Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Crissy
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Bella1989 wrote:
Buna dimi! Eu sunt din ce in ce mai convinsa ca la mine nu e bebe nici luna asta.Cray dar stiu ca am facut tot posibilul si luna asta, nu e vina mea... Luna asta chiar nu am pe cine sa ma supar, pentru ca fost totul facut ca la carte... Dupa atatea sacrificii si eforturi, credeam ca merit si eu un premiu...mic, cu ochisori... Dar se pare ca totusi nu merit.
Georgiana, imi pare rau pentru ziua 1. Mult succes luna asta!
Bebelina, te rog sa ne dai o veste buna zilele astea!majoreta coeur
Sa aveti o zi minunata,fetelor!~computerlove

Ia te rog sa iesi din butoiul cu melancolie.. n-ai voie la el, ce facem noi aici? Cheek Kiss Cheek Kiss Pastreaza-ti speranta pana faci testuletul! coeur
Sa stii ca la fel m-am simtit si eu cand am vazut ca mi-a scazut temperatura, mai ales cand stiam ce eforturi am facut si nu doar financiare.. mi se parea si inca mi se pare totul atat de nedrept. Nu mi-am revenit inca in totalitate din punct de vedere al moralului dar trec eu si peste asta la fel cum am trecut si peste multe alte lucruri mult prea dureroase.
Crissy
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:24 PM
Nivel

CARLA 8 wrote:
Fetele ati avut careva schimbari de ciclu de la myo-sun ?
Am ajuns in ziua 55 ca niciodata.

testulet ai facut? majoreta
CARLA 8
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/25/2014
Crissy wrote:

testulet ai facut? majoreta

Am facut vineri, nici urma, la ecografie de inceput de ciclu mi-a zis ca sunt foliculi , deci o sa ovulez, prin ziua 17 am contactat o raceala puternica vreo doua saptamani , am avut o zi febra 40, poate a contat sau nu in lungirea ciclului.

Am sa merg la medic saptamana asta sa vad ce se intampla .

Decat myo-sun iau momentan.
bby88
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
CARLA 8 wrote:

55 zile si nu ai testat?? Poate e bineBye2

Bella nici nu au venit uratii si esti tristuta? Pai. E facem aici?DistanceKiss
Bella1989
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Crissy wrote:

Ia te rog sa iesi din butoiul cu melancolie.. n-ai voie la el, ce facem noi aici? Cheek Kiss Cheek Kiss Pastreaza-ti speranta pana faci testuletul! coeur
Sa stii ca la fel m-am simtit si eu cand am vazut ca mi-a scazut temperatura, mai ales cand stiam ce eforturi am facut si nu doar financiare.. mi se parea si inca mi se pare totul atat de nedrept. Nu mi-am revenit inca in totalitate din punct de vedere al moralului dar trec eu si peste asta la fel cum am trecut si peste multe alte lucruri mult prea dureroase.

Of, câta dreptate ai! Imi pare rau pentru tine si toate persoanele care trec prin asta! E nedrept,?tiu! Probabil sunt chiar penibila ca am început drama înainte de test negativ sau de menstrua?ie si imi cer scuze pentru asta. Dar azi noapte am avut un somn foarte agitat si am transpirat toata noaptea, iar astea sunt primele mele simptome de ciclu de obicei. Si s-au adunat odihna necorespunzatoare, stresul, toate emo?iile astea... dar imi revin eu... împrumut putina putere si optimism de la tine. Mul?umesc mult!Cheek Kiss
Bella1989
Scris: Wednesday, November 9, 2016 2:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
bby88 wrote:

55 zile si nu ai testat?? Poate e bineBye2

Bella nici nu au venit uratii si esti tristuta? Pai. E facem aici?DistanceKiss

A?a este... dar eu sunt ciuda?ica tare... ma stresez si plâng înainte de ciclu. Iar când vine ciclu, gata, o iau de la capat, zici ca sunt alta... :) mul?umesc pentru sus?inere! Promit sa schimb atitudinea!pupici
Crissy
Scris: Wednesday, November 9, 2016 2:17 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

Of, câta dreptate ai! Imi pare rau pentru tine si toate persoanele care trec prin asta! E nedrept,?tiu! Probabil sunt chiar penibila ca am început drama înainte de test negativ sau de menstrua?ie si imi cer scuze pentru asta. Dar azi noapte am avut un somn foarte agitat si am transpirat toata noaptea, iar astea sunt primele mele simptome de ciclu de obicei. Si s-au adunat odihna necorespunzatoare, stresul, toate emo?iile astea... dar imi revin eu... împrumut putina putere si optimism de la tine. Mul?umesc mult!Cheek Kiss

Nu esti deloc penibila stai linistita, noi d-asta suntem aici ca sa ne sustinem una pe alta.. si chiar te inteleg exact la fel am fost si eu cu somn aigtat si transpiratii cu 3 zile inainte sa-mi scada temperatura uff
Crissy
Scris: Wednesday, November 9, 2016 2:19 PM
Nivel

CARLA 8 wrote:

Am facut vineri, nici urma, la ecografie de inceput de ciclu mi-a zis ca sunt foliculi , deci o sa ovulez, prin ziua 17 am contactat o raceala puternica vreo doua saptamani , am avut o zi febra 40, poate a contat sau nu in lungirea ciclului.

Am sa merg la medic saptamana asta sa vad ce se intampla .

Decat myo-sun iau momentan.

Mai mult ca sigur de la raceala ti se trage atunci, probabil ai ovulat la cateva zile dupa ce a trecut raceala sau n-ai ovulat deloc. computerlove
Crissy
Scris: Wednesday, November 9, 2016 2:28 PM
Nivel

IrinaC cum esti? topai
bebelina
Scris: Wednesday, November 9, 2016 4:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/28/2016
CARLA 8 wrote:

eu am luat dar nu am avut nicio schimbare, nici macar nu am ramas ras
baby lorena
Scris: Wednesday, November 9, 2016 4:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/3/2016
Rezultat beta: 374 :006:
Rubynne
Scris: Wednesday, November 9, 2016 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Buna fetelor. Eu vin cu vesti amestecate.
Am reusit sa dau de dr. Mi-a facut control si mi-a dat ovule doua tipuri pt vaginita. Si a zis sa revin cand termin tratamentul. 20 zile fac tratament.
Pe de alta parte a zis ca de bebe discutam dupa ce slabesc aprox 20 kg...deci...soc si groaza...panica...femeile grase nu fac copii.. sunt suparata...sunt trista...sunt in toate felurile...numai bine nu.
Nu neg ca nu are dreptate dar...acolo macar asa un sfat ceva...o chestie...absolut nimic.pale
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, November 9, 2016 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
baby lorena wrote:

hearts
Repeti la 48 h Lorena?
carlita
Scris: Wednesday, November 9, 2016 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Crissy wrote:
IrinaC cum esti? topai

Cine e IrinaC? NuStiu
carlita
Scris: Wednesday, November 9, 2016 4:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
baby lorena wrote:

Bravo!!! Bravoo Hai, da-i cu prafusorul pe aici!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.