Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
baby lorena
Scris: Wednesday, November 9, 2016 11:53 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/3/2016
Anna21 wrote:

O sa fie bine. O sa vezi. Cheek Kiss

Multumesc Anna! Cheek Kiss
bebelina
Scris: Wednesday, November 9, 2016 11:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/28/2016
Bella1989 wrote:
Buna dimi! Eu sunt din ce in ce mai convinsa ca la mine nu e bebe nici luna asta.Cray dar stiu ca am facut tot posibilul si luna asta, nu e vina mea... Luna asta chiar nu am pe cine sa ma supar, pentru ca fost totul facut ca la carte... Dupa atatea sacrificii si eforturi, credeam ca merit si eu un premiu...mic, cu ochisori... Dar se pare ca totusi nu merit.
Georgiana, imi pare rau pentru ziua 1. Mult succes luna asta!
Bebelina, te rog sa ne dai o veste buna zilele astea!majoreta coeur
Sa aveti o zi minunata,fetelor!~computerlove

de ce spui asta, draguta? Cheek Kiss
normal ca meriti, toate meritam, asa-i fetelor?
hai sustinere aici ptr bella grup
carlita
Scris: Wednesday, November 9, 2016 12:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Bella, esti tanara, o sa vina si bebe! Sa vezi ce rasfatat va fi! Lol De cand ai descoperit fibromul si pana in prezent, n-a mai evoluat? ... stagneaza? Esti la a 2-a luna de stimulari, nu?
Lorena, felicitari! Asteptam prafusorul! ... si beta baban, clar! Buddy1
carlita
Scris: Wednesday, November 9, 2016 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
LAURA, te asteptam cu vesti dupa control!
camt, cum esti azi?
camt
Scris: Wednesday, November 9, 2016 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2016
carlita wrote:
LAURA, te asteptam cu vesti dupa control!
camt, cum esti azi?

aceleasi dureri , am vb cu doctora si nu trebuie sa mai repet beta pt ca astept alte rezultate de la alte analize , sincera sa fiu ma cam dau batuta , speram ca durerile de mijloc sa ma lase desi am tratament.
Acum ce-i drept merg la baie foarte des chiar si noaptea si cam am probleme cu constipatia , am citit ca si astea ar fi unele dintre simptomele sarcinii ...dar...
camt
Scris: Wednesday, November 9, 2016 12:40 PM
Nivel

Roxanine wrote:
CMt ai fost la dozat?Angel

nu am mai fost la dozat dar am facut iar un test si a iesit tot la fel..speram ca a doua liniu?a sa se inroseasca mai tare

camt attached the following image(s):
img_20161108_125907_1478687945098.jpg

Rubynne
Scris: Wednesday, November 9, 2016 12:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
camt wrote:

nu am mai fost la dozat dar am facut iar un test si a iesit tot la fel..speram ca a doua liniu?a sa se inroseasca mai tare

Cu Dumnezeu inainte Camt. Eu zic ca e ok...ai incredere. Batute nu ne dam niciodata!!!
grup
camt
Scris: Wednesday, November 9, 2016 12:50 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Cu Dumnezeu inainte Camt. Eu zic ca e ok...ai incredere. Batute nu ne dam niciodata!!!
grup

mul?umesc de incurajare dar in martie am mai pierdut o sarcina avand acelea?i simptome dar nu un beta cu valorile astea era mult mai mic.asa ca nu mai sper..
Bella1989
Scris: Wednesday, November 9, 2016 12:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
carlita wrote:
Bella, esti tanara, o sa vina si bebe! Sa vezi ce rasfatat va fi! Lol De cand ai descoperit fibromul si pana in prezent, n-a mai evoluat? ... stagneaza? Esti la a 2-a luna de stimulari, nu?
Lorena, felicitari! Asteptam prafusorul! ... si beta baban, clar! Buddy1

Am descoperit fibromul in iulie si nu a mai crescut de atunci. Cred ca am mai spus-o,dar eu tot nu pot sa cred ca un amarat de fibrom de 1 cm, indiferent unde ar fi pozitionat el, ma impiedica sa raman gravida. Voua nu vi se pare ciudat? Da, e a doua luna de stimulari...
bebelina
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/28/2016
camt wrote:

mul?umesc de incurajare dar in martie am mai pierdut o sarcina avand acelea?i simptome dar nu un beta cu valorile astea era mult mai mic.asa ca nu mai sper..

Asta nu înseamna ca se va întâmpla si acum asa! Curaj! O sa fie bine! Cheek Kiss
camt
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:05 PM
Nivel

bebelina wrote:

Asta nu înseamna ca se va întâmpla si acum asa! Curaj! O sa fie bine! Cheek Kiss

acum iar sper sa fie bine..Cray Cray
CARLA 8
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/25/2014
camt wrote:

aceleasi dureri , am vb cu doctora si nu trebuie sa mai repet beta pt ca astept alte rezultate de la alte analize , sincera sa fiu ma cam dau batuta , speram ca durerile de mijloc sa ma lase desi am tratament.
Acum ce-i drept merg la baie foarte des chiar si noaptea si cam am probleme cu constipatia , am citit ca si astea ar fi unele dintre simptomele sarcinii ...dar...

Camt , rezultatul la beta spune ca embrionul este de calitate dar are o crestere putin mai lenta care se poate recupera.

Nu stiu la care analiza astepti rezultatul dar daca doctora stie istoricul tau cu cealalta sarcina pierduta ti-ar fi dat sa faci si analizele de trombofilie care sunt raspunzatoare de pirderi.

Bafta draga mea , sa decurca totul bine de acum in colo sa poti sa te bucuri de sarcinatopai
CARLA 8
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:13 PM
Nivel

Baby lorena felicitari, sarcina usoara si un rezultat mare la beta !Cheek Kiss
camt
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:13 PM
Nivel

CARLA 8 wrote:

Camt , rezultatul la beta spune ca embrionul este de calitate dar are o crestere putin mai lenta care se poate recupera.

Nu stiu la care analiza astepti rezultatul dar daca doctora stie istoricul tau cu cealalta sarcina pierduta ti-ar fi dat sa faci si analizele de trombofilie care sunt raspunzatoare de pirderi.

Bafta draga mea , sa decurca totul bine de acum in colo sa poti sa te bucuri de sarcinatopai

mul?umesc ,
CARLA 8
Scris: Wednesday, November 9, 2016 1:19 PM
Nivel

Fetele ati avut careva schimbari de ciclu de la myo-sun ?
Am ajuns in ziua 55 ca niciodata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.