|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Crissy multe felicitari pt testul pozitiv!!Ma bucur fff mult pt tine!Ai cel mai frumos cadou de Craciun!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Crissy, dar mai spune-ne daca ai simtit ceva deosebit luna asta dpo, ca sigur ai simtit tu ceva de ne-ai fiert asa in suc propriu pana la test. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Diana!Maya wrote:Roxinuta tu nu mai zici nimic? ce mai faci, cum te mai simti? bebe cv? Hei, Diana, tu ce mai faci? Cum te simti? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| Buna Victory si celelalte fete. eu sunt bine, doar cu sanii, mi.au mai trecut durerile in schimb ma dor sfarcurile foarte tare in rest nimic neobisnuit. tu cum mai esti? |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
|
Crissy nebunatica mica ce surpriza ne-ai facut!!!
Freaca te rog globul ala si pentru mine repede pana il dai mai departe ca sa ma apuc si eu cu spor de treaba dupa sarbatori
|
|
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Diana!Maya wrote:Buna Victory si celelalte fete. eu sunt bine, doar cu sanii, mi.au mai trecut durerile in schimb ma dor sfarcurile foarte tare in rest nimic neobisnuit. tu cum mai esti? Nici nu mai stiu cum sunt, am o saptamana grea, serbari, filmari pt Craciun cu fetita, sunt foarte obosita, drumuri Bv-Buc.... Ma doare burta din cand in cand dar nu tare, foarte usor, mai mult o senzatie a si cum ma zgaraie pe dinauntru asa... Sanii sunt foarte moi si pufosi, nu dor, Doar ca parca ustura, sau sunt sensibili, o senzatie ciudata.... Nu Stiu Ce sa cred, intuitia Imi spune ca e bebe, dar mi e frica putin oricum. Vineri fac test. Tu cand? CRISSY felicitari, felicitari!!!!! Sanatate multa si tie si bobitei sa creasca frumos!!! |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| carlita wrote:Crissy, dar mai spune-ne daca ai simtit ceva deosebit luna asta dpo, ca sigur ai simtit tu ceva de ne-ai fiert asa in suc propriu pana la test. mai n-am simtit nimic deosebit.. ovarul cu care am ovulat m-a durut din z2 a ciclului si ma doare si acum, de cateva zile sunt fff balonata dar am pus asta pe seama chiftelutelor de falafel pe care le-am papat si a citricelor.. sanii m-au durut/jenat putin dimineata si deci am pus si asta pe seama faptului ca am dormit pe burta si i-am storcit singura chestie ciudata a fost azi dimineata cand m-am trezit pe la 5 ca ma usturau starcurile ca atunci cand e foarte frig doar ca nu erau intarite.. |
|
| Crissy wrote:mai n-am simtit nimic deosebit.. ovarul cu care am ovulat m-a durut din z2 a ciclului si ma doare si acum, de cateva zile sunt fff balonata dar am pus asta pe seama chiftelutelor de falafel pe care le-am papat si a citricelor.. sanii m-au durut/jenat putin dimineata si deci am pus si asta pe seama faptului ca am dormit pe burta si i-am storcit singura chestie ciudata a fost azi dimineata cand m-am trezit pe la 5 ca ma usturau starcurile ca atunci cand e foarte frig doar ca nu erau intarite.. cred ca maine ne vii cu un beta super baban ... |
|
| Victory wrote: Nici nu mai stiu cum sunt, am o saptamana grea, serbari, filmari pt Craciun cu fetita, sunt foarte obosita, drumuri Bv-Buc.... Ma doare burta din cand in cand dar nu tare, foarte usor, mai mult o senzatie a si cum ma zgaraie pe dinauntru asa... Sanii sunt foarte moi si pufosi, nu dor, Doar ca parca ustura, sau sunt sensibili, o senzatie ciudata.... Nu Stiu Ce sa cred, intuitia Imi spune ca e bebe, dar mi e frica putin oricum. Vineri fac test. Tu cand? CRISSY felicitari, felicitari!!!!! Sanatate multa si tie si bobitei sa creasca frumos!!! Multumesc, hai si tu cu testuletul pozitiv ca am daramat gardul dintre aspirici si gravidute.. hai repede repede pana nu=l repara careva! |
|
| L-am trecat.. mi-a zis ca o sa ai un ghiocel |
|
| carlita wrote: cred ca maine ne vii cu un beta super baban ... Il estimez ca fiind in jur de 100 acum dupa intensitatea liniutei, sper sa nu ma insel |
|
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Crissy wrote: Multumesc, hai si tu cu testuletul pozitiv ca am daramat gardul dintre aspirici si gravidute.. hai repede repede pana nu=l repara careva!
Nu-l repara nimeni. Stam de paza sa ramana daramat. |
|
| Crissy wrote:Il estimez ca fiind in jur de 100 acum dupa intensitatea liniutei, sper sa nu ma insel Eu zic ca o sa depasesti 100 |
|
| Victory wrote: Nici nu mai stiu cum sunt, am o saptamana grea, serbari, filmari pt Craciun cu fetita, sunt foarte obosita, drumuri Bv-Buc.... Ma doare burta din cand in cand dar nu tare, foarte usor, mai mult o senzatie a si cum ma zgaraie pe dinauntru asa... Sanii sunt foarte moi si pufosi, nu dor, Doar ca parca ustura, sau sunt sensibili, o senzatie ciudata.... Nu Stiu Ce sa cred, intuitia Imi spune ca e bebe, dar mi e frica putin oricum. Vineri fac test. Tu cand? CRISSY felicitari, felicitari!!!!! Sanatate multa si tie si bobitei sa creasca frumos!!! .....Tot vineri si eu. ar fi ultima zi pana sa imi vina CM. nush daca am vreo sansa ca mi.am pierdut speranta....bafta si sper sa ne bucura ori pt tine ori pt mn ori pt amandoua....puup |
|
| La tine ce zi e vineri? |
|
|