Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ralucamarin
Scris: Friday, November 25, 2016 11:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/30/2016
bby88 wrote:

Hope l-ai facut cu prima urina? In ce zi dpo erai? Si app. mai ai usturimile acelea?DistanceKiss

Raluca
era bine daca faceai un Viola sau minut cu prima urina. Daca ai rabdare fa maine dimineata. succesmajoreta
am un test barza in casa! Sa l fac??? E bun de ceva?
bby88
Scris: Friday, November 25, 2016 11:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
HOPE wrote:

Da, cu prima urina l-am facut, dar nu stiu exact in ce zi eram, cred ca in ziua 10. Pun si poza, dar nu se vede aproape deloc. Si usturimile le mai am inca. Chiar ieri am avut...nu le am in fiecare zi...insa apar destul de des.. Cray

Edit: in realitate se vedea destul de bine liniuta.

Ce fain. Imi dau seama ca se vede mult mai bine in realitate. Eu abia o vad. Important e ca esti burtica si abia astept sa te vad cu bebe in bratehearts
bby88
Scris: Friday, November 25, 2016 11:14 AM
Nivel

Ralucamarin wrote:
am un test barza in casa! Sa l fac??? E bun de ceva?

Asteapta pana dimineata daca nu ai altul. Barza e destul de controversat aici si de-a lungul timpului a tot dat rezultate false.
Ralucamarin
Scris: Friday, November 25, 2016 11:15 AM
Nivel

bby88 wrote:

Ce fain. Imi dau seama ca se vede mult mai bine in realitate. Eu abia o vad. Important e ca esti burtica si abia astept sa te vad cu bebe in bratehearts
l am facut :))))) nu stiu ce s zic pun poza!

Ralucamarin attached the following image(s):
image.jpeg

Ralucamarin
Scris: Friday, November 25, 2016 11:16 AM
Nivel

Ralucamarin wrote:
parca vad o linie supeeer subtire! Voi?
andy07
Scris: Friday, November 25, 2016 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Parca... repeti maine sa vezi daca se accentueaza sau faci beta si scapi de emotii.
LAURA0202
Scris: Friday, November 25, 2016 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
iara, rosu pe hartie la baie, :-(
ii deabia 25 a lunii, saptamana viitoare ar trebui sa vina, si n plus luni am programare ptr tamponul ala sa se vada ce si cum ii -daca ii ceva.....
sanii?????
daca ma uit bine, parca as vedea ceva la sfarcuri, nu ma prea pricep eu la astea, dar curcubeul ala Montgommery- poate ii ala, sau cum e, cineva a avut deaface?
POATE CHIAR AM CEVA INAIUNTRU???
O BOBITA?
DOAMNE AJUTA. ORICUM EU FI SUPER FERICITA, AS AVEA CADOUL MAI REPEDE DE CRACIUN SAU DE MOS NICOLAE SimplyLove
eu, is prin casa, cu treaba, impachetez la lucruri dar din cand in cand, ami arunc cate o privire si aici , ascult muzica pe youtube-ca sa mi treaca timpul.
AR FI SUPERRRRRRRRRRRRRRR
DOAMNE AJUTA. SI DEJA , M A FACUT VICTORY SA MA GANDESC BINE SI LA FAZA CU FUMATUL, CRED CA O SA MI TERMIN TIGARILE CARE LE AM SI NU O SA MI MAI CUMPAR DUPA ACEEA. (am cateva pachete-cumparate de la vama din aeroport de la Timisoara, cand m am intors inapoi ;-) )

imi fac un pic de galerie singura, ca poate pare ca ii ceva acolo la mine in burtica deja

majoreta majoreta majoreta
bby88
Scris: Friday, November 25, 2016 11:21 AM
Nivel

Ralucamarin wrote:

Se vede. Dupa cat timp a aparut? Parca si Mire initial tot asa facuse barza albastru din asta (cele roz ii iesise cu cateva luni fals pozitive). Deci fugi la farmacie si cumpara viola. Abtine-te cat mai mult de la lichide si mers la baie si fa-l diseara sau dimineata. majoreta majoreta
Ralucamarin
Scris: Friday, November 25, 2016 11:22 AM
Nivel

andy07 wrote:
Parca... repeti maine sa vezi daca se accentueaza sau faci beta si scapi de emotii.
as mai lua un viola azi daca spuneti ca e mai sensibil .. Barza asta are 20 sensibilitate
Ralucamarin
Scris: Friday, November 25, 2016 11:24 AM
Nivel

bby88 wrote:

Se vede. Dupa cat timp a aparut? Parca si Mire initial tot asa facuse barza albastru din asta (cele roz ii iesise cu cateva luni fals pozitive). Deci fugi la farmacie si cumpara viola. Abtine-te cat mai mult de la lichide si mers la baie si fa-l diseara sau dimineata. majoreta majoreta
max 15 min a aparut.. Cam 10 asa
Ralucamarin
Scris: Friday, November 25, 2016 11:25 AM
Nivel

Ralucamarin wrote:
max 15 min a aparut.. Cam 10 asa
am fugit la farmacie !! Doamne ajuta!! Mi e frica ca acum 2 luni am avut avort menstrual :(( nu vreau sa se repete :(
bby88
Scris: Friday, November 25, 2016 11:28 AM
Nivel

Ralucamarin wrote:
as mai lua un viola azi daca spuneti ca e mai sensibil .. Barza asta are 20 sensibilitate

Viola are 5. Nu il fa chiar acum pt ca nu mai ai urina concentrata
HOPE
Scris: Friday, November 25, 2016 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
bby88 wrote:

Doamne ajuta!

Am vb numai cu medicul de familie despre usturimi si mi-a zis ca daca urocultura e negativa, cel mai probabil elimin nisip. Daca e infectie ma gandesc ca nu trece de la sine fara nici un tratament. La mine discomfortul e prezent o zi, dupa care trece si apoi revine la o saptaman, doua.. :(
FloreC
Scris: Friday, November 25, 2016 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 8/6/2016
Ralucamarin wrote:
parca vad o linie supeeer subtire! Voi?

Si eu vad o liniuta sub?irica! !!Daca ai rabdare pana mâine diminea?a sigur se vede mult mai binenewclap A?tept in poza cu un test mult mai pozitiv apoi te felicit oficialmajoreta topai
Ralucamarin
Scris: Friday, November 25, 2016 11:40 AM
Nivel

FloreC wrote:

Si eu vad o liniuta sub?irica! !!Daca ai rabdare pana mâine diminea?a sigur se vede mult mai binenewclap A?tept in poza cu un test mult mai pozitiv apoi te felicit oficialmajoreta topai
ieri si alaltaieri am avut ai dureri- intepaturi :) doamne ajuta sa fieeeee! Mai astept cateva ore si. Il fac am luat 2:))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.