Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CARLA 8
Scris: Tuesday, November 8, 2016 11:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/25/2014
HOPE wrote:

Sunt cazuri si cazuri... De exemplu, eu am luat aspenter si utrogestan de la testul pozitiv din ziua 11 dpo...si degeaba.

Asa este Hope, te inteleg perfect, suntem diferiti .ai vazut ca si in a ramane insarcinate la unele fete cu un simplu acid folic sau supliment se intampla minunea, la noi aici aproape toate fetele lupta cu tot ce se poate si tot asteptarea este lunga.

Roxanine
Scris: Tuesday, November 8, 2016 11:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2013
CARLA 8 wrote:

Asa este Hope, te inteleg perfect, suntem diferiti .ai vazut ca si in a ramane insarcinate la unele fete cu un simplu acid folic sau supliment se intampla minunea, la noi aici aproape toate fetele lupta cu tot ce se poate si tot asteptarea este lunga.

Asa este. Daca nu este viabila sarcina, poti sa iei mama pastilelor ca nu ramane.Cray
camt
Scris: Tuesday, November 8, 2016 11:45 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/2/2016
Roxanine wrote:

Camt. La valorile astea nu se vede nimic la ecografie, nici macar pozitionarea saculetului. Primele beta mi se par super ok. Ultimele le-ai facut vineri si luni? Asta inseamna 72 ore. Normal valoarea trebuie sa se dubleze in 48-72 ore, insa la valorile mici nu cresc asa haotic. Nu stiu daca m-ai urmarit, am si eu cateva beta facute luna asta si nu erau perfect duble la 48 ore. Insa dupa ce am trecut de un anumit nivel a fost mai mult decat dublu. Ideea cu analiza e doar informativa, nu este ceva exact. Nu te impacienta, maine iti mai faci o analiza, adica dozezi la 48 ore si vezi cum sta treaba. Daca nu se dubleaza nici maine, atunci mergi la medic si sa urmareasca unde e pozitionata. Peste valoarea 1000, ar trebui sa se vada putin sacul gestational unde e pozitionat. DistanceKiss DistanceKiss

la primele doua valori doctora a spus ca valorile sunt relativ bune..dar..acum la ultima pe care am facut-o ca asa am vrut eu nu ca mi-ar fi spus doctora sa o fac ma asteptam sa creasca mai mult .nu stiu ce sa mai vred.ce e drept mijlocul nu ma mai doare asa rau ca in primele zile dar ma gândesc ca e din cauza tratamentului..si uneori mai am si mici dureri in zona ovarelor dar scurgeri nu am delocuff uff
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, November 8, 2016 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
camt wrote:

la primele doua valori doctora a spus ca valorile sunt relativ bune..dar..acum la ultima pe care am facut-o ca asa am vrut eu nu ca mi-ar fi spus doctora sa o fac ma asteptam sa creasca mai mult .nu stiu ce sa mai vred.ce e drept mijlocul nu ma mai doare asa rau ca in primele zile dar ma gândesc ca e din cauza tratamentului..si uneori mai am si mici dureri in zona ovarelor dar scurgeri nu am delocuff uff

Stresul nu face bine...bobitza ta trebuie sa se fixeze...tu faci tot posibilul sa fie bine. Incearca sa te relaxezi, iti mai faci un beta maine si iei arefam si acid folic si vineri sau luni te mai duci la control. Fii optimista! Va fi bine! Cheek Kiss
Mire
Scris: Tuesday, November 8, 2016 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
SorinaB wrote:

Z16...eu ovulez cam prin Z17
Nu am facut stimulare.

Eu zic ca in cazul asta analiza este ok.
Esti sigura ca nu ovulasei deja?
Mire
Scris: Tuesday, November 8, 2016 12:13 PM
Nivel

Alexaandra wrote:

Mm sincer l-am facut la indrumarra unui medic, care in z21 m-a vazut la eco, eco pe care eu am solicitat-o pt a vedea cat este endometrul..am probleme pt ca este subtire. I-am spus ca recoltez pt progrsteron si a zis sa fac si un beta..ma gandeam ca nu are relevanta, dar eram si nerandatoare..progesteronul avea valoare 12,9 ng/ml interval referinta 1,20-15.90.

Eu zic sa schimbi medicul.Daca endometrul e subtire el iti da sa faci beta?!!
Sa ziceam ca poate daca era ingrosat si ovulai f devreme banuia ceva,dar oricum z21 e mult prea devreme!
Mire
Scris: Tuesday, November 8, 2016 12:16 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Ai incercat sa vb cu doctorul tau? El ce spune?Eu stiu ca trebuie sa se dubleze..acum ar fi trebuit sa fie mult mai mult...sunt 3 zile si nici macar nu s-a dublat...Eu stiu ca pana la valoarea 1000 nu se vede nik la ecograf. Mult succes sa fie bine bebelicul tau pupici

Eu am fost cand aveam 3499 valoarea,cam 4sapt si 2-3zile si abia a reusit sa vada un punct.
Doamne ajuta sa fie bine!!hearts
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, November 8, 2016 12:40 PM
Nivel

Mire wrote:

Eu am fost cand aveam 3499 valoarea,cam 4sapt si 2-3zile si abia a reusit sa vada un punct.
Doamne ajuta sa fie bine!!hearts

Scrisesem ceva....si am vazut ca de fapt era altceva asa ca l-am editat
Am gresit mesajul hohot
bebelina
Scris: Tuesday, November 8, 2016 12:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/28/2016
Bella1989 wrote:
Buna diminea?a! Sa ave?i o zi minunata! La mul?i ani sarbatoritelor, daca avem!hearts
Bebelina, vad ca te apropii de testare. Galerie!majoreta majoreta majoreta Lorena, si de la tine a?tept vesti bune!majoreta majoreta majoreta
Va pup pe toate!computerlove

Hehee, ma apropii dar degeaba, nu am niciun fel de simptome Crazy nu ma doare nimic, abia sânii pu?in, de obicei ma dor tare in aceasta perioada...
SorinaB
Scris: Tuesday, November 8, 2016 12:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/27/2016
Mire wrote:

Eu zic ca in cazul asta analiza este ok.
Esti sigura ca nu ovulasei deja?

Joi seara am fost la Eco si aveam folicul de 17mm. Dr. a zis sa fac sambata Estradiol-ul. pt ca trebuie facut cand foliculul are 18mm.
Sincer nu stiu exact cand am ovulat.
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, November 8, 2016 12:52 PM
Nivel

bebelina wrote:

Hehee, ma apropii dar degeaba, nu am niciun fel de simptome Crazy nu ma doare nimic, abia sânii pu?in, de obicei ma dor tare in aceasta perioada...

Tinem pumnii! Sa fie cu ochisori! Macar la tine...majoreta
Roxanine
Scris: Tuesday, November 8, 2016 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
bebelina wrote:

e foarte bine ca nu ai simptome, oricum ele nu ar fi reale. Abia tarziu pe la 6-7 incep adevaratele simptome. Eu cu prima sarcina, sanii nu m-au durut, desi in mod obisnuit ma dureau inainte de menstra. Deci eu zic ca esti pe drumul cel bun Angel
Lorelai_123
Scris: Tuesday, November 8, 2016 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2016
Salutare,

Vineri sunt programata pt Hsg.
Mi'a dat sa fac si niste analize.
Crp 8.08 limite 0-5
Vsh 6 limite 2-10

Ce parere aveti?
Ce este acest Crp?
Daca este marit imi mai face Hsg-ul?

Ms mult
bby88
Scris: Tuesday, November 8, 2016 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Lorelai_123 wrote:
Salutare,

Crp 8.08 limite 0-5
Vsh 6 limite 2-10

Ce parere aveti?
Ce este acest Crp?

Ms mult

Nu poti suna medicul pana atunci sa iti spuna? Eu nu am facut analizele astea inainte de hsg si nici nu am auzit fete care sa le faca. Cresterile CRP reprezinta un raspuns nespecific la inflamatii si infectii scrie pe synevo.. Secretiile le-ai facut?
Lorelai_123
Scris: Tuesday, November 8, 2016 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2016
Salutare,

Crp 8.08 limite 0-5
Vsh 6 limite 2-10

Ce parere aveti?
Ce este acest Crp?

Ms mult
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.