|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| LAURA0202 wrote:
oricum mi a indicat Crissy un laborator si banuiesc ca va fi serios rezultatul- sper. ;-)
Eu personal am incredere in laboratoarele Bioclinica cum e cel pe care ti l-am indicat, la ei mi-am facut si eu analizele hormonale inclusiv AMH-ul. Ok mai sunt si cei de la Synevo sau Medlife dar nu cred ca au puncte de recoltare aproape de tine. Cand dozezi AMH-ul dozeaza si vitamina D, vitamina asta este strans legata de fertilitate motiv pentru care daca ai deficit rezultatul AMH-ului o sa fie mai mic decat in realitate. Nu-i grav pentru ca deficitul se trateaza cu suplimente cu vit D, eu iau Detrical costa undeva la 25-30 ron si imi ajunge pentru 2 luni. |
| carlita wrote:Daaa, am mai multe promisiuni ca al meu grafic si-o va "lua peste freza" daca ne duce si luna asta cu zaharelul!!! Chiar am avut ceva crampe si intepaturi in ziua cu scaderea, de am zis ca is rusii in apropiere; oricum, ar fi fost prea devreme! Om vedea ca va fi peste cateva zile. Tu in ce zi esti? Luat peste freza e putin spus avand in vedere ce bataie isi va lua de la mine daca nu e cuminte Pana acum imi place cum a crescut la loc temperatura |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Crissy wrote:Eu personal am incredere in laboratoarele Bioclinica cum e cel pe care ti l-am indicat, la ei mi-am facut si eu analizele hormonale inclusiv AMH-ul. Ok mai sunt si cei de la Synevo sau Medlife dar nu cred ca au puncte de recoltare aproape de tine. Cand dozezi AMH-ul dozeaza si vitamina D, vitamina asta este strans legata de fertilitate motiv pentru care daca ai deficit rezultatul AMH-ului o sa fie mai mic decat in realitate. Nu-i grav pentru ca deficitul se trateaza cu suplimente cu vit D, eu iau Detrical costa undeva la 25-30 ron si imi ajunge pentru 2 luni. La AMH-ul tau mai e nevoie de vit D sau iei si pt altceva? :) |
| Inawar wrote: La AMH-ul tau mai e nevoie de vit D sau iei si pt altceva? :)
Am deficit si eu desi asta vara m-am copt mai bine de o saptamana la soare.. suplimentul ma ajuta si la caderea parului si sper sa ma ajute si la deficitul de calciu pe care il am de cand ma stiu motiv pt care unghiile mi se exfoliaza si rup pe verticala imediat.. nici unghii false nu pot sa-mi pun pentru ca ale mele sunt foarte subtiri si nu poate sa le pileasca |
| Crissy wrote:Am deficit si eu desi asta vara m-am copt mai bine de o saptamana la soare.. suplimentul ma ajuta si la caderea parului si sper sa ma ajute si la deficitul de calciu pe care il am de cand ma stiu motiv pt care unghiile mi se exfoliaza si rup pe verticala imediat.. nici unghii false nu pot sa-mi pun pentru ca ale mele sunt foarte subtiri si nu poate sa le pileasca Eu nu am probleme cu unghiile dar acum ma gandesc ca eu in ultimii 2 ani m-am ferit de soare ca sa nu fac riduri Of, de acum incolo nu ma mai feresc macar pana fac copii |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Crissy wrote:Luat peste freza e putin spus avand in vedere ce bataie isi va lua de la mine daca nu e cuminte Pana acum imi place cum a crescut la loc temperatura asteptam .... |
| Astazi la pranz am simtit niste intepaturi usoare pe partea dreapta, am facut test de ovulatie si a iesit negativ, linia de test mult mai slaba. Daca ieri a fost pozitiv testul sa inteleg ca s-a produs ovulatia? Am un sentiment ca asa este. De luni la pranz cand era 18 mm cred ca deja a ajuns la nivelul de rupere Noi am avut contacte duminica, luni, marti-aseara si azi imediat dupa intepaturi Sper ca s-a intamplat minunea!!! |
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| bby88 wrote: Le poti vedea doar pe cele postate in semnatura cum si tu. In rest daca vrei sa vezi mai multe grafice intri in aplica?ie la cummunity la charts si vezi acolo foarte multe
mersi. asta banuiam - ma gandeam ca exista vreo scurtatura ca sa vad excat graficul uneia dintre fetele de aici. |
| Inawar wrote:Astazi la pranz am simtit niste intepaturi usoare pe partea dreapta, am facut test de ovulatie si a iesit negativ, linia de test mult mai slaba. Daca ieri a fost pozitiv testul sa inteleg ca s-a produs ovulatia? Am un sentiment ca asa este. De luni la pranz cand era 18 mm cred ca deja a ajuns la nivelul de rupere Noi am avut contacte duminica, luni, marti-aseara si azi imediat dupa intepaturi Sper ca s-a intamplat minunea!!!
MULTA BAFTA |
| Sa speram ca macar la tine se va intampla minunea, ca la mine , n a fost sa fie asta este poate o fi vreodata-cu toate ca ...........nu prea mai cred ca va fi.
|
| LAURA0202 wrote:Sa speram ca macar la tine se va intampla minunea, ca la mine , n a fost sa fie asta este poate o fi vreodata-cu toate ca ...........nu prea mai cred ca va fi. Speram!! Poate ai noroc cand vii la iubit de sarbatori |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 66
| Seara! Încerc sa pun poza cu bobita mea! baby lorena attached the following image(s):
|
|
| Inawar wrote:Speram!! Poate ai noroc cand vii la iubit de sarbatori
deja, ma cam gandesc ca , chiar este ceva la mine ce nu functioneaza sau ............ n as vrea sa nu fie vorba de incompatibilitate |
|
| pot de undeva , din profil sa fac sa nu mai imi vina email uri de la site ul acesta? pt ca is o gramada de nu mai vad altceva ce mi ajunge in mail? mersi |
|
| LAURA0202 wrote:pot de undeva , din profil sa fac sa nu mai imi vina email uri de la site ul acesta? pt ca is o gramada de nu mai vad altceva ce mi ajunge in mail? mersi Mie nu-mi vin emailuri dar cand am facut contul era o bifa cu notificari, verifica acolo. |
|
|