Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mire
Scris: Friday, November 25, 2016 10:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Ralucamarin wrote:
NeAta!! Cand ar fi cel mai bine sa fac un test ? Sunt ziua 11 dpo...pupici

Mie in z11 mi-a iesit pozitiv.Poti incerca.Iti tinem pumnii!!!hearts
HOPE
Scris: Friday, November 25, 2016 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Ralucamarin wrote:

Poti incerca si azi. Cu viola ca are sensibilitate mai mare. Mie si minut mi s-a pozitivat foarte devreme... beta era 9,5 in aceeasi zi.
NicoN
Scris: Friday, November 25, 2016 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
HOPE wrote:

Nico, sunt gravidaaaa :).. Am 5 sapt si 3 zile. In 9 dec merg la dr. DistanceKiss

Doamne ce ma bucur pentru tine! Doamne ajuta!!! Felicitari draga mea din suflet...erau multe pagini si am citit asa pe sarite computerlove sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos! Ai facut cv special luna asta? Te puptopai computerlove Cheek Kiss
Ralucamarin
Scris: Friday, November 25, 2016 10:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/30/2016
Mire wrote:

Mie in z11 mi-a iesit pozitiv.Poti incerca.Iti tinem pumnii!!!hearts
Ce test ai facut?? Pe mine m induce in eroare progrsteronul asta mare 103 (limita 86) :( mire ti am lasat un pm
LAURA0202
Scris: Friday, November 25, 2016 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
HOPE wrote:

Nu am grafic :)

Cray
carlita
Scris: Friday, November 25, 2016 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
LAURA, vad ca ti-a scazut putin temp! Ca sa-ti explic putin, temperatura scade cu 1-2 zile inainte de sosirea uratilor si ramane scazuta pana dupa ovulatia urmatoare. Temp mai scade in unele cazuri si in preajma nidatiei (a implantarii), dar nu e obligatoriu sa se intample asa, depinde de organism.
In cazul tau, astept cu interes sa vad in urmatoarele 2 zile o revenire a temperaturii la valorile de acu 3 zile, chiar crestere; asta ar insemna sanse de bebe!!! Sa ne spui daca mai ai spotting si azi. Clap Clap Clap
LAURA0202
Scris: Friday, November 25, 2016 10:45 AM
Nivel

Victory wrote:
Buna Laura, spor la treaba si sa dea Dzeu sa fie bebe deja in burtica. Apropo, cum o sa faci cu fumatul daca esti graviduta?

Victory, mersi. ce sa fac?
il las ca sa nu i fac rau la bebe daca chiar e.
cand a murit tati meu-care pt minec era totul, n am fumat o luna si din acuza unui mic tamponament, cautand actele masinii in bord, era un pachet de tigari, ascuns si le am reluat. ( CE PROASTA AM FOST- SA LE IAU DIN NOU)
NUMAI SA FIE SI ORICUM LE LAS, CA NU I FACE BINE LA BOBO, LASANDU MA PE MINE DEOPARTE. N AM NICI UN VICIU, NU BEAU NICI CAFEA,NICI ALCOOL, SUNT ASTEMICA 1000%, NICI LAPTE SI....... SINGURA CHESTIE II TIGAREA. HOBBY SAU CE O FI.
SA DEA DUMNEZEU SA AM O BOBITA ACOLO, CA ATUNCI TOT EU O SA FIU CEA FERICITA SI MULTUMITA
Clap
LAURA0202
Scris: Friday, November 25, 2016 10:48 AM
Nivel

Ralucamarin wrote:

BAFTA-SA FIE CU II LINUITE.
ASTEPTAM SA L VEDEM SI NOI REZULTATUL.
CRED CA DA DAR PT SIGURANTA , ZIC SI EU PAREREA MEA, CA AI MAI PUTEA ASTEPTA CATEVA ZILE SI LUNI DIMINEATA, SA L FACI CU PRIMA URINA, DIN CE STIU SI EU,PUTINE CHESTII DAR BUNE-ZIC EU STIU Love
bby88
Scris: Friday, November 25, 2016 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
HOPE wrote:

Poti incerca si azi. Cu viola ca are sensibilitate mai mare. Mie si minut mi s-a pozitivat foarte devreme... beta era 9,5 in aceeasi zi.

Hope l-ai facut cu prima urina? In ce zi dpo erai? Si app. mai ai usturimile acelea?DistanceKiss

Raluca
era bine daca faceai un Viola sau minut cu prima urina. Daca ai rabdare fa maine dimineata. succesmajoreta
HOPE
Scris: Friday, November 25, 2016 10:58 AM
Nivel

NicoN wrote:

Doamne ce ma bucur pentru tine! Doamne ajuta!!! Felicitari draga mea din suflet...erau multe pagini si am citit asa pe sarite computerlove sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos! Ai facut cv special luna asta? Te puptopai computerlove Cheek Kiss

Multumesc, Nico! DistanceKiss Nu am facut nimic special...poate putin mai mult miscare ca de obicei dupa ovulatie, nu stiu daca a contribuit cu ceva.. si vreo 3-4 zile am luat vitex pentru prima data in viata mea. A fost o luna mai ciudata, cu ovulatie in ziua 14, mult mai devreme ca de obicei, ovulatie pe care n-am depistat-o, dar am facut calcule cand am avut testele de sarcina pozitive si mi-a rezultat ca as fi ovulat in ziua 14 :). Sper doar sa fie bine de data asta... Cum vrea Dumnezeu..
FloreC
Scris: Friday, November 25, 2016 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 8/6/2016
Ralucamarin wrote:

Î?i tin pumnii !!!Hands hearts
FloreC
Scris: Friday, November 25, 2016 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 8/6/2016
HOPE wrote:

Multumesc, Nico! DistanceKiss Nu am facut nimic special...poate putin mai mult miscare ca de obicei dupa ovulatie, nu stiu daca a contribuit cu ceva.. si vreo 3-4 zile am luat vitex pentru prima data in viata mea. A fost o luna mai ciudata, cu ovulatie in ziua 14, mult mai devreme ca de obicei, ovulatie pe care n-am depistat-o, dar am facut calcule cand am avut testele de sarcina pozitive si mi-a rezultat ca as fi ovulat in ziua 14 :). Sper doar sa fie bine de data asta... Cum vrea Dumnezeu..

computerlove computerlove computerlove
HOPE
Scris: Friday, November 25, 2016 11:03 AM
Nivel

bby88 wrote:

Hope l-ai facut cu prima urina? In ce zi dpo erai? Si app. mai ai usturimile acelea?DistanceKiss

Raluca
era bine daca faceai un Viola sau minut cu prima urina. Daca ai rabdare fa maine dimineata. succesmajoreta

Da, cu prima urina l-am facut, dar nu stiu exact in ce zi eram, cred ca in ziua 10. Pun si poza, dar nu se vede aproape deloc. Si usturimile le mai am inca. Chiar ieri am avut...nu le am in fiecare zi...insa apar destul de des.. Cray

Edit: in realitate se vedea destul de bine liniuta.

HOPE attached the following image(s):
fotografie-0602.jpg

HOPE
Scris: Friday, November 25, 2016 11:07 AM
Nivel

FloreC wrote:

computerlove computerlove computerlove

computerlove DistanceKiss
bby88
Scris: Friday, November 25, 2016 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
HOPE wrote:

Da, cu prima urina l-am facut, dar nu stiu exact in ce zi eram, cred ca in ziua 10. Pun si poza, dar nu se vede aproape deloc. Si usturimile le mai am inca. Chiar ieri am avut...nu le am in fiecare zi...insa apar destul de des.. Cray

I-ai spus medicului? Nu ti-a mai recomandat analize sau altceva? sper sa treaca..eu de lunile astea dupa laparo am luat antibiotic si nu le mai am...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.