Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Anna21 wrote:Gagici scuze de intarziere.Bobita mea e bine. Avem 6s3z. Am auzit si inimioara. Peste 2 saptamani mergem iar la control.pupici Anna21 felicitari!!Sarcina usoara si la termen iti doresc!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Anna21 wrote:Gagici scuze de intarziere.Bobita mea e bine. Avem 6s3z. Am auzit si inimioara. Peste 2 saptamani mergem iar la control.pupici Felicitari, Anna! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Buna dimineata fetelor!!!Cum sunteti astazi?Eu sunt la scoala.Am uitat sa fac testul dimineata dar sincer cred ca nu e cazul.Cel de aseara era viola,ala cu 8 zile dupa,si daca acesta a iesit negativ,cred ca mai bine il pastrez pe celalalt pentru dupa tratamentul pe care o sa il fac pentru candida si streptococ.
|
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| buna dimineata fetelor. cica, o noua zi, beau un ceai, (fumez o tigare) si ma apuc de imapchetat iara, pt ca am o nebuneala aici la mine, numai cutii si cutiute cu lucruri care le aveam in dulapuri prin bucatarie. va urez o zi buna tuturor
|
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Neata fetelor! Las cafeluta Felicitari Anna Fetelor, intrebare....e normal sa am atatea zile egg? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| bby88 wrote:Ce frumos  Felicitari Ana! Sarcina usoara si un bebe sanatos sa ai
Multumescc frumos!
|
|

| korina wrote:Anna21 felicitari!!Sarcina usoara si la termen iti doresc!!
Multumesc ! |
|

| HOPE wrote:Felicitari, Anna!
Multumesc frumos! |
|

| Lorena, asteptam vestile bune azi! |
|

| LAURA0202 wrote:buna dimineata fetelor. cica, o noua zi, beau un ceai, (fumez o tigare) si ma apuc de imapchetat iara, pt ca am o nebuneala aici la mine, numai cutii si cutiute cu lucruri care le aveam in dulapuri prin bucatarie. va urez o zi buna tuturor
Azi, eu sunt cam ragusita, si tocmai de aia, mi am facut un ceai cald, ca n as vrea sa ma prinda vreo raceala, tinand cont ca am de umblat pe aici si de rezolvat niste treburi importante.ieri seara, simteam in spate, o usoara durere/apasare in dreptul saniilor, in spate, poate ca is plamanii- cu toate ca am avut tot timpul o vesta n spate, chiar daca am mai iesit afara ca sa mai arunc din chestii inutile din casa. imi termin de baut ceaiul si mananc si niste cornuri si dupa aia.... intru n priza. o zi buna tuturor
|
|

| Hope, graficul tau, cum il pot vedea si eu? mersi |
|

| LAURA0202 wrote:Hope, graficul tau, cum il pot vedea si eu? mersi Nu am grafic :) |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| LAURA0202 wrote:buna dimineata fetelor. cica, o noua zi, beau un ceai, (fumez o tigare) si ma apuc de imapchetat iara, pt ca am o nebuneala aici la mine, numai cutii si cutiute cu lucruri care le aveam in dulapuri prin bucatarie. va urez o zi buna tuturor Buna Laura, spor la treaba si sa dea Dzeu sa fie bebe deja in burtica. Apropo, cum o sa faci cu fumatul daca esti graviduta? |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| baby lorena wrote: Da,am fost! Si sunt oarecum dezamagita,sa nu spun suparata! Am fost saptamana trecuta la el,nu a vazut nimic doar sacul. Azi din nou,nimic,doar ca s-a marit sacul de la 13 mm la 52 mm. Plus un chist ovarian de 33,5 mm. M-a chemat maine dimineata la el la spital sa-mi faca endovaginal,la cabinetul lui nu are numai abdominal. Ma deranjeaza faptul ca m-a chemat de doua ori,desi stia ca nu se va vedea o sarcina mica înca,abdominal. Si am si platit cate 100 de lei per ecograf! Tu cum te simti?
Pai vaginal trebuia.La varsta asta nu se vede nimic cu eco abdominal.. Eu primu eco abdominal l-am facut la 9s si 6z. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| NeAta!! Cand ar fi cel mai bine sa fac un test ? Sunt ziua 11 dpo...pupici |
|
|