Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| HOPE wrote: Doamne ajuta!
Am vb numai cu medicul de familie despre usturimi si mi-a zis ca daca urocultura e negativa, cel mai probabil elimin nisip. Daca e infectie ma gandesc ca nu trece de la sine fara nici un tratament. La mine discomfortul e prezent o zi, dupa care trece si apoi revine la o saptaman, doua.. :(
Ai recoltat acum in sarcina secretie pntru a vedea daca ai vreo vaginita, ceva? Chamydia, micoplasma si ureaplasma sau ce mai era o sa le faci? Bea apa multa. daca elimini nisip te ajuta |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| bby88 wrote: Ai recoltat acum in sarcina secretie pntru a vedea daca ai vreo vaginita, ceva? Chamydia, micoplasma si ureaplasma sau ce mai era o sa le faci? Bea apa multa. daca elimini nisip te ajuta
Acum in sarcina nu am recoltat nimic, inca nici la dr n-am fost.. Dar le-am facut acum ceva timp si sunt ok. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| bby88 wrote: Ai recoltat acum in sarcina secretie pntru a vedea daca ai vreo vaginita, ceva? Chamydia, micoplasma si ureaplasma sau ce mai era o sa le faci? Bea apa multa. daca elimini nisip te ajuta
apa + zeama de la o lamaie sau mai multe-depinde de cantitatea de apa. te ajuta sa elimini daca ai putintica de nisip. sfatul de la doctori- din tara, de la mine din oras si functioneaza. ;-)
|
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Ralucamarin wrote: Ce test ai facut?? Pe mine m induce in eroare progrsteronul asta mare 103 (limita 86) :( mire ti am lasat un pm
Barza ultrasensibil cu a 2a urina.Surecheck, apoi Viola ultrasensibil seara.
|
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
Sa nu fie vreo infectie urinara.Oricum o sa ii dea sigur in analizele de trm 1 urina si urocultura. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
| LAURA0202 wrote:
azi cand am mers la baie, m am panicat oarecum, a trebuit sa schimb totul ca era iara pata dar nici nu stiu cum sa zic ce culoare, pt ca nu era nimika clar, un cafea cu lapte oarecum sau .....si la folosirea hartiei...... ceva roz. ............... ciudat pt ca ii doar 24 si cu luna trecuta , cred ca undeva prin 1 ar trebui sa vina uratii. DAR .................???????????
Laura, Doamne ajuta sa fie cu ochisori ! Sa te menajezi un pic, daca ar fi bebe! Sa stii ca eu am renuntat la tigari acum 3 saptamani doar din cauza ca vrem bebe, pur si simplu nu mi-am mai luat (mai simt nevoia sa fumez cateodata, dar imi trece repede). Apropo, eu sunt in z 22 si azi am ceva spotting maroniu.....acum sa vedem.....nu ma incumet sa sper.... Luna trecuta am avut intarziere 10 zile deci nu cred ca-i menstruatia....sau nu stiu |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 66
| Hei! Am fost la eco endovaginal si am venit mai bulversata ca ieri! M-a terminat psihic doctorul asta. Nu a putut sa-mi dea un diagnostic clar si concis deoarece a vazut în acelasi sac doua elemente. Si atunci a zis ca sunt suspecta de sarcina gemelara, în acelasi sac.Dar....ca exista riscuri foarte mari în cazul asta,ca exista posibilitatea sa nu se dezvolte suficient de bine,ca exista posibilitatea de a fi siamezi si efectiv m-a terminat psihic. Luni merg la Cluj la o doamna dr. Mi-am facut deja programare. Va dati seama cum ma simt,ce e în sufletul si in inima mea. Sunt speriata si mi-e frica! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| baby lorena wrote:Hei! Am fost la eco endovaginal si am venit mai bulversata ca ieri! M-a terminat psihic doctorul asta. Nu a putut sa-mi dea un diagnostic clar si concis deoarece a vazut în acelasi sac doua elemente. Si atunci a zis ca sunt suspecta de sarcina gemelara, în acelasi sac.Dar....ca exista riscuri foarte mari în cazul asta,ca exista posibilitatea sa nu se dezvolte suficient de bine,ca exista posibilitatea de a fi siamezi si efectiv m-a terminat psihic. Luni merg la Cluj la o doamna dr. Mi-am facut deja programare. Va dati seama cum ma simt,ce e în sufletul si in inima mea. Sunt speriata si mi-e frica!
Eu zic sa te linistesti. Este foarte bine ca te-ai indreptat catre alt medic. Parerea mea e ca doctorul asta nu e foarte stralucit in ale ecografiei. Poti sa ne pui pozica de la endovaginala ? Daca vrei bineinteles. Te pup si nu te stresa ca nu face bine nici la bobita sau bobite. O sa fie bine |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| baby lorena wrote:Hei! Am fost la eco endovaginal si am venit mai bulversata ca ieri! M-a terminat psihic doctorul asta. Nu a putut sa-mi dea un diagnostic clar si concis deoarece a vazut în acelasi sac doua elemente. Si atunci a zis ca sunt suspecta de sarcina gemelara, în acelasi sac.Dar....ca exista riscuri foarte mari în cazul asta,ca exista posibilitatea sa nu se dezvolte suficient de bine,ca exista posibilitatea de a fi siamezi si efectiv m-a terminat psihic. Luni merg la Cluj la o doamna dr. Mi-am facut deja programare. Va dati seama cum ma simt,ce e în sufletul si in inima mea. Sunt speriata si mi-e frica! Eu zic sa te linistesti si sa te duci chear azi la alt Dr ptr a doua parere, daca nu gasest sa iti faca cineva azi te poti duce la maternitate si platesti si iti face eco, eu cand am fost nelinistita am fost la urgente si am platit 70 lei si am facut eco ptr linistea mea. ca pana luni e mult timp de asteptat...eu iti tin pumni sa fie bine...pup si nu te mai stresa ca ii faci rau lui bebe... |
|

| Edith90 wrote:Laura, Doamne ajuta sa fie cu ochisori  ! Sa te menajezi un pic, daca ar fi bebe! Sa stii ca eu am renuntat la tigari acum 3 saptamani doar din cauza ca vrem bebe, pur si simplu nu mi-am mai luat (mai simt nevoia sa fumez cateodata, dar imi trece repede). Apropo, eu sunt in z 22 si azi am ceva spotting maroniu.....acum sa vedem.....nu ma incumet sa sper.... Luna trecuta am avut intarziere 10 zile deci nu cred ca-i menstruatia....sau nu stiu
nu stiu ce sa mai zis, ca azi mi am patat slipul si nu i ca era nici maroniu dar nici nrosu rosu, ??????????? sa fie uratii sau implantarea? oi vedea eu ca n am ce face oricum decat sa astept.
|
|

| LAURA0202 wrote:
nu stiu ce sa mai zis, ca azi mi am patat slipul si nu i ca era nici maroniu dar nici nrosu rosu, ??????????? sa fie uratii sau implantarea? oi vedea eu ca n am ce face oricum decat sa astept.
Edoth, multumesc de raspuns, imi cer scuze ca nu prea am timo sa stau sa scriu - tre sa termin in apartament. mai citesc si eu oricum. ca, tu ai zis ca esti in ziua 22 si ai spootingul,ii semn un. la mine in schimb la mine ii a 26 a zi a cm daca oo sa o luam asa si ieri a fost un pic de culoare cafea cu lapte-maroniu si un pic de sange roz pal ppe hartie azi. POATE CHIAR II CU OCHISORI.
FAZA CU FUMATUL, SINCER O LUNA N AM FUMAT SI PE ATUNCI CHIAR NU I CA AVEAM CEVA SENZATIE CA AS VREA - PROBABIL PT CA MI AM PUS EU FIXATA BINE IN CAP IDEEA CA NU MAI VREAU SA FUMEZ. MA INTORC LA TREABA PT CA DACA NU, NU O SA MAI TERMIN PANA SAPTAMANA VIITOARE NIMIKA. O ZI BUNA TUTUROR SI BAFTA LA LINIUTE CELOR CARE TESTEAZA.
|
|

| Anna21 wrote: Eu zic sa te linistesti. Este foarte bine ca te-ai indreptat catre alt medic. Parerea mea e ca doctorul asta nu e foarte stralucit in ale ecografiei. Poti sa ne pui pozica de la endovaginala ? Daca vrei bineinteles. Te pup si nu te stresa ca nu face bine nici la bobita sau bobite. O sa fie bine Ufff...încerc sa ma linistesc...atât cât pot eu! Nu am poza nu mi-a dat. Atât doar ca am auzit bataile inimii. Nu era nici el foarte sigur,probabil nu a vrut sa se pronun?e. Nu pot merge azi la alt medic,eu stau intr-un ora? mai mic si sunt doar doi medici,al meu care are si cabinet si lucreaza si în cadrul spitalului si inca unul în care nu am nici atâta încredere. O sa astept pâna luni si o sa cer si pozica. |
|

Inregistrat: 11/2/2016 Mesaje: 75
| LAURA0202 wrote:Edoth, multumesc de raspuns, imi cer scuze ca nu prea am timo sa stau sa scriu - tre sa termin in apartament. mai citesc si eu oricum. ca, tu ai zis ca esti in ziua 22 si ai spootingul,ii semn un. la mine in schimb la mine ii a 26 a zi a cm daca oo sa o luam asa si ieri a fost un pic de culoare cafea cu lapte-maroniu si un pic de sange roz pal ppe hartie azi. POATE CHIAR II CU OCHISORI. FAZA CU FUMATUL, SINCER O LUNA N AM FUMAT SI PE ATUNCI CHIAR NU I CA AVEAM CEVA SENZATIE CA AS VREA - PROBABIL PT CA MI AM PUS EU FIXATA BINE IN CAP IDEEA CA NU MAI VREAU SA FUMEZ. MA INTORC LA TREABA PT CA DACA NU, NU O SA MAI TERMIN PANA SAPTAMANA VIITOARE NIMIKA. O ZI BUNA TUTUROR SI BAFTA LA LINIUTE CELOR CARE TESTEAZA.
Spor la treaba! Tare harnicuta mai esti! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| baby lorena wrote:Ufff...încerc sa ma linistesc...atât cât pot eu! Nu am poza nu mi-a dat. Atât doar ca am auzit bataile inimii. Nu era nici el foarte sigur,probabil nu a vrut sa se pronun?e. Nu pot merge azi la alt medic,eu stau intr-un ora? mai mic si sunt doar doi medici,al meu care are si cabinet si lucreaza si în cadrul spitalului si inca unul în care nu am nici atâta încredere. O sa astept pâna luni si o sa cer si pozica.
Ciudat sa nu iti dea poza..dar nah. Relaxeaza-te, bucura-te de weekend, acusi vine luni si o sa fie bine. Te pup |
|

| Anna21 wrote: Ciudat sa nu iti dea poza..dar nah. Relaxeaza-te, bucura-te de weekend, acusi vine luni si o sa fie bine. Te pup Multu' pt sustinere!
|
|
|