|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| clawdia wrote:Bella din pacate nu am vesti bune, rozi a venit si a si plecat, urmeaza o luna jumatate de pauza, si vom relua activitatea dupa sarbatori. Va urez succes tuturor si cat de multe teste pozitive!!! Off... Imi pare rau! Chiar ma asteptam sa vii cu vesti bune... :( |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| baby lorena wrote:Seara! Încerc sa pun poza cu bobita mea!
Bobita frumoasa! Cate sapt ai? Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!!! |
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| baby lorena wrote:Seara! Încerc sa pun poza cu bobita mea! Felicitari! Sa creasca mare bobita si sa stea cumintica in burtica pana la termen |
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| baby lorena wrote:Seara! Încerc sa pun poza cu bobita mea! Felicitari!!! Nu tu erai cu gemeni defapt nu stia dr ce e? Ai fost la alt dr? Ma bucur ca s a elicidat misterul ! Sa ai o sarcina usoara!!! |
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Inawar wrote: Eu stau in apropiere de oras, dar vedem, mai vorbim :)
Tinem legatura. |
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| baby lorena wrote:Seara! Încerc sa pun poza cu bobita mea! Foarte frumoasa bobita ta! Sarcina usoara si la termen! |
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| baby lorena wrote:Seara! Încerc sa pun poza cu bobita mea! Frumoasa bobita ta! |
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| buna dimineata fetelor. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 66
| Mire wrote:Bobita frumoasa! Cate sapt ai? Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!!! Multumesc,am 7 saptamani! Multa sanatate si tie si sarcina usoara! |
| HOPE wrote:Frumoasa bobita ta! Multumesc |
| Mgeorgiana85 wrote:Foarte frumoasa bobita ta! Sarcina usoara si la termen! Sarumana Georgiana |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 620
| carlita wrote:LAURA, daca tot faci AMH, analiza care oricum costa mai mult decat celelalte hormonale, fa-l la un laborator serios, sa fii sigura de rezultat! stelutza, ai reusit sa dai de un medic bun pe infertilitate? Iti mai scrisesem intr-un post din casuta anterioara (nu stiu daca l-ai vazut) sa intrebi si la gravidute ca sunt cateva din Iasi. scuze nu am vazut mesajul inca sunt in cautare o sa intreb poate am noroc! |
| NicoN wrote:Felicitari!!! Nu tu erai cu gemeni defapt nu stia dr ce e? Ai fost la alt dr? Ma bucur ca s a elicidat misterul ! Sa ai o sarcina usoara!!! Multumesc Nico! Da,eu eram suspecta de sarcina gemelara. Din fericire,e doar unul. |
|
| Crissy wrote:Felicitari! Sa creasca mare bobita si sa stea cumintica in burtica pana la termen Multumesc Crissy,sa dea Domnul sa stea cumintica la mami în burtica! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| baby lorena wrote: Multumesc,am 7 saptamani! Multa sanatate si tie si sarcina usoara!
Multumesc!Doamne ajuta! |
|
|