am dormit pe burta si i-am storcit ras singura chestie ciudata a fost azi dimineata cand m-am trezit pe la 5 ca ma usturau starcurile ca atunci cand e foarte frig doar ca nu erau intarite..
carlita
Scris: Wednesday, December 14, 2016 3:23 PM
Nivel

Crissy wrote:

mai n-am simtit nimic deosebit.. ovarul cu care am ovulat m-a durut din z2 a ciclului si ma doare si acum, de cateva zile sunt fff balonata dar am pus asta pe seama chiftelutelor de falafel pe care le-am papat si a citricelor.. sanii m-au durut/jenat putin dimineata si deci am pus si asta pe seama faptului ca am dormit pe burta si i-am storcit ras singura chestie ciudata a fost azi dimineata cand m-am trezit pe la 5 ca ma usturau starcurile ca atunci cand e foarte frig doar ca nu erau intarite..

computerlove cred ca maine ne vii cu un beta super baban ...
Crissy
Scris: Wednesday, December 14, 2016 3:23 PM
Nivel

Victory wrote:
Nici nu mai stiu cum sunt, am o saptamana grea, serbari, filmari pt Craciun cu fetita, sunt foarte obosita, drumuri Bv-Buc.... Ma doare burta din cand in cand dar nu tare, foarte usor, mai mult o senzatie a si cum ma zgaraie pe dinauntru asa... Sanii sunt foarte moi si pufosi, nu dor, Doar ca parca ustura, sau sunt sensibili, o senzatie ciudata.... Nu Stiu Ce sa cred, intuitia Imi spune ca e bebe, dar mi e frica putin oricum. Vineri fac test. Tu cand? CRISSY felicitari, felicitari!!!!! Sanatate multa si tie si bobitei sa creasca frumos!!!

Multumesc, hai si tu cu testuletul pozitiv ca am daramat gardul dintre aspirici si gravidute.. hai repede repede pana nu=l repara careva!
Crissy
Scris: Wednesday, December 14, 2016 3:25 PM
Nivel

clawdia wrote:

Crissy nebunatica mica ce surpriza ne-ai facut!!!hainoroc dance computerlove

Freaca te rog globul ala si pentru mine repede pana il dai mai departe ca sa ma apuc si eu cu spor de treaba dupa sarbatoriDistanceKiss iloveyou

L-am trecat.. mi-a zis ca o sa ai un ghiocel sic
Crissy
Scris: Wednesday, December 14, 2016 3:25 PM
Nivel

carlita wrote:

computerlove cred ca maine ne vii cu un beta super baban ...

Il estimez ca fiind in jur de 100 acum dupa intensitatea liniutei, sper sa nu ma insel sic
Anna21
Scris: Wednesday, December 14, 2016 3:26 PM
Nivel

Inregistrat: 4/12/2016
Crissy wrote:

Multumesc, hai si tu cu testuletul pozitiv ca am daramat gardul dintre aspirici si gravidute.. hai repede repede pana nu=l repara careva!

Nu-l repara nimeni. Stam de paza sa ramana daramat. ras
carlita
Scris: Wednesday, December 14, 2016 3:35 PM
Nivel

Crissy wrote:

Il estimez ca fiind in jur de 100 acum dupa intensitatea liniutei, sper sa nu ma insel sic

Eu zic ca o sa depasesti 100 majoreta majoreta majoreta
Diana!Maya
Scris: Wednesday, December 14, 2016 4:03 PM
Nivel

Victory wrote:
.....Tot vineri si eu. ar fi ultima zi pana sa imi vina CM. nush daca am vreo sansa ca mi.am pierdut speranta....bafta si sper sa ne bucura ori pt tine ori pt mn ori pt amandoua....puup
Diana!Maya
Scris: Wednesday, December 14, 2016 4:05 PM
Nivel

La tine ce zi e vineri?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.