Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bebelina
Scris: Monday, December 5, 2016 8:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/28/2016
Bella1989 wrote:

Bebelina, eu cred ca ai un bebelin in burtica.topai
Nu cred ca era prea devreme, sunt 13 zile de la inseminare, ar fi trebuit sa se pozitiveze. Nu vreau sa imi bag alte idei in cap... In plus, cum am reac?ionat diminea?a: impulsiva, nervoasa, agitata.. asta sunt eu înainte de ciclu. :) A?tept uratii.
Si a?tept cu mare nerabdare un test pozitiv de la tine!computerlove

Ok, tu te Cuno?ti cel mai bine...imi pare rau Cheek Kiss
Crissy
Scris: Monday, December 5, 2016 8:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
bebelina wrote:

Hello, inca nu, tot pe meleaguri straine dar fara bani acum hohot am terminat tot...
Despre restul înca nu imi dau cu presupusul, a?tept
Bella, imi pare tare rau...Cray dar oare nu ai testat prea devreme?

Edit: Crissy, am raspuns SimplyLove

bravo! sunt mandra de tine ca ai ras toti banii hohot hohot

Vezi ca mai ai un mesaj Cheek Kiss
Victory
Scris: Monday, December 5, 2016 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
Fetelor am o mare rugaminte!! Stateam pe canapea si am dat sa ma ridic repede, ma strigase fiica mea si cand am incordat burta cred, si eram pe jumatate riducata, m a intepat tare de tot In dreapta , jos, inauntru undeva zic eu pe la ovar.... Ce ar putea fi! Am ovulat chiar pe dreapta, acum 4 zile!
roxinuta
Scris: Monday, December 5, 2016 8:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2016
[quote=Victory] Sa de a Dzeu sa vina bebe cat mai repede. Fiica mea de 4 ani isi pune de Craciun aceiasi dorinta, de Rev la fel, de ziua ei cand sufla in tort, cu fiecare ocazie, vrea o surioara, bine fie si un fratior numai sa fie!!! Poate anul asta o sa fie in burtica de Craciun ![/quotel

Mai avem un pic pana la testare...Mosule hai o data!!
Diana!Maya
Scris: Monday, December 5, 2016 8:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/4/2016
Victory wrote:
Sa de a Dzeu sa vina bebe cat mai repede. Fiica mea de 4 ani isi pune de Craciun aceiasi dorinta, de Rev la fel, de ziua ei cand sufla in tort, cu fiecare ocazie, vrea o surioara, bine fie si un fratior numai sa fie!!! Poate anul asta o sa fie in burtica de Craciun !
Sa de.a dumnezeu sa ne bucuram amandoua de teste pozitive...si toate celelalte care doresc teste pozitiva, bafta si sa fie cu noroc
Crissy
Scris: Monday, December 5, 2016 8:09 PM
Nivel

Victory wrote:
Fetelor am o mare rugaminte!! Stateam pe canapea si am dat sa ma ridic repede, ma strigase fiica mea si cand am incordat burta cred, si eram pe jumatate riducata, m a intepat tare de tot In dreapta , jos, inauntru undeva zic eu pe la ovar.... Ce ar putea fi! Am ovulat chiar pe dreapta, acum 4 zile!

stai linistita, fara miscari bruste si efort ca poate o sa fiti 4 de Craciun hearts
roxinuta
Scris: Monday, December 5, 2016 8:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2016
Victory wrote:

Si mie intr_o Luna...la ridicat brusca a trebuit sa ma reasez mi sa adeverit sa nu Fiè nimic la mineplans
bebelina
Scris: Monday, December 5, 2016 8:11 PM
Nivel

Crissy wrote:

bravo! sunt mandra de tine ca ai ras toti banii hohot hohot

Vezi ca mai ai un mesaj Cheek Kiss

Ce to?i banii? Sunt pe credit hohot dar de-aia traim, ce naiba!
A fost cu scop nobil, sa nu ma mai gândesc la teste si alte chestii de genul asta si chiar a func?ionat, am uitat yes
andrada1983
Scris: Monday, December 5, 2016 8:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Stelutza si Florinik felicitariiiii!!!!!yes Sarcina usoara pana la termen va doresc si un bebe mancacios hearts

Carlita imi pare rau de z1,chiar ma uitam pe graficul tau cand te-a mentionat Crissy si am avut un gol in stomac,am zis ca asta e ,si cand colo tu declari z1.Nu e corect pale
bebelina
Scris: Monday, December 5, 2016 8:46 PM
Nivel

Cred ca mi-a raspuns cineva dar am uitat :(( la câte zile dupa Ovitrelle ar trebui sa vina cm? 14 presupun si ar fi logic, nu?
carlita
Scris: Monday, December 5, 2016 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
andrada1983 wrote:

Carlita imi pare rau de z1,chiar ma uitam pe graficul tau cand te-a mentionat Crissy si am avut un gol in stomac,am zis ca asta e ,si cand colo tu declari z1.Nu e corect pale

computerlove I know, asa am zis si eu ca nu-i corect...dar asa e viata... pale
Tu mai iei Wobenzym?
Crissy
Scris: Monday, December 5, 2016 9:16 PM
Nivel

bebelina wrote:
Cred ca mi-a raspuns cineva dar am uitat :(( la câte zile dupa Ovitrelle ar trebui sa vina cm? 14 presupun si ar fi logic, nu?

ovulatia poate sa aiba loc cam la 24-36-48 (maxim) de ore de la injectie deci asta ar insemna un minim de 15 zile
andrada1983
Scris: Monday, December 5, 2016 9:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
carlita wrote:

computerlove I know, asa am zis si eu ca nu-i corect...dar asa e viata... pale
Tu mai iei Wobenzym?

Acum nu mai iau ca am terminat borcanul ala de 800 de pastile.O sa iau probabil dupa 15 dec,astept sa iau salarul ,is cam leftera pale
Victory
Scris: Monday, December 5, 2016 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2016
andrada1983 wrote:

Acum nu mai iau ca am terminat borcanul ala de 800 de pastile.O sa iau probabil dupa 15 dec,astept sa iau salarul ,is cam leftera pale
Wobenzym se poate lua in sarcina?
bebelina
Scris: Monday, December 5, 2016 9:54 PM
Nivel

Crissy wrote:

ovulatia poate sa aiba loc cam la 24-36-48 (maxim) de ore de la injectie deci asta ar insemna un minim de 15 zile

Ok, deci maxim 17, mai asteptam.
Multumesc! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.