|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/28/2016 Mesaje: 261
| Bella1989 wrote:Bebelina, eu cred ca ai un bebelin in burtica. Nu cred ca era prea devreme, sunt 13 zile de la inseminare, ar fi trebuit sa se pozitiveze. Nu vreau sa imi bag alte idei in cap... In plus, cum am reac?ionat diminea?a: impulsiva, nervoasa, agitata.. asta sunt eu înainte de ciclu. :) A?tept uratii. Si a?tept cu mare nerabdare un test pozitiv de la tine! Ok, tu te Cuno?ti cel mai bine...imi pare rau |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bebelina wrote:Hello, inca nu, tot pe meleaguri straine dar fara bani acum  am terminat tot... Despre restul înca nu imi dau cu presupusul, a?tept Bella, imi pare tare rau...  dar oare nu ai testat prea devreme? Edit: Crissy, am raspuns bravo! sunt mandra de tine ca ai ras toti banii
Vezi ca mai ai un mesaj |

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Fetelor am o mare rugaminte!! Stateam pe canapea si am dat sa ma ridic repede, ma strigase fiica mea si cand am incordat burta cred, si eram pe jumatate riducata, m a intepat tare de tot In dreapta , jos, inauntru undeva zic eu pe la ovar.... Ce ar putea fi! Am ovulat chiar pe dreapta, acum 4 zile! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| [quote=Victory] Sa de a Dzeu sa vina bebe cat mai repede. Fiica mea de 4 ani isi pune de Craciun aceiasi dorinta, de Rev la fel, de ziua ei cand sufla in tort, cu fiecare ocazie, vrea o surioara, bine fie si un fratior numai sa fie!!! Poate anul asta o sa fie in burtica de Craciun 
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2016 Mesaje: 58
| Victory wrote: Sa de a Dzeu sa vina bebe cat mai repede. Fiica mea de 4 ani isi pune de Craciun aceiasi dorinta, de Rev la fel, de ziua ei cand sufla in tort, cu fiecare ocazie, vrea o surioara, bine fie si un fratior numai sa fie!!! Poate anul asta o sa fie in burtica de Craciun ! Sa de.a dumnezeu sa ne bucuram amandoua de teste pozitive...si toate celelalte care doresc teste pozitiva, bafta si sa fie cu noroc |

| Victory wrote:Fetelor am o mare rugaminte!! Stateam pe canapea si am dat sa ma ridic repede, ma strigase fiica mea si cand am incordat burta cred, si eram pe jumatate riducata, m a intepat tare de tot In dreapta , jos, inauntru undeva zic eu pe la ovar.... Ce ar putea fi! Am ovulat chiar pe dreapta, acum 4 zile! stai linistita, fara miscari bruste si efort ca poate o sa fiti 4 de Craciun |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/30/2016 Mesaje: 101
| Victory wrote:Fetelor am o mare rugaminte!! Stateam pe canapea si am dat sa ma ridic repede, ma strigase fiica mea si cand am incordat burta cred, si eram pe jumatate riducata, m a intepat tare de tot In dreapta , jos, inauntru undeva zic eu pe la ovar.... Ce ar putea fi! Am ovulat chiar pe dreapta, acum 4 zile!
Si mie intr_o Luna...la ridicat brusca a trebuit sa ma reasez mi sa adeverit sa nu Fiè nimic la mine |
|

| Crissy wrote:bravo! sunt mandra de tine ca ai ras toti banii Vezi ca mai ai un mesaj Ce to?i banii? Sunt pe credit dar de-aia traim, ce naiba! A fost cu scop nobil, sa nu ma mai gândesc la teste si alte chestii de genul asta si chiar a func?ionat, am uitat |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Stelutza si Florinik felicitariiiii!!!!! Sarcina usoara pana la termen va doresc si un bebe mancacios
Carlita imi pare rau de z1,chiar ma uitam pe graficul tau cand te-a mentionat Crissy si am avut un gol in stomac,am zis ca asta e ,si cand colo tu declari z1.Nu e corect |
|

| Cred ca mi-a raspuns cineva dar am uitat :(( la câte zile dupa Ovitrelle ar trebui sa vina cm? 14 presupun si ar fi logic, nu? |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| andrada1983 wrote:Carlita imi pare rau de z1,chiar ma uitam pe graficul tau cand te-a mentionat Crissy si am avut un gol in stomac,am zis ca asta e ,si cand colo tu declari z1.Nu e corect
I know, asa am zis si eu ca nu-i corect...dar asa e viata... Tu mai iei Wobenzym? |
|

| bebelina wrote:Cred ca mi-a raspuns cineva dar am uitat :(( la câte zile dupa Ovitrelle ar trebui sa vina cm? 14 presupun si ar fi logic, nu? ovulatia poate sa aiba loc cam la 24-36-48 (maxim) de ore de la injectie deci asta ar insemna un minim de 15 zile |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| carlita wrote: I know, asa am zis si eu ca nu-i corect...dar asa e viata... Tu mai iei Wobenzym? Acum nu mai iau ca am terminat borcanul ala de 800 de pastile.O sa iau probabil dupa 15 dec,astept sa iau salarul ,is cam leftera |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| andrada1983 wrote:Acum nu mai iau ca am terminat borcanul ala de 800 de pastile.O sa iau probabil dupa 15 dec,astept sa iau salarul ,is cam leftera Wobenzym se poate lua in sarcina? |
|

| Crissy wrote: ovulatia poate sa aiba loc cam la 24-36-48 (maxim) de ore de la injectie deci asta ar insemna un minim de 15 zile
Ok, deci maxim 17, mai asteptam. Multumesc! |
|
|