Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inawar
Scris: Tuesday, December 13, 2016 9:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Eu sunt z29 si aveam in plan sa testez maine insa de ieri tot am senzatia ca imi vine menstra. Azi am crampe si dureri de burta mai intense decat ieri plus o pata maro-roz, deci pana aici mi-a fost Big Surprise
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, December 13, 2016 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Offf...imi aduc aminte cand ma rugam sa vina ciclul...si acum imi doresc sa dispara 9 luniHands
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, December 13, 2016 10:02 PM
Nivel

andrada1983 wrote:
topai
Daaaaa ,Craciunul e una din sarbatoriile cele mai pline de magie....relaxare maxima .Chiar am zis cu sotul ca anul asta o sa stam acasa doar noi 2,poate vizite scurte pe la parinti,dar in rest stam doar noi si ne uitam la filme de Craciun toata ziua

E foarte frumos asa...trebuie sa mai folosim timpul si pentru noi...nu sa incercam sa multumim pe toata lumea!!! Profitatihearts
Bella1989
Scris: Tuesday, December 13, 2016 10:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Buna, fetelor! Eu am noutati... Azi am facut laparoscopie... Am scapat si de asta... Am vesti bune si vesti proaste... Vestea buna este ca nu am endometrioza si ovarele sunt ok.
Vestea proasta este ca mi-au scos o trompa. Nu plang dupa ea, dar ma sperie motivul pentru care au scos-o. Hidrosalpinx. Nu stiu mai nimic despre acest lucru. Tin minte ca am citit la un moment dat undeva dar nu am dat importanta pentru ca trompele mele in teorie erau ok. Am facut si histerosonografie si histerossalpingografie si trompele mele erau permeabile... Ciudat, stiu... Nu am vrut deloc sa citesc astazi pe internet despre asta... A cautat sotul meu si a zis ca nu gaseste prea multe. Se pare ca se face de la boli cu transmitere sexuala (gen chlamidya), dar mie mi a iesit negativ. Si mi-e greu sa cred ca daca am avut vreodata ar fi trecut de la sine, fara tratament... Avorturi nu am facut, sarcina extrauterina nu am avut... Deci nu mai inteleg nimic...
In fine... Trompa stanga a fost scoasa. Trompa dreapta a fost plina de aderente, dar slava Domnului, nu avea hidrosalpinx asa ca nu au scos-o. Doar au curatat-o, insa nu imi garanteaza nimeni ca nu se fac altele... Clar trompele erau motivul infertilitatii mele. Cu hidrosalpinx nici la fiv nu as fi ramas gravida pentru ca e toxic lichidul acela... Asa ca ma bucur ca am facut laparo, ma bucur ca am semnat sa imi scoata trompele daca gasesc hidrosalpinx. Insa ma voi bucura cu adevarat cand ma voi vedea graviduta. Maine voi vorbi mai multe cu doctorii. Sper sa vorbesc si cu dr Pantos sa ii cer o parere despre situatia mea... Vom vedea ce va fi... Aaa,uitasem... In afara de fibromul meu de 1 cm mai aveam unul si mai micut...
Va pup pe toate si sa stiti ca desi nu am mai scris in ultimele zile, v-am citit. Dar nu prea a fost activitate pe aici oricum. :( Haideti cu teste pozitive, se aproprie Craciunul!iloveyou campfire
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, December 13, 2016 10:30 PM
Nivel

Bella1989 wrote:
Buna, fetelor! Eu am noutati... Azi am facut laparoscopie... Am scapat si de asta... Am vesti bune si vesti proaste... Vestea buna este ca nu am endometrioza si ovarele sunt ok.
Vestea proasta este ca mi-au scos o trompa. Nu plang dupa ea, dar ma sperie motivul pentru care au scos-o. Hidrosalpinx. Nu stiu mai nimic despre acest lucru. Tin minte ca am citit la un moment dat undeva dar nu am dat importanta pentru ca trompele mele in teorie erau ok. Am facut si histerosonografie si histerossalpingografie si trompele mele erau permeabile... Ciudat, stiu... Nu am vrut deloc sa citesc astazi pe internet despre asta... A cautat sotul meu si a zis ca nu gaseste prea multe. Se pare ca se face de la boli cu transmitere sexuala (gen chlamidya), dar mie mi a iesit negativ. Si mi-e greu sa cred ca daca am avut vreodata ar fi trecut de la sine, fara tratament... Avorturi nu am facut, sarcina extrauterina nu am avut... Deci nu mai inteleg nimic...
In fine... Trompa stanga a fost scoasa. Trompa dreapta a fost plina de aderente, dar slava Domnului, nu avea hidrosalping asa ca nu au scos-o. Doar au curatat-o, insa nu imi garanteaza nimeni ca nu se fac altele... Clar trompele erau motivul infertilitatii mele. Cu hidrosalpinx nici la fiv nu as fi ramas gravida pentru ca e toxic lichidul acela... Asa ca ma bucur ca am facut laparo, ma bucur ca am semnat sa imi scoata trompele daca gasesc hidrosalpinx. Insa ma voi bucura cu adevarat cand ma voi vedea graviduta. Maine voi vorbi mai multe cu doctorii. Sper sa vorbesc si cu dr Pantos sa ii cer o parere despre situatia mea... Vom vedea ce va fi... Aaa,uitasem... In afara de fibromul meu de 1 cm mai aveam unul si mai micut...
Va pup pe toate si sa stiti ca desi nu am mai scris in ultimele zile, v-am citit. Dar nu prea a fost activitate pe aici oricum. :( Haideti cu teste pozitive, se aproprie Craciunul!iloveyou campfire

Buna Bella,
Ma bucur ca ai scapat si de laparoscopie. Important este ca ai aflat motivul infertilitatii si acum stii despre ce este vorba. Medicul meu mi-a spus ca dupa o laparoscopie, sansele de a ramane insarcinata cresc foarte mult...nu stiu cat este de adevarat, dar ma gandesc ca poate stie el ceva. Iti doresc ca in viitoarul apropiat sa ti se indeplineasca visul, cine stie, poate chiar in luna asta magicaCheek Kiss
Inawar
Scris: Tuesday, December 13, 2016 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Bella1989 wrote:
In fine... Trompa stanga a fost scoasa. Trompa dreapta a fost plina de aderente, dar slava Domnului, nu avea hidrosalpinx asa ca nu au scos-o. Doar au curatat-o, insa nu imi garanteaza nimeni ca nu se fac altele... Clar trompele erau motivul infertilitatii mele. Cu hidrosalpinx nici la fiv nu as fi ramas gravida pentru ca e toxic lichidul acela... Asa ca ma bucur ca am facut laparo, ma bucur ca am semnat sa imi scoata trompele daca gasesc hidrosalpinx. Insa ma voi bucura cu adevarat cand ma voi vedea graviduta. Maine voi vorbi mai multe cu doctorii. Sper sa vorbesc si cu dr Pantos sa ii cer o parere despre situatia mea... Vom vedea ce va fi... Aaa,uitasem... In afara de fibromul meu de 1 cm mai aveam unul si mai micut...

Bella, te pup si sa te refaci cat mai repede dupa interventie!!! Probabil tu urmezi cu testul pozitiv ca pe aici e cam liniste, mai degraba z1 ras
floricel17
Scris: Tuesday, December 13, 2016 11:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/14/2016
andrada1983 wrote:
Ce liniste pe aici Boredom
Nu avem pe nimeni care urmeaza la testat,sa dacem putina galerie?
Fetele cu z1,imi pare rau ,dar capul sus ,o sa reusim noi candvahearts
Fetele care sunt la ovulatie spor la bebelit si Doamne ajuta sa se lase cu ochisori hearts

Andrutule, eu sunt obosita moarta. Plus ca ma doare o ureche (o otita externa) de-mi da o stare de draci de ma cert cu toata lumea. Trag demine sa nu iau aantibiotic.
Eu n-am nimic ft interesant dezis, ziua 5 dpo dupa grafic, dupa simturile mele as zice ca 4. Aceleasi simtome ca la fiecare cm, cum discutam noi 2 fix acum o luna :))

Pupaceala maxima va dau si spor la bebelit!
Lili Eu
Scris: Tuesday, December 13, 2016 11:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Bella1989 wrote:
Ma bucur ca esti bine....si ca ai aflat ce ai de facut pe viitor! cat despre trompa se zice ca sansele se injumatatesc in a avea un bebe...dar si eu am doar o trompa si dupa laparo in 7 luni am ramas de 2 ori insarcinata deci sanse sunt sa ramai insarcinata si cu o singura trompa daca restul organelor sexuale functioneaza....iti tin pumni ca in cateva luni sa ai doua liniute....
andrada1983
Scris: Wednesday, December 14, 2016 12:24 AM
Nivel

floricel17 wrote:

Andrutule, eu sunt obosita moarta. Plus ca ma doare o ureche (o otita externa) de-mi da o stare de draci de ma cert cu toata lumea. Trag demine sa nu iau aantibiotic.
Eu n-am nimic ft interesant dezis, ziua 5 dpo dupa grafic, dupa simturile mele as zice ca 4. Aceleasi simtome ca la fiecare cm, cum discutam noi 2 fix acum o luna :))

Pupaceala maxima va dau si spor la bebelit!

Floricel,ia mama antibiotic ,ca chiar daca e bebe e prea devreme sa afecteze cu ceva,nu sta asa cu otita asta ,sa nu faci vreo complicatie sau cel putin sa nu te mai doara.Daca e bebe luna asta si otita asta nu trece e mai greu cu antibioticul pe urma,nu multe medicamente sunt permise in sarcina.
Eu astept ovulatia,bebelim intre timp...sunt curioasa cand voi ovula ca am avut zilele astea o jena la ovare ,in special la dreptul cel cu care ar trebui sa ovulez luna asta,dar pana acum nimic.Maine cica ar trebui sa fie ziua cea mare,o sa vedem.

Bella,iti doresc sanatate si recuperare usoara.Imi pare rau de vestile proaste,dar macar acum sti exact mitivul infertilitatii si de aici stiti pe ce drum sa o apucati.Din cate am citit hidrosalpixul este o infectie a trompelor,care chiar daca ai fi ramas gravi sarcina ar fi fost afectata,asa ca bine ca ai scapat de el.Recuperare usoara in continuare,pupici maximi.

Mama cat m-am intins la scris Hilar
floricel17
Scris: Wednesday, December 14, 2016 7:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

andrada1983 wrote:

Floricel,ia mama antibiotic ,ca chiar daca e bebe e prea devreme sa afecteze cu ceva,nu sta asa cu otita asta ,sa nu faci vreo complicatie sau cel putin sa nu te mai doara.Daca e bebe luna asta si otita asta nu trece e mai greu cu antibioticul pe urma,nu multe medicamente sunt permise in sarcina.
Eu astept ovulatia,bebelim intre timp...sunt curioasa cand voi ovula ca am avut zilele astea o jena la ovare ,in special la dreptul cel cu care ar trebui sa ovulez luna asta,dar pana acum nimic.Maine cica ar trebui sa fie ziua cea mare,o sa vedem.

Bella,iti doresc sanatate si recuperare usoara.Imi pare rau de vestile proaste,dar macar acum sti exact mitivul infertilitatii si de aici stiti pe ce drum sa o apucati.Din cate am citit hidrosalpixul este o infectie a trompelor,care chiar daca ai fi ramas gravi sarcina ar fi fost afectata,asa ca bine ca ai scapat de el.Recuperare usoara in continuare,pupici maximi.

Mama cat m-am intins la scris Hilar

Neatza!!! Daca as lua antibiotic de fiecare data cand am eu otite.... nu si-ar mai face niciunul efectul. Cel putin o data la 2 luni :) bag picaturi. Trece mai greu, dar trece. Tu treci la treaba, pana la sfarsitul anului sa te prezinti in dinti cu un testulet pozitiv. :*

Bella, macar acum sa fii linistita ca ai identificat cauza si nu te-ai apucat de FIV inainte. Acum ca ai scapat de aderente, baga tare cateva luni. Luna asta cred ca tre sa faci pauza, dar o sa ai sarbatori linistite.
Va pupacesc dragelor
Crissy
Scris: Wednesday, December 14, 2016 8:06 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Offf Bella, imi pare tare rau ca se complica lucrurile asa mult.. e bine totusi ca ai descoperit care era problema si acum poti lua cea mai buna decizie pentru tine astfel incat sa ai cat mai curand un bebe. Fetele pe aici iau niste enzime pentru aderente poate or sa te ajute si pe tine. Te pup si sa stii ca ti-am pus o vorba buna la glob Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove computerlove computerlove
Alexis21
Scris: Wednesday, December 14, 2016 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Neata dragele mele!Ce faceti?Eu m-am refacut complet,nu ma mai doare nimic nu ustura nimic,nimic nu ma jeneaza.Am sa iau in continuare antibiotic totusi fiindca in 5zile nu are cum sa se prinda bebe si sa si afecteze.Trebuie musai sa iau fiindca altfel risc sa apara din nou.Pana una alta nu am reusit sa fac urocultura,desi nu ar fi ceva greu dar uite ca nu am avut timp.Am multe pe cap,e sezon serbarilor si eu am 4!
Nu stiu insa daca am vreo sansa sa fie bebe,avand in vedere cistita puternica pe care am avut-o!
Voi ce ziceti?
andy07
Scris: Wednesday, December 14, 2016 9:06 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
sex ai facut? asta e cam singura conditie necesara pt a exista sansa. nu conteaza cistita, tractul reproducator e altul.
Deutza_52
Scris: Wednesday, December 14, 2016 9:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/8/2016
Neata fetelor va cer o parere mai am o zi pana la cm si azi dimineata am facut un test sure check cu prima urina mia iesit a doua liniuta putin vizibila rozalie voi ce sanse spuneti ca am. Multumesc anticipat. Bafta la liniutee cat mai mult. In realitate linia se cunoaste mai bine din cauza lumini nu se cunoaste maine mai fac un test sa vedem cum se vedem

Deutza_52 attached the following image(s):
imagine-1.jpg

Rubynne
Scris: Wednesday, December 14, 2016 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Deutza_52 wrote:
Neata fetelor va cer o parere mai am o zi pana la cm si azi dimineata am facut un test sure check cu prima urina mia iesit a doua liniuta putin vizibila rozalie voi ce sanse spuneti ca am. Multumesc anticipat. Bafta la liniutee cat mai multe

pai pune-ne si noua o poza sa vedem. e roz liniuta?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.