Clubul aspirantelor - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tania2105
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
bby88 wrote:

Nu o sa creasca daca iei vit d ci o sa iti iasa adevarata valoare. Insuficienta da valori amh mai mici de cat cele reale. Mult noroc cu medicul. Sper sa te ajute. O sa ?tie el ce are de facut si cu monitorizarile pt ca testele de ovulatie sau o singura ecografie facuta inainte de perioada in care ar trebui sa ovulezi nu confirma ovulatia.

Hey, sper ca te gandesti la mine cand zici ca dupa vit D iese valoarea reala a AMH-uluiras hohot Tind sa cred ca asa esteras 2.03 luna MAI si 2.93 luna NOIEMBRIELol dupa 4 luni de vit D zilniciloveyou
baby lorena
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/3/2016
HOPE wrote:

Lorena, te-am intrebat si in cealalta casuta, te intreb si aici :)...cum esti? Ai fost la cluj?

Da Hope,multumesc de întrebare pupici Am fost,doar ca nu am avut timp sa intru. Acum am vazut ca ai scris.
Din fericire, e ok! Nu e sarcina gemelara. Doamne multumesc! Chiar ma speria ideea de a avea doi. Intradevar exista ceva pe lânga bobita,dar cica e de la mine, ori lichid,dar nu pune în pericol viata copilului.
Nu exista termen de comparatie între ea si doctorul la care am fost pâna acum. E profi,si se vede pe ea ca se pricepe. Mi&a facut acolo la ea la cabinet papanicolau,mi-a dat trimitere pt analize,mi-a raspuns la întrebari si mi-a zis ca orice problema si nelamurire am sa o sun.
Urmeaza sa mai merg peste trei saptamani.
Ma bucur ca cel pu?in m-a lini?tit.
O sa pun maine pozica ca acum sunt pe telefon.
Tu cum esti,cum te simti?
HOPE
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
baby lorena wrote:

Da Hope,multumesc de întrebare pupici Am fost,doar ca nu am avut timp sa intru. Acum am vazut ca ai scris.
Din fericire, e ok! Nu e sarcina gemelara. Doamne multumesc! Chiar ma speria ideea de a avea doi. Intradevar exista ceva pe lânga bobita,dar cica e de la mine, ori lichid,dar nu pune în pericol viata copilului.
Nu exista termen de comparatie între ea si doctorul la care am fost pâna acum. E profi,si se vede pe ea ca se pricepe. Mi&a facut acolo la ea la cabinet papanicolau,mi-a dat trimitere pt analize,mi-a raspuns la întrebari si mi-a zis ca orice problema si nelamurire am sa o sun.
Urmeaza sa mai merg peste trei saptamani.
Ma bucur ca cel pu?in m-a lini?tit.
O sa pun maine pozica ca acum sunt pe telefon.
Tu cum esti,cum te simti?

Ma bucur ca e totul bine! Ai stat cu frica si cu 1000 de ganduri din cauza unui medic incompetent.. Sa nu mai mergi niciodata la el. DistanceKiss
Eu sunt bine, multumesc. Abia astept sa merg si eu la dr.hearts
Tania2105
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:16 PM
Nivel

HOPE wrote:

Ma bucur ca e totul bine! Ai stat cu frica si cu 1000 de ganduri din cauza unui medic incompetent.. Sa nu mai mergi niciodata la el. DistanceKiss

Si noi asteptam pozica minunii taleSimplyLove majoreta
baby lorena
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:21 PM
Nivel

Tania2105 wrote:

computerlove
Maine o sa pun!
bby88
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Tania2105 wrote:

Hey, sper ca te gandesti la mine cand zici ca dupa vit D iese valoarea reala a AMH-uluiras hohot Tind sa cred ca asa esteras 2.03 luna MAI si 2.93 luna NOIEMBRIELol dupa 4 luni de vit D zilniciloveyou

computerlove Normal ca si la tine ma refer ca sa nu mai spun ca tu esti un exemplu si de cum poate gre?i un laborator. Parca tot mai mic de 1 era si al tau la Bioclinica nu?
De-a lungul timpului au mai fost fete care au luat vit d si le-a ie?it amh mai mareras

baby lorena
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:25 PM
Nivel

HOPE wrote:

Doamne,nu î?i imaginezi ce weekend am avut...si cate ganduri! Nu am putut mânca,nu am putut dormi,nu am putut sa fac nimic!
Clar ca pt mine,colaborarea cu acel dr s-a terminat!
Ma bucur ca esti bine!pupici
alina_ele
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/19/2016
Tania2105 wrote:

Ok merci. Scuze daca pun prea multe intrebari, dar as vrea sa ma duc informata la doctor.
O sa fie greu cu monitorizarile programarile se fac foarte greu aici se asteapta cu lunile..
Puteti sa imi spuneti ce presupune mai exact o valoare mica a AMH-ului?Inseamna ca am ovare polichistice? Nu pot ramane gravida cu aceasta valoare?
Tania2105
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:37 PM
Nivel

bby88 wrote:

computerlove Normal ca si la tine ma refer ca sa nu mai spun ca tu esti un exemplu si de cum poate gre?i un laborator. Parca tot mai mic de 1 era si al tau la Bioclinica nu?
De-a lungul timpului au mai fost fete care au luat vit d si le-a ie?it amh mai mareras

Daaa eu sunt in general un exemplu de asa ,,NU,,hohot hohot hohot
Ca si rezultat am avut asa:
1. AMH 2.03 Synevo luna MAI
2. AMH 0.9 Bioclinica luna AUGUST
3. AMH 2.93 Synevo luna NOIEMBRIE

Am scris pt fetele mai noi sa nu ia si ele exemplu de la mineras Si sa le indemn sa repete AMH daca li se pare suspect de mare sau micgrup
Mire
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:42 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Lili Eu wrote:
Multumesc! da e perfect.dar am plecat de la 75kg si am ajuns la 85kg sper sa nu facem 100 hohot la tine se cunoaste burtica? la mine se vedea un pic de pe la 8s computerlove

Lili, a inceput sa prinda contur.Cat de cat asa.Eu momentan sunt pe minus cu vreo 6kg.Am slabit in saptamanile cand varsam zi de zi.
Rubynne
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Inawar wrote:

Da, este mai pronuntata, desi poza nu prea e de calitate.
vineri nu e tarziu?, ma astept pe maine sa ovulez, daca ieri la pranz era 18.2 mm, azi cred ca e deja 20 mm. De altfel e cam greu sa gasesc liber undeva pt sa sunt zilele libere si cred ca si doctorii sunt cu planuri de concediu...

Nu e tarziu. Pe mine asa ma chema cam la 2 zile dupa ovulatie sa vada ca s-a infaptuit topai
Lili Eu
Scris: Tuesday, November 29, 2016 7:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Mire wrote:

Lili, a inceput sa prinda contur.Cat de cat asa.Eu momentan sunt pe minus cu vreo 6kg.Am slabit in saptamanile cand varsam zi de zi.
e normal sa slabesti..eu pana la 17 saptamani nu am pus un gram pe mine dar burtica aveam. apoi in urmatoarea luna aveam deja 5kg acumulate...Lol computerlove
Ralucamarin
Scris: Tuesday, November 29, 2016 8:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/30/2016
Buna fetelor ! Z1 si la mine :( luna viitoare as vrea sa fac histerosalpingografie .. cum este ? Care ati facut spuneti mi si mie pareri .. la ce sa ma astept .. din ce am citit pe net am inteles ca e dureroasa rau ..pale pale
HOPE
Scris: Tuesday, November 29, 2016 8:04 PM
Nivel

Tania2105 wrote:

DistanceKiss computerlove
HOPE
Scris: Tuesday, November 29, 2016 8:06 PM
Nivel

Ralucamarin wrote:
Buna fetelor ! Z1 si la mine :( luna viitoare as vrea sa fac histerosalpingografie .. cum este ? Care ati facut spuneti mi si mie pareri .. la ce sa ma astept .. din ce am citit pe net am inteles ca e dureroasa rau ..pale pale

Depinde de doctor. Pe mine nu m-a durut absolut deloc. Imi pare rau pt. ziua 1 :(
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.