|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| Doamne ajuta sa fie bine am sunat si asistenta la doctori?a si tot asa a zis joi sa repet beta si 20 decembrie m-am programat nu e târziu ca acum nu cred ca are rost acum am 4 si 3 zile daca pe 6 noiembrie ultimul ciclu ce de emo?ii pe noi |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| stelutza wrote:buna revin si eu sunt vesti bune ?sa ne bucuram? Ne bucuram cum sa nu! Felicitari, astept minim dublu joi |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Hello fetele!!
Florinik felocitari si sarcina usoara!!!
Stelutza nici nu stii cat ma bucur pentru tine, stiu ca esti una din veterane si ai reusit, asta ne da speranta tuturor ca se poate te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara!!
Poate ne faci si noua un rezumat cu ce ai facut luna asta si fizic si psihic
Va pup |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| [quote=Lili Eu] Ai dreptate ca apar venisoare la sani dar nu sunt rosii si prima data apar pe lateralul sanilor cel putin asa au aparut la mine. [/quote
Spre violet sant nu Rosi aprins ...tin sa cred ca am avut ovulatia mai repede de z12 acum ziua20 durerile jos persista dar nu necesita calmante. |
|
| clawdia wrote:Hello fetele!! Florinik felocitari si sarcina usoara!!! Stelutza nici nu stii cat ma bucur pentru tine, stiu ca esti una din veterane si ai reusit, asta ne da speranta tuturor ca se poate te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara!! Poate ne faci si noua un rezumat cu ce ai facut luna asta si fizic si psihic Va pup nimic special ne-am mutat in casa noua construita de noi tot in aceeasi curte si chiar aveam bani putini si ne-am luat in casa ce ne trebuia si nu am mai mers la medic de 2 luni, chiar noi planuiam sa adunam bani de fiv la anul acum sper sa luam hainute!!! da aveam ceva vechime si la recoltat am zis ca astept de 3 ani si woau poate Dumnezeu randueste asa cand stie copiii sanatosi la toata lumea! |
|
| maria2013 wrote: Roxinuta, eu iti doresc sa fie bebe, dar... pastreaza-ti realismul... primele semne clare de sarcina nu apar cu sapte zile înainte de testare. Daca e sa fie bebe, acum abia s-ar fi culcusit în uter.
Maria i_ti multumesc noroc cu voi ca ma aduceti cu picioarele pe pamant...imi doresc asa mult ca voi de altfel ...incat ma mai Pierd in sintome.
|
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Felicitari Stelutza!!Sarcina usoara si la termen!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari, stelutza! E foarte bun rezultatul! Cred ca va fi fff bun si cel de joi! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| stelutza wrote:Doamne ajuta sa fie bine am sunat si asistenta la doctori?a si tot asa a zis joi sa repet beta si 20 decembrie m-am programat nu e târziu ca acum nu cred ca are rost acum am 4 si 3 zile daca pe 6 noiembrie ultimul ciclu ce de emo?ii pe noi
Felicitari!!E perfect pe 20dec.Oricum acum nu se vede mare lucru..doar un punctulet.Repeta beta si Doamne ajuta!Sarcina usoara! |
|
| Mul?umesc frumos fetelor va iau dupa mine la gravidute pe toate mai ales ca eram a 3 pe lista |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 149
| stelutza wrote:Doamne ajuta sa fie bine am sunat si asistenta la doctori?a si tot asa a zis joi sa repet beta si 20 decembrie m-am programat nu e târziu ca acum nu cred ca are rost acum am 4 si 3 zile daca pe 6 noiembrie ultimul ciclu ce de emo?ii pe noi
super Steluta!!!!!! Ce ma bucur!!!!! Sa fiti sanatosi! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| roxinuta wrote: Maria i_ti multumesc noroc cu voi ca ma aduceti cu picioarele pe pamant...imi doresc asa mult ca voi de altfel ...incat ma mai Pierd in sintome.
Eu nu vreau sa te descurajez, toate ne dorim un copil, dar trebuie sa ne pastram oarece rezerva. |
|
| maria2013 wrote: Eu nu vreau sa te descurajez, toate ne dorim un copil, dar trebuie sa ne pastram oarece jrezerva.
Ai dreptate...incerc sa calmez ca daca e bebe e tot acolo si peste 7 zile cand testez. |
|
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| La multi ani Nicoletelor! La multi ani fetelor! Va doresc din suflet sa va impliniti toate visul de a fi mamici, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe vesti bune in urmatorea perioada.
Va imbratisez |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Felicitari fetelor! Sarcina usoara si la termen! Eu declar Z1... Va pupacesc, noapte buna |
|
|