Nivel: Membru
Inregistrat: 9/5/2015 Mesaje: 77
| bby88 wrote:Voi mai încerca natural 6 luni maxim si da in primele luni iau antibiotic. Mult succes si tie sa reusesti pana la laparo iar daca nu, sa nu iti fie teama
Ce antiobiotic iei? As lua si eu, rau nu are ce sa faca..am citit pe net, se curata si inflamatiile daca le ai...si ramai mai repede, cred |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| erika10 wrote:Ce antiobiotic iei? As lua si eu, rau nu are ce sa faca..am citit pe net, se curata si inflamatiile daca le ai...si ramai mai repede, cred Antibioticele nu se iau dupa ureche sub nici o forma. Stiu ca unii medici recomanda asta doar ca antibioticul pe care il iau este extrem de puternic si este adaptat situa?iei mele de dupa laparoscopie (sindrom fitz hugh Curtis cauzat o infec?ie puternica care imi înfundase trompele si era vinovata si pt aderentele care imi lipise organele între ele)..practic e o continuare a încercarii de a salva trompele dupa ce au fost cura?ate si desfundate. Azitrox se nume?te. Sper sa nu te superi dar iti recomand sa nu il iei. |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Azitrox e puternic, se da dupa diverse interventii- mie mi s-a dat acum dupa punctia ovariana si inca o data dupa ce am facut histerosonografia. si nu am ramas gravida dupa el, erika. asta nu ar trebui dat fara reteta, clar. |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| bby88 wrote:Hope tu cum mai esti? Multumesc de intrebare.. Am o luna haotica. Nu stiu cand am ovulat, dar am dureri de sani din ziua 16. Azi sunt ziua 22 si astept... uratii . |
|

| baby lorena wrote:Fetelor, ceva m-a împins sa îmi fac un test in seara asta  Felicitari! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| HOPE wrote:Multumesc de intrebare..  Am o luna haotica. Nu stiu cand am ovulat, dar am dureri de sani din ziua 16. Azi sunt ziua 22 si astept... uratii  . Pfoai ce atâta astept uratii? Asta da optimism Nu-i mai astepta |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 66
| HOPE wrote:Felicitari! Multumesc!
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| baby lorena wrote:Fetelor, ceva m-a împins sa îmi fac un test in seara asta 
Felicitari si multa sanatate! |
|

| bby88 wrote:Pfoai ce atâta astept uratii? Asta da optimism  Nu-i mai astepta Luna asta chiar n-am nici o speranta . Nici macar nu stiu sigur daca am ovulat. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Lorena, te felicit, din suflet! Puiul tau zglobiu va fi fericit sa aiba un frate sau o sora! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| baby_lorena felicitariiiii!!!!! In sfarsit s-a spart gheata,acum sa curga cu testele pozitive |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| bby88, ti-ai luat Wobenzym N de pe iherb.com? e ok? |
|
Inregistrat: 9/5/2015 Mesaje: 77
| Multumesc fetele de raspuns, nu l mai iau daca e asa puternic, poate fac mai mult rau... |
|
Inregistrat: 9/14/2016 Mesaje: 112
| baby lorena wrote:Fetelor, ceva m-a împins sa îmi fac un test in seara asta 
Felicitari !!! Sa fie totul bine si sa ai o sarcina frumoasa si usoara!!! |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 149
| Neata fetelor!!! Haideti repede la cafeluta sa prindeti puteri pt bebelit!
O zi minunata sa aveti!! |
|
|
|