Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stelutza
Scris: Tuesday, December 6, 2016 4:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/12/2015
Doamne ajuta sa fie bine am sunat si asistenta la doctori?a si tot asa a zis joi sa repet beta si 20 decembrie m-am programat nu e târziu ca acum nu cred ca are rost acum am 4 si 3 zile daca pe 6 noiembrie ultimul ciclu ce de emo?ii pe noiHands
Crissy
Scris: Tuesday, December 6, 2016 4:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
stelutza wrote:
buna revin si eu sunt vesti bune ?sa ne bucuram?

Ne bucuram cum sa nu! Felicitari, astept minim dublu joi hearts hearts
clawdia
Scris: Tuesday, December 6, 2016 5:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/21/2014
Hello fetele!!Angel

Florinik felocitari si sarcina usoara!!!Cheek Kiss

Stelutza nici nu stii cat ma bucur pentru tine, stiu ca esti una din veterane si ai reusit, asta ne da speranta tuturor ca se poateCheek Kiss te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara!!

Poate ne faci si noua un rezumat cu ce ai facut luna asta si fizic si psihicCrazy

Va pupDistanceKiss
roxinuta
Scris: Tuesday, December 6, 2016 5:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2016
[quote=Lili Eu] Ai dreptate ca apar venisoare la sani dar nu sunt rosii si prima data apar pe lateralul sanilor cel putin asa au aparut la mine. Cheek Kiss [/quote

Spre violet sant nu Rosi aprins ...tin sa cred ca am avut ovulatia mai repede de z12 acum ziua20 durerile jos persista dar nu necesita calmante.
stelutza
Scris: Tuesday, December 6, 2016 5:13 PM
Nivel

clawdia wrote:
Hello fetele!!Angel

Florinik felocitari si sarcina usoara!!!Cheek Kiss

Stelutza nici nu stii cat ma bucur pentru tine, stiu ca esti una din veterane si ai reusit, asta ne da speranta tuturor ca se poateCheek Kiss te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara!!

Poate ne faci si noua un rezumat cu ce ai facut luna asta si fizic si psihicCrazy

Va pupDistanceKiss
nimic special ne-am mutat in casa noua construita de noi tot in aceeasi curte si chiar aveam bani putini si ne-am luat in casa ce ne trebuia si nu am mai mers la medic de 2 luni, chiar noi planuiam sa adunam bani de fiv la anul acum sper sa luam hainute!!! da aveam ceva vechime si la recoltat am zis ca astept de 3 ani si woau poate Dumnezeu randueste asa cand stie copiii sanatosi la toata lumea!
roxinuta
Scris: Tuesday, December 6, 2016 5:24 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Roxinuta, eu iti doresc sa fie bebe, dar... pastreaza-ti realismul... primele semne clare de sarcina nu apar cu sapte zile înainte de testare. Daca e sa fie bebe, acum abia s-ar fi culcusit în uter.

Maria i_ti multumesc noroc cu voi ca ma aduceti cu picioarele pe pamant...imi doresc asa mult ca voi de altfel ...incat ma mai Pierd in sintome.
korina
Scris: Tuesday, December 6, 2016 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2016
Felicitari Stelutza!!Sarcina usoara si la termen!!newclap
carlita
Scris: Tuesday, December 6, 2016 5:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Felicitari, stelutza! E foarte bun rezultatul! Cred ca va fi fff bun si cel de joi! computerlove
Mire
Scris: Tuesday, December 6, 2016 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
stelutza wrote:
Doamne ajuta sa fie bine am sunat si asistenta la doctori?a si tot asa a zis joi sa repet beta si 20 decembrie m-am programat nu e târziu ca acum nu cred ca are rost acum am 4 si 3 zile daca pe 6 noiembrie ultimul ciclu ce de emo?ii pe noiHands

Felicitari!!E perfect pe 20dec.Oricum acum nu se vede mare lucru..doar un punctulet.Repeta beta si Doamne ajuta!Sarcina usoara!hearts
stelutza
Scris: Tuesday, December 6, 2016 6:07 PM
Nivel

Mul?umesc frumos fetelor va iau dupa mine la gravidute pe toate mai ales ca eram a 3 pe listaSimplyLove
floricel17
Scris: Tuesday, December 6, 2016 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
stelutza wrote:

hearts hearts hearts super Steluta!!!!!! Ce ma bucur!!!!! Sa fiti sanatosi!
maria2013
Scris: Tuesday, December 6, 2016 6:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
roxinuta wrote:

Maria i_ti multumesc noroc cu voi ca ma aduceti cu picioarele pe pamant...imi doresc asa mult ca voi de altfel ...incat ma mai Pierd in sintome.

Eu nu vreau sa te descurajez, toate ne dorim un copil, dar trebuie sa ne pastram oarece rezerva.
roxinuta
Scris: Tuesday, December 6, 2016 6:52 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Eu nu vreau sa te descurajez, toate ne dorim un copil, dar trebuie sa ne pastram oarece jrezerva.

Ai dreptate...incerc sa calmez ca daca e bebe e tot acolo si peste 7 zile cand testez.hearts
alina_ele
Scris: Tuesday, December 6, 2016 10:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2016
La multi ani Nicoletelor! La multi ani fetelor!
Va doresc din suflet sa va impliniti toate visul de a fi mamici, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe vesti bune in urmatorea perioada.

Va imbratisez Cheek Kiss
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, December 6, 2016 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Felicitari fetelor! Sarcina usoara si la termen! Cheek Kiss
Eu declar Z1...Bye2
Va pupacesc, noapte bunaCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.