Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andy07 wrote: Eu am luat wobenzymul pe timpul verii, 9/zi si am mers la mare fara celulita :) Pur si simplu nu o mai aveam (de obicei am). PS: mi-am amintit ca mai luam si l-carnitina,care si aia nu te lasa sa te ingrasi.
Daca scap si de celulita o ma declar fan enzime :))) Sa vad la sot ce efect au ca de azi ia si el..Era incantat de faptul ca mi-au reglat trazitul Oricum citisem ca sunt ok si pentru ei. |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| bby88 wrote:Daca scap si de celulita o ma declar fan enzime :))) Sa vad la sot ce efect au ca de azi ia si el..Era incantat de faptul ca mi-au reglat trazitul  Oricum citisem ca sunt ok si pentru ei. Succes! Sa fie cu folos pt amandoi! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Gata vizita la doctor!!!A fost foarte ok .Mi-a dat tratament pentru candida si streptococ, sotului nu i-a dat antibiotic ci doar clotrimazol crema.A zis ca nu vede sa fie vreo problema grava in analize.Da,raportul ala LH-FSH e semn de ovare micropolichistice dar asta o sa stabilim dupa ecograf,pe care nu l-am putut face azi fiindca am fost cu uratii dupa mine.Ca diabetul nu e o problema daca e tinut sub control(si chiar e tinut),si ca ea spera sa ma intorc gravida dupa ce termin tratamentul.Daca nu,ma trimite la histerosalpingografie (sper ca am scris bine:))))), la Bucuresti,dar dupa parerea ei nu am de ce sa le am infundate daca nu am fost vreodata gravida. Mi-a placut ca e foarte optimista asa si vesela:) Am fost si cu sotul. Cam asta ar fi....sper sa fie bine.... AAAAAAA si a mai zis ca sigur candida nu e motivul pentru care nu am ramas pana acum si ca au trecut prin mana ei femei care aveau muuuult mai multe probleme decat o banala candida si tot au ramas gravide. Ce parere aveti? |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Alexis21 wrote:Gata vizita la doctor!!!A fost foarte ok .Mi-a dat tratament pentru candida si streptococ, sotului nu i-a dat antibiotic ci doar clotrimazol crema.A zis ca nu vede sa fie vreo problema grava in analize.Da,raportul ala LH-FSH e semn de ovare micropolichistice dar asta o sa stabilim dupa ecograf,pe care nu l-am putut face azi fiindca am fost cu uratii dupa mine.Ca diabetul nu e o problema daca e tinut sub control(si chiar e tinut),si ca ea spera sa ma intorc gravida dupa ce termin tratamentul.Daca nu,ma trimite la histerosalpingografie (sper ca am scris bine:))))), la Bucuresti,dar dupa parerea ei nu am de ce sa le am infundate daca nu am fost vreodata gravida. Mi-a placut ca e foarte optimista asa si vesela:) Am fost si cu sotul. Cam asta ar fi....sper sa fie bine.... AAAAAAA si a mai zis ca sigur candida nu e motivul pentru care nu am ramas pana acum si ca au trecut prin mana ei femei care aveau muuuult mai multe probleme decat o banala candida si tot au ramas gravide. Ce parere aveti? ma bucur ca te-ai gasit bine cu doctora si te simt optimista dupa discu?ia cu ea. E foarte important! Bafta cu tratamentul si Doamne ajuta sa ramâi gravida si sa nu mai ai nevoie de alte investiga?ii, de genul hsg. Dar, ca o paranteza, legat e hsg, nu doar de la sarcina se pot înfunda trompele. E bine totu?i ca ?i-a zis sa faci. Unei prietene i-a zis doctorul la fel si ea nu vrea sa faca hsg, de?i i-am explicat ca ar fi mai bine. :) mie faza asta cu "nu ai avut sarcini, nu ai infectii, deci nu ai nevoie de hsg" mi se pare ca cea cu "e?ti tanara, nu faci amh". :) Te pup si î?i ?in pumnii strân?i sa vii cu test pozitiv de Craciun! |
|

| Bella1989 wrote: ma bucur ca te-ai gasit bine cu doctora si te simt optimista dupa discu?ia cu ea. E foarte important! Bafta cu tratamentul si Doamne ajuta sa ramâi gravida si sa nu mai ai nevoie de alte investiga?ii, de genul hsg. Dar, ca o paranteza, legat e hsg, nu doar de la sarcina se pot înfunda trompele. E bine totu?i ca ?i-a zis sa faci. Unei prietene i-a zis doctorul la fel si ea nu vrea sa faca hsg, de?i i-am explicat ca ar fi mai bine. :) mie faza asta cu "nu ai avut sarcini, nu ai infectii, deci nu ai nevoie de hsg" mi se pare ca cea cu "e?ti tanara, nu faci amh". :) Te pup si î?i ?in pumnii strân?i sa vii cu test pozitiv de Craciun! Trebuie sa fac si eu amh-ul,desi nu mi l-a dat....dar am sa merg sa il fac.Sau sa astept dupa ecograf? |
|
| Rubynne wrote:hello fete dragi! Eu z3...mai am nitel termin si ovulele  si...continui cercetarile la medic. Daca nu ma satisface nici la controlul no. 2 nu ma mai duc la el. Dupa sarbatori am ochit o alta dr. la Panait Sarbu, tre' sa aflu cum o gasesc si ma duc la ea. Bella ce faci? cum esti? Va pup si va doresc saptamana scurta
Ruby, e?ti o dulcea?a! Sunt bine, dar a?teptarea e grea... :) Sa ?tii ca 2 kg slabite nu sunt apa de ploaie. Este foarte bine, mai ales ca nu ai început de mult si nici nu este recomandat sa slabe?ti mai mult de 1 kg pe saptamana. In plus î?i spun din propria experien?a ca primul kg se da jos cel mai greu, urmatoarele se pierd mai u?or. Sper sa fie mai Ok întâlnirea cu Dr de data asta si sper sa te cheme repede, vazând mini vacan?a asta... :( te puuup |
|
| Alexis21 wrote: Trebuie sa fac si eu amh-ul,desi nu mi l-a dat....dar am sa merg sa il fac.Sau sa astept dupa ecograf?
Nu neaparat. Il faci când vrei si po?i, important e sa il faci. :) |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Noi am fost la eco sa imi dea trimitere ptr dublu test.Maine il fac.Si merg pe 6dec la morfologie, sa fim siguri ca iese rezultatul la sange pana atunci.Initial ma programase pe 2,vineri..dar fiind cu zilele astea libere a zis mai bine o lasam pe 6. Bebe e bine, e maricel..are 5cm.Colul e lung,inchis.Lichidul este ok. A zis ca e cam devreme sa zica sexul, dar pare a fi fetita Tot dadea din picioruse si manute,facea gimnastica in burtica apoi s-a pus picior peste picior si cu manutele la fatza.S-o fi rusinat.
Mult prafusor ptr voi!!! si de Craciun sa umpleti forumul de teste cu liniute!!! Mire attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Rubynne wrote: Succes! Sa fie cu folos pt amandoi!
Multu mult noroc si tie cu medicul. Abia astept sa povestesti cum a decurs a doua vizita. |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Mire wrote:Noi am fost la eco sa imi dea trimitere ptr dublu test.Maine il fac.Si merg pe 6dec la morfologie, sa fim siguri ca iese rezultatul la sange pana atunci.Initial ma programase pe 2,vineri..dar fiind cu zilele astea libere a zis mai bine o lasam pe 6. Bebe e bine, e maricel..are 5cm.Colul e lung,inchis.Lichidul este ok. A zis ca e cam devreme sa zica sexul, dar pare a fi fetita Tot dadea din picioruse si manute,facea gimnastica in burtica  apoi s-a pus picior peste picior si cu manutele la fatza.S-o fi rusinat. Mult prafusor ptr voi!!!  si de Craciun sa umpleti forumul de teste cu liniute!!! Ce frumos.. Ma bucur ca sunteti bine. |
|

| Lorena, ai fost la cluj? |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| HOPE wrote:Ce frumos..  Ma bucur ca sunteti bine.
Multumim! Tu cum te simti?Te-au acaparat simptomele? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Mire wrote:Noi am fost la eco sa imi dea trimitere ptr dublu test.Maine il fac.Si merg pe 6dec la morfologie, sa fim siguri ca iese rezultatul la sange pana atunci.Initial ma programase pe 2,vineri..dar fiind cu zilele astea libere a zis mai bine o lasam pe 6. Bebe e bine, e maricel..are 5cm.Colul e lung,inchis.Lichidul este ok. A zis ca e cam devreme sa zica sexul, dar pare a fi fetita Tot dadea din picioruse si manute,facea gimnastica in burtica  apoi s-a pus picior peste picior si cu manutele la fatza.S-o fi rusinat. Mult prafusor ptr voi!!!  si de Craciun sa umpleti forumul de teste cu liniute!!! Ce frumos!!! Felicitari si multa sanatate si tie si bobitei!! |
|

| Mire wrote:Multumim! Tu cum te simti?Te-au acaparat simptomele? Da, au aparut si greturile mai intense si ma bucur foarte tare :). Am scapat si de tuse.. |
|

| Mire wrote:Noi am fost la eco sa imi dea trimitere ptr dublu test.Maine il fac.Si merg pe 6dec la morfologie, sa fim siguri ca iese rezultatul la sange pana atunci.Initial ma programase pe 2,vineri..dar fiind cu zilele astea libere a zis mai bine o lasam pe 6. Bebe e bine, e maricel..are 5cm.Colul e lung,inchis.Lichidul este ok. A zis ca e cam devreme sa zica sexul, dar pare a fi fetita Tot dadea din picioruse si manute,facea gimnastica in burtica  apoi s-a pus picior peste picior si cu manutele la fatza.S-o fi rusinat. Mult prafusor ptr voi!!!  si de Craciun sa umpleti forumul de teste cu liniute!!!
Ce frumos, Mire!In seara asta la medic erau numai femei gravide....Cumva m-am simtit rau,dar m-am imbarbatat repede!Trebuie sa imi vina si mie randul. |
|
|