Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinuta
Scris: Monday, December 5, 2016 7:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/30/2016
Edith90 wrote:
Azi am ajuns la HSG si nu m-a durut deloc!topai Dr a fost foarte de treaba si finut, am ras o groaza cu el! Mi-a zis ca am uter de nota 10, sunt foarte curajoasa, trompele fluiera si i-a aratat sotului "harta" (radiografia) sa nu se mai piarda pe drum :) Sunt foarte fericitayes

Da tot gasim asa medici ...ma bucur pt. tine ca totul este bine.newclap
LAURA0202
Scris: Monday, December 5, 2016 7:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
Bella1989 wrote:

Doamne ajuta sa reusiti! Cateva luni voi rata ovulatiile obligatoriu pentru ca luna asta voi face laparoscopie la care imi va scoate fibromul si mi-a zis deja doctorul ca 4-5 luni nu voi avea voie sa raman gravida. Insa le voi lua ca pe 4-5 luni de vacanta. Sigur imi va face bine pauza asta...
Intre timp nu am mai avut rabdare si l-am sunat pe doctor... In functie de cum apare menstruatia, pe 13 sau pe 20 voi face laparoscopia... Abia astept sa aflu care este problema mea!

bravo tie ca esti asa de decisa sa faci laparoscopia, pe mine,sincer, aia ma cam sperie-avand deja experietele mele trecute. asa mi a zis si mie dr de la tm la primul consult, cand imi monitoriza ovulatia.
saptamana viitoare sper ca sa reusesc sa vb cu el si sa ii arat rezultatele analizelor la sange.
vom vedea ce mi zice si voi mai astepta cu decizia daca chiar n am alta varianta inafara de laparoscopie.
:-(
intre timp, o sa mai incercam si fara ajutor si poate poate ca se prinde cumva-ASAT MACAR POT SA SPER CA NU MI INTERZICE NIMENI .
Angel
Edith90
Scris: Monday, December 5, 2016 7:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/2/2016
roxinuta wrote:

Da tot gasim asa medici ...ma bucur pt. tine ca totul este bine.newclap

Multumesc. Chiar a fost cum de mult n-am vazut.
Crissy
Scris: Monday, December 5, 2016 7:17 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Edith90 wrote:
Azi am ajuns la HSG si nu m-a durut deloc!topai Dr a fost foarte de treaba si finut, am ras o groaza cu el! Mi-a zis ca am uter de nota 10, sunt foarte curajoasa, trompele fluiera si i-a aratat sotului "harta" (radiografia) sa nu se mai piarda pe drum :) Sunt foarte fericitayes

Bravo, acum in vreo 2 luni asa te asteptam si cu testuletul pozitiv majoreta majoreta
Edith90
Scris: Monday, December 5, 2016 7:24 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2016
Crissy wrote:

Bravo, acum in vreo 2 luni asa te asteptam si cu testuletul pozitiv majoreta majoreta

Sper si eu! Anuntam impreuna, ce zici? Cheek Kiss
alina_ele
Scris: Monday, December 5, 2016 7:24 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2016
Buna dragele mele,

Sunt destul de multumita de cum a decurs consultatia. Am ovulat yes sunt foarte fericita sa aud ca am ovulat, mi-a aratat si mie corpul galben. A zis ca am o masa de lichid si de-aia ma doare uneori, ovarul drept a vazut 9 foliculi insa ovarul stang a zis ca nu functioneaza mai deloc si ca am doar un folicul ma durut cand ma consultat la ovarul stang.
Endometrul pare iregular si mi-a dat sa fac hysteroscopie in maxim 2 sapt de azi.. sunt programata pe 20.12.2016 insa nu stiu cum a calculat ea ca dupa calculele mele o sa fiu la mentra. Eventual o sa ma reprogramez in ianuarie. Despre AMH a zis ca este mica valoarea dar sunt tanara si sunt foliculi si nu ar trebui sa fie prob. Prolactina este marita din cauza stresului.
A zis ca la hysteroscopie sa vb cu medicul si sa ii explic durerile mele menstruale.
Mi-a zis sa bebelesc fara stres inca 6 luni si sa ne vedem in 6 luni dc mai este cazul. Am primit acid folic, fier si vit D.
Mi-au luat si sange azi sa vada AMH-ul si progesteronul plus niste analize pentru anemie.
Eu sunt multumita ca am gasit raspuns la multe intrebari si m-am mai linistit.
Scuze ca am scris atat.
Pupici dragi
alina_ele
Scris: Monday, December 5, 2016 7:29 PM
Nivel

alina_ele wrote:
Buna dragele mele,

Sunt destul de multumita de cum a decurs consultatia. Am ovulat yes sunt foarte fericita sa aud ca am ovulat, mi-a aratat si mie corpul galben. A zis ca am o masa de lichid si de-aia ma doare uneori, ovarul drept a vazut 9 foliculi insa ovarul stang a zis ca nu functioneaza mai deloc si ca am doar un folicul ma durut cand ma consultat la ovarul stang.
Endometrul pare iregular si mi-a dat sa fac hysteroscopie in maxim 2 sapt de azi.. sunt programata pe 20.12.2016 insa nu stiu cum a calculat ea ca dupa calculele mele o sa fiu la menstra. Eventual o sa ma reprogramez in ianuarie. Despre AMH a zis ca este mica valoarea dar sunt tanara si sunt foliculi si nu ar trebui sa fie prob. Prolactina este marita din cauza stresului.
A zis ca la hysteroscopie sa vb cu medicul si sa ii explic durerile mele menstruale.
Mi-a zis sa bebelesc fara stres inca 6 luni si sa ne vedem in 6 luni dc mai este cazul. Am primit acid folic, fier si vit D.
Mi-au luat si sange azi sa vada AMH-ul si progesteronul plus niste analize pentru anemie.
Scuze ca am scris atat.
Pupici dragi
alina_ele
Scris: Monday, December 5, 2016 7:29 PM
Nivel

Diana!Maya
Scris: Monday, December 5, 2016 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
:uff poate face dumnezeu o minune si pentru mine. am asteptat un an pana sa stiu cum sa fac mai bn in perioada fertila si asa am facut. sa am un bebebebic e dorinta mea de CraciunHands craciun
Crissy
Scris: Monday, December 5, 2016 7:40 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Edith90 wrote:

Sper si eu! Anuntam impreuna, ce zici? Cheek Kiss

da da abia astept sa fug mancand pamantul spre gardul care ne desparte de gravidute, las gaura mare sa aiba toata lumea loc sa treaca hohot hohot
bebelina
Scris: Monday, December 5, 2016 7:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/28/2016
Crissy wrote:
bebelina te-ai intors? esti cu bobita la purtator? vezi ca ai un mesaj privat ras

Hello, inca nu, tot pe meleaguri straine dar fara bani acum hohot am terminat tot...
Despre restul înca nu imi dau cu presupusul, a?tept
Bella, imi pare tare rau...Cray dar oare nu ai testat prea devreme?

Edit: Crissy, am răspuns SimplyLove
Diana!Maya
Scris: Monday, December 5, 2016 7:46 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2016
sigur ca daCheek Kiss
Bella1989
Scris: Monday, December 5, 2016 7:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
alina_ele wrote:
Buna dragele mele,

Endometrul pare iregular si mi-a dat sa fac hysteroscopie in maxim 2 sapt de azi.. sunt programata pe 20.12.2016 insa nu stiu cum a calculat ea ca dupa calculele mele o sa fiu la mentra. Eventual o sa ma reprogramez in ianuarie. Despre AMH a zis ca este mica valoarea dar sunt tanara si sunt foliculi si nu ar trebui sa fie prob. Prolactina este marita din cauza stresului.
Scuze ca am scris atat.
Pupici dragi

Ma bucur ca e?ti mul?umita de cum a decurs întâlnirea cu doctorul! Nu ?tiu exact cum func?ioneaza cu histeroscopiile dar credeam ca se fac in prima jumatate a ciclului ca sa se excluda o posibila sarcina. ?i-a zis sa va proteja?i luna asta? Poate gre?esc eu, sa ma contrazica fetele daca gre?esc... e bine ca ai gasit raspunsuri si ai un plan de urmat. Sper sa se lase mai repede cu bebe!Cheek Kiss
Bella1989
Scris: Monday, December 5, 2016 7:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
bebelina wrote:

Hello, inca nu, tot pe meleaguri straine dar fara bani acum hohot am terminat tot...
Despre restul înca nu imi dau cu presupusul, a?tept
Bella, imi pare tare rau...Cray dar oare nu ai testat prea devreme?

Edit: Crissy, am raspuns SimplyLove

Bebelina, eu cred ca ai un bebelin in burtica.topai
Nu cred ca era prea devreme, sunt 13 zile de la inseminare, ar fi trebuit sa se pozitiveze. Nu vreau sa imi bag alte idei in cap... In plus, cum am reac?ionat diminea?a: impulsiva, nervoasa, agitata.. asta sunt eu înainte de ciclu. :) A?tept uratii.
Si a?tept cu mare nerabdare un test pozitiv de la tine!computerlove
Victory
Scris: Monday, December 5, 2016 8:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Diana!Maya wrote:
:uff poate face dumnezeu o minune si pentru mine. am asteptat un an pana sa stiu cum sa fac mai bn in perioada fertila si asa am facut. sa am un bebebebic e dorinta mea de CraciunHands craciun
Sa de a Dzeu sa vina bebe cat mai repede. Fiica mea care are aproape 9 ani, de la 4 ani isi pune de Craciun aceiasi dorinta, de Rev la fel, de ziua ei cand sufla in tort, cu fiecare ocazie, vrea o surioara, bine fie si un fratior numai sa fie!!! Poate anul asta o sa fie in burtica de Craciun !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.