|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| baby lorena wrote:Seara! Încerc sa pun poza cu bobita mea! Felicitari, sa creasca mare si sanatos!!! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 66
| Inawar wrote: Felicitari, sa creasca mare si sanatos!!!
Multumesc |
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Crissy wrote:Eu personal am incredere in laboratoarele Bioclinica cum e cel pe care ti l-am indicat, la ei mi-am facut si eu analizele hormonale inclusiv AMH-ul. Ok mai sunt si cei de la Synevo sau Medlife dar nu cred ca au puncte de recoltare aproape de tine. Cand dozezi AMH-ul dozeaza si vitamina D, vitamina asta este strans legata de fertilitate motiv pentru care daca ai deficit rezultatul AMH-ului o sa fie mai mic decat in realitate. Nu-i grav pentru ca deficitul se trateaza cu suplimente cu vit D, eu iau Detrical costa undeva la 25-30 ron si imi ajunge pentru 2 luni.
mersi mult Crissy. dar vitaminele, de obicei iti creste pofta de mancare..... si = mai multe kg. :-( |
| Inawar wrote: Mie nu-mi vin emailuri dar cand am facut contul era o bifa cu notificari, verifica acolo.
mersi dar ca sa fiu sigura, pt ca aveam 100000000 de mailuri, l am blocat din mail, asa n ar trebui sa mai vina de la site-nimika,dupa aceea. oi vedea eu. stai departe tu, Inawar- de noul mall din calea sagului? pt ca ne am putea vedea/cunoaste la un suc sau sa bem ceva, daca ai vrea bineinteles. ;-)
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/28/2016 Mesaje: 261
| carlita wrote:Bebelino, tu unde ai disparut? Ne-ai taiat de la portia de vesti? Bella, vad ca graficul tau isi ia un traseu fain! Bella: :001006: Sunt pe aici...va citesc, a?tept sa treaca perioada asta si sa încep iar stimularea. Sincer nici nu ?tiu cand trebuie sa vina cm, dupa Ovitrelle si monitorizare ar trebui sa vina sambata, dupa perioada normala undeva joi...sunt debusolata total :(( Am o presiune in sâni si uter/ ovare...nu-mi dau seama ce e acolo, probabil din cauza stimularii. Altfel, plec vineri la München la cumparaturi si a?tept sa vina Mo? Nicolae Pup fetele! Legat de laparo, am vazut ni?te discu?ii pe aici, de ce sa nu te adoarma? Este o opera?ie!!! Eu am stat 3 zile in spi?a si cu sonda si tub de dren...pe bune! Iar despre HSG, pe mine m-a durut destul de rau :((( probabil ptr ca aveam o trompa înfundata iar cealalta prinsa in aderente - nu recomand Medlife, de acolo mi-au spus ca nu am nimic de?i pe mine ma durea rau... |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| LAURA0202 wrote: mersi dar ca sa fiu sigura, pt ca aveam 100000000 de mailuri, l am blocat din mail, asa n ar trebui sa mai vina de la site-nimika,dupa aceea. oi vedea eu. stai departe tu, Inawar- de noul mall din calea sagului? pt ca ne am putea vedea/cunoaste la un suc sau sa bem ceva, daca ai vrea bineinteles. ;-)
Eu stau in apropiere de oras, dar vedem, mai vorbim :) |
| bebelina wrote: Bella: :001006: Sunt pe aici...va citesc, a?tept sa treaca perioada asta si sa încep iar stimularea. Sincer nici nu ?tiu cand trebuie sa vina cm, dupa Ovitrelle si monitorizare ar trebui sa vina sambata, dupa perioada normala undeva joi...sunt debusolata total :(( Am o presiune in sâni si uter/ ovare...nu-mi dau seama ce e acolo, probabil din cauza stimularii. Altfel, plec vineri la München la cumparaturi si a?tept sa vina Mo? Nicolae Pup fetele! Legat de laparo, am vazut ni?te discu?ii pe aici, de ce sa nu te adoarma? Este o opera?ie!!! Eu am stat 3 zile in spi?a si cu sonda si tub de dren...pe bune! Iar despre HSG, pe mine m-a durut destul de rau :((( probabil ptr ca aveam o trompa înfundata iar cealalta prinsa in aderente - nu recomand Medlife, de acolo mi-au spus ca nu am nimic de?i pe mine ma durea rau...
Nico, eu eram aia, care intreba de laparoscopie, dr meu de la tm, zicea ca el face investigatiile, printre care ii si laparoscopia -aia- cred ca daca va fi aia o varianta, ca sa vada ce si unde e problema mea-daca chiar e a mea, atunci ma retrag, nu o fac si gata-chiar nu ma simt in stare-sincer,am explicat mai in urma ce si cum simt eu.motive personale. oparata odata-cand aveam 18 ani-m am trezit, coma de apropae 3 luni- si m am trezit dar a treia oara............ nu cred ca voi fi asa norocoasa -sincer. |
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| bebelina wrote: Bella: :001006: Sunt pe aici...va citesc, a?tept sa treaca perioada asta si sa încep iar stimularea. Sincer nici nu ?tiu cand trebuie sa vina cm, dupa Ovitrelle si monitorizare ar trebui sa vina sambata, dupa perioada normala undeva joi...sunt debusolata total :(( Am o presiune in sâni si uter/ ovare...nu-mi dau seama ce e acolo, probabil din cauza stimularii. Altfel, plec vineri la München la cumparaturi si a?tept sa vina Mo? Nicolae Pup fetele! Legat de laparo, am vazut ni?te discu?ii pe aici, de ce sa nu te adoarma? Este o opera?ie!!! Eu am stat 3 zile in spi?a si cu sonda si tub de dren...pe bune! Iar despre HSG, pe mine m-a durut destul de rau :((( probabil ptr ca aveam o trompa înfundata iar cealalta prinsa in aderente - nu recomand Medlife, de acolo mi-au spus ca nu am nimic de?i pe mine ma durea rau... Hey! Pai stai tacuta acolo si nu zici nimic. Poate a fost cu folos stimularea luna asta oricum in func?ie de ovitrelle se calculeaza. Cam dupa 15-16 zile maxim vin uratii in mod normal. Daca iei si progesteron înseamna ca vin dupa 3-5zile de la ultimul ovul. Cand testezi? legat de HSG si la mine a fost la fel din pacate. Am avut dureri crunte si a trecut cu greu substan?a asa ca mi s-a spus ca e ok iar la laparo am aflat ca il facusem degeaba ca aveam trompe înfundate si aderente . Iar laparo conteaza unde o va face daca se hotara?te pt ca nu e musai sa fie asa rau. Anestezia totala e obligatorie in schimb eu nu am avut drena si nici sonda si am fost externata in aceea?i zi. Conteaza mult unde o faci si cat de repede î?i revine organismul |
| bby88 wrote:Hey! Pai stai tacuta acolo si nu zici nimic. Poate a fost cu folos stimularea luna asta oricum in func?ie de ovitrelle se calculeaza. Cam dupa 15-16 zile maxim vin uratii in mod normal. Daca iei si progesteron înseamna ca vin dupa 3-5zile de la ultimul ovul. Cand testezi? legat de HSG si la mine a fost la fel din pacate. Am avut dureri crunte si a trecut cu greu substan?a asa ca mi s-a spus ca e ok iar la laparo am aflat ca il facusem degeaba ca aveam trompe înfundate si aderente . Iar laparo conteaza unde o va face daca se hotara?te pt ca nu e musai sa fie asa rau. Anestezia totala e obligatorie in schimb eu nu am avut drena si nici sonda si am fost externata in aceea?i zi. Conteaza mult unde o faci si cat de repede î?i revine organismul Eu am facut la Sanador, probabil asta este protocolul...oricum, nu eram apta sa plec decât atunci cand mi-au dat drumul. Si eu am avut acelea?i probleme: o trompa înfundata care este clipata acum si aderente pe care mi le-au desprins acum. Nu iau utrogenstant, nu mi-a dat dr si am zis sa nu iau de capul meu... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| bebelina wrote: Bella: :001006: Sunt pe aici...va citesc, a?tept sa treaca perioada asta si sa încep iar stimularea. Sincer nici nu ?tiu cand trebuie sa vina cm, dupa Ovitrelle si monitorizare ar trebui sa vina sambata, dupa perioada normala undeva joi...sunt debusolata total :(( Am o presiune in sâni si uter/ ovare...nu-mi dau seama ce e acolo, probabil din cauza stimularii. Altfel, plec vineri la München la cumparaturi si a?tept sa vina Mo? Nicolae Pup fetele! Legat de laparo, am vazut ni?te discu?ii pe aici, de ce sa nu te adoarma? Este o opera?ie!!! Eu am stat 3 zile in spi?a si cu sonda si tub de dren...pe bune! Iar despre HSG, pe mine m-a durut destul de rau :((( probabil ptr ca aveam o trompa înfundata iar cealalta prinsa in aderente - nu recomand Medlife, de acolo mi-au spus ca nu am nimic de?i pe mine ma durea rau... Pai nu ma invatai tu sa fiu optimista? Tu ce faci acum, astepti menstruatia?!! Lasa ca nu mai vine! Sper sa te intorci din Germania si cu un testulet pozitiv! |
| Bella1989 wrote:Pai nu ma invatai tu sa fiu optimista? Tu ce faci acum, astepti menstruatia?!! Lasa ca nu mai vine! Sper sa te intorci din Germania si cu un testulet pozitiv! Haha! Poate au aia acolo teste cu 2 liniu?e |
| bby88 wrote:Hey! Pai stai tacuta acolo si nu zici nimic. Poate a fost cu folos stimularea luna asta oricum in func?ie de ovitrelle se calculeaza. Cam dupa 15-16 zile maxim vin uratii in mod normal. Daca iei si progesteron înseamna ca vin dupa 3-5zile de la ultimul ovul. Off... Nu e bine... Ca mie mi-a zis dr sa fac beta marti-miercuri si pana atunci sa iau utrogestan. Daca nu sunt gravida, inseamna ca imi va veni ciclul undeva weekend-ul viitor, iar problema mea e ca vreau sa fac laparoscopie... Si daca nu imi face operatia daca ne apropriem prea mult de sarbatori?... Oare sa fac beta mai devreme si daca e negativ sa intrerup progesteronul? Si daca da, cat de devreme,la cate zile dupa inseminare?... Nu ma certati, nu sunt pesimista, doar iau in calcul toate posibilitatile. Normal ca sper ca e bebe... |
| bebelina wrote:Haha! Poate au aia acolo teste cu 2 liniu?e sa stii ca odata la farmacie m-au intrebat ce test de sarcina vreau si am zis "unul pozitiv"... Trebuia sa-l duc inapoi... Ma gandeam ca probabil vei fi acolo la testare... Dar ai inteles ce am vrut sa zic... |
| Bella1989 wrote: sa stii ca odata la farmacie m-au intrebat ce test de sarcina vreau si am zis "unul pozitiv"... Trebuia sa-l duc inapoi... Ma gandeam ca probabil vei fi acolo la testare... Dar ai inteles ce am vrut sa zic... Daca iese pozitiv va aduc si voua |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Bella1989 wrote: Da? Ce ma bucur! Doamne ajuta! :* Sa ?tii ca si eu ma gândeam la Bebelina ca nu am mai vazut-o online de o saptamana... e cu doua zile înaintea mea la testare... Bebelina, ?in pumnii strân?i! Si mai eram curioasa de Clawdia... parca urma sa testeze in Weekend... sper sa nu fac o confuzie... daca a?a este, Clawdia sper ca ai o veste buna pentru noi!
Bella din pacate nu am vesti bune, rozi a venit si a si plecat, urmeaza o luna jumatate de pauza, si vom relua activitatea dupa sarbatori. Va urez succes tuturor si cat de multe teste pozitive!!! |
|
|