Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| floricel17 wrote:Neata fetelor!!! Haideti repede la cafeluta sa prindeti puteri pt bebelit! O zi minunata sa aveti!!
Neata! Am ajuns si eu la cafea Eu am declarat ieri Z1...acum strangem puteri pt Mos Nicolae |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/28/2016 Mesaje: 261
| Buna dimineata si de la mine! Ce buna e cafeaua!!! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andy07 wrote:bby88, ti-ai luat Wobenzym N de pe iherb.com? e ok? Da, de acolo l-am luat. E ok doar ca a ajuns mai târziu si am platit in plus vreo 150 lei taxe vamale plus comisionul curierului. Daca comanzi poti cere sa iti trimita prin posta nu dhl |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Mgeorgiana85 wrote:Neata! Am ajuns si eu la cafea Eu am declarat ieri Z1...acum strangem puteri pt Mos Nicolae Neata! Imi pare rau pt z1.. sa ai o luna mai buna |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2016 Mesaje: 148
| baby lorena wrote:Fetelor, ceva m-a împins sa îmi fac un test in seara asta 
Felicitari Baby Lorena!
|
|

| bby88 wrote: Neata! Imi pare rau pt z1.. sa ai o luna mai buna
Multu' pentru incurajari Cu siguranta luna asta va ploua sau va ninge cu bobitze pentru toate Avem praf pentru burtici proaspat |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 66
| Neata! Multumesc pentru felicitari! Am fost dimineata la beta,dupa masa îl trimite pe mail. Georgiana îmi pare rau pt ziua1,vine Mosul cu cadouri!
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Buna dimineata...Felicitari Lorena |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Buna dimi! Eu sunt din ce in ce mai convinsa ca la mine nu e bebe nici luna asta. dar stiu ca am facut tot posibilul si luna asta, nu e vina mea... Luna asta chiar nu am pe cine sa ma supar, pentru ca fost totul facut ca la carte... Dupa atatea sacrificii si eforturi, credeam ca merit si eu un premiu...mic, cu ochisori... Dar se pare ca totusi nu merit. Georgiana, imi pare rau pentru ziua 1. Mult succes luna asta! Bebelina, te rog sa ne dai o veste buna zilele astea! Sa aveti o zi minunata,fetelor!~ |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| CMt ai fost la dozat? |
|

| Fetelor, capul sus! Ne arunca acum niste praf pt burtica si umplem aici de leutzi. Mereu mi-am dorit leu |
|

| Apropo, de azi mananc rodie Poate se prinde. Baby Lorena a zis ca a mancat rodie asa ca hop si eu |
|

Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| baby lorena wrote:Fetelor, ceva m-a împins sa îmi fac un test in seara asta 
Felicitarii ! . Asteptam beta baban |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 66
| Fetelor,numai sa îmi aflu rezultatul de la beta,sa merg la nenea doctoru' si apoi arunc cu praf in voi de nu va vedeti Deocamdata sunt rezervata! Ma rog la Dumnezeu sa fie bine bobita mea si sa se aseze acolo unde trebuie!
|
|

Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| baby lorena wrote:Fetelor,numai sa îmi aflu rezultatul de la beta,sa merg la nenea doctoru' si apoi arunc cu praf in voi de nu va vedeti Deocamdata sunt rezervata! Ma rog la Dumnezeu sa fie bine bobita mea si sa se aseze acolo unde trebuie!
O sa fie bine. O sa vezi. |
|
|
|