Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Thursday, November 24, 2016 10:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Laura, conform graficului, duminica ai fi in z11 dpo, desi eu cred ca ai ovulat in z15, ceea ce ar insemna ca duminica ai fi in z13 dpo. Dar chiar si in z11 poti testa cu un test bun si primul pisu. Daca stai bine cu rabdarea, mai poti astepta pana luni- marti! computerlove
carlita
Scris: Thursday, November 24, 2016 10:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Lorena, nu te stresa, la eco endo se vad mult mai multe in etapa asta! Medicul a fost nesimtit de data asta, e clar!
Bella, cum esti azi?
LAURA0202
Scris: Thursday, November 24, 2016 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
carlita wrote:
Laura, conform graficului, duminica ai fi in z11 dpo, desi eu cred ca ai ovulat in z15, ceea ce ar insemna ca duminica ai fi in z13 dpo. Dar chiar si in z11 poti testa cu un test bun si primul pisu. Daca stai bine cu rabdarea, mai poti astepta pana luni- marti! computerlove

mersi mult -sincer, la cate chestii am eu in cap, la faza ca pe 2 imi ajunge remorca din tara, ca sa mi bag ce duc acasa, si norocul ca ma ajuta doi prietenii de ai logodnicului meu la demontat dulapurile, doua care le trimit acasa, si dupa aceea eu pe 6 tre sa merg sa l iau pe unchiu mio de la aeroport ca , ma va ajuta cu, condusul pana in tara, nu de alta dar is 1300 km pana acasa si n as vrea sa mai patesc altceva pe autostrada ori din cauza mea,ca poate ma ia somnul, fiind singura in masina, adica numai eu cu pisicul nostru care l ducem si pe el in Romania,-is prea multe ganduri si n plus sa vad maine cum o mai fi cu spootingul ala, daca chiar ii sau ........... alta varianta nu vad, ca ... nu cred ca ar veni mai repede uratii aia, n ar avea de ce-zic eu. o mica pauza de vreo 9 luni, nu le ar strica zic si eu ,nu?

Hilar
LAURA0202
Scris: Thursday, November 24, 2016 10:52 PM
Nivel

intrebare, daca chiar e spooting ce senzatii mai sunt pe langa?
ideea ii ca parca tre sa vina uratii? sanii?
si cat dureaza de obicei?
multumesc
iloveyou
Bella1989
Scris: Thursday, November 24, 2016 10:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
carlita wrote:
Lorena, nu te stresa, la eco endo se vad mult mai multe in etapa asta! Medicul a fost nesimtit de data asta, e clar!
Bella, cum esti azi?

Mul?umesc, Carlita ca te-ai gândit si la mine!computerlove Sunt bine... ma doare burta dar asa m-am sim?it mereu o saptamana dupa ovitrelle, a?a ca nu ma panichez. Încerc sa ma gândesc la alte lucruri, dar e greu... :) incerc sa imi amintesc tot ce s-a intamplat ieri si nu reu?esc sa refac tot filmul... cred ca eram mai emo?ionata decât credeam... :) si totu?i sunt mult mai pu?in stresata decât lunile trecute. Sper sa conteze! pupici
Bella1989
Scris: Thursday, November 24, 2016 10:58 PM
Nivel

andrada1983 wrote:
Bella ma bucur ca totul a decurs bine la inseminare,acum fi linistita si te asteptam peste 2 sap cu 2 liniute !

Mul?umesc! Doamne ajuta sa fie Decembrie luna testelor pozitive, ca nu exista cadouri mai frumoase!computerlove
LAURA0202
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:00 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:
intrebare, daca chiar e spooting ce senzatii mai sunt pe langa?
ideea ii ca parca tre sa vina uratii? sanii?
si cat dureaza de obicei?
multumesc
iloveyou

uite, ce explicatie am gasit eu aici :

Sangerarea de implantare este doar unul dintre cele cateva simptome tipice ale sarcinii si apare la momentul implantarii. Se mai numeste si spotting deoarece arata ca o sangerare foarte usoara, de cateva picaturi de culoare roz sau maronie. Are loc la 6-12 zile dupa ovulatie si fertilizare, la 1-2 zile dupa sosirea blastocistului in uter. Sangerarea nu dureaza mai mult de 1-2 zile si de multe ori este confundata de femei cu o menstruatie usoara.

ideea ii ca ...... spootingul ala, culoarea aia ciudata nu i ca stiam ce ar putea fi excat, aveam asa o vaga idee dar nu credeam si/sau nu cred ca PAOTE A FOST SA FIE TURA ASTA

multumesc tuturor de faza ca m ati suportat si ajutat -in special la faza cu graficul, Bella- multumiri nesfarsite, apropo, cum te mai simti astazi?
majoreta majoreta majoreta

(ca, ziceam de faza ca i am facut cadou la al meu, mergand acasa de mos Nicolae si POATE ca am si eu un cadou topai topai topai
cu doua liniute
majoreta majoreta
majoreta
LAURA0202
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:01 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

Mul?umesc! Doamne ajuta sa fie Decembrie luna testelor pozitive, ca nu exista cadouri mai frumoase!computerlove

CORECT!
SA FIE LUNA DECEMBRIE CU MULTE CADOURI II LINUITE.

majoreta
majoreta
majoreta
Anna21
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/12/2016
Gagici scuze de intarziere.Bobita mea e bine. Avem 6s3z. Am auzit si inimioara. Peste 2 saptamani mergem iar la control.pupici DistanceKiss DistanceKiss
Bella1989
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:08 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

uite, ce explicatie am gasit eu aici :

Sangerarea de implantare este doar unul dintre cele cateva simptome tipice ale sarcinii si apare la momentul implantarii. Se mai numeste si spotting deoarece arata ca o sangerare foarte usoara, de cateva picaturi de culoare roz sau maronie. Are loc la 6-12 zile dupa ovulatie si fertilizare, la 1-2 zile dupa sosirea blastocistului in uter. Sangerarea nu dureaza mai mult de 1-2 zile si de multe ori este confundata de femei cu o menstruatie usoara.

ideea ii ca ...... spootingul ala, culoarea aia ciudata nu i ca stiam ce ar putea fi excat, aveam asa o vaga idee dar nu credeam si/sau nu cred ca PAOTE A FOST SA FIE TURA ASTA

multumesc tuturor de faza ca m ati suportat si ajutat -in special la faza cu graficul, Bella- multumiri nesfarsite, apropo, cum te mai simti astazi?

(ca, ziceam de faza ca i am facut cadou la al meu, mergand acasa de mos Nicolae si POATE ca am si eu un cadou topai topai topai
cu doua liniute
majoreta majoreta
majoreta

Doamne ajuta sa fie sângerare de implantare! Am citit ce ?i s-a intamplat si chiar cred ca dupa atâtea probleme trebuie sa rasara soarele si pe strada ta. Cu un bebe frumos si sanatos! Eu sunt bine, ?in pumnii strân?i pentru tine si toate fetele care urmeaza sa testeze si încerc sa nu ma gândesc la când voi testa eu. :) Cheek Kiss
Bella1989
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:10 PM
Nivel

Anna21 wrote:
Gagici scuze de intarziere.Bobita mea e bine. Avem 6s3z. Am auzit si inimioara. Peste 2 saptamani mergem iar la control.pupici DistanceKiss DistanceKiss

Ce ma bucur!!! Felicitari! Imi imaginez ce bucurie sa-i auzi inimioara puiului tau! Sa va traiasca!coeur
Anna21
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/12/2016
Argue
Bella1989 wrote:

Ce ma bucur!!! Felicitari! Imi imaginez ce bucurie sa-i auzi inimioara puiului tau! Sa va traiasca!coeur

Multumim computerlove
bby88
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:21 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Anna21 wrote:

Ce frumoshearts Felicitari Ana! Sarcina usoara si un bebe sanatos sa aicoeur
LAURA0202
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:26 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

Doamne ajuta sa fie sângerare de implantare! Am citit ce ?i s-a intamplat si chiar cred ca dupa atâtea probleme trebuie sa rasara soarele si pe strada ta. Cu un bebe frumos si sanatos! Eu sunt bine, ?in pumnii strân?i pentru tine si toate fetele care urmeaza sa testeze si încerc sa nu ma gândesc la când voi testa eu. :) Cheek Kiss

Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
iloveyou
LAURA0202
Scris: Friday, November 25, 2016 1:28 AM
Nivel

Bella1989 wrote:

E ora 00 la mine. Citeam din urma putin. Îmi vine o intrebare sau mai multe in minte,oare as avea rabdare pana duminica luni sa fac sau nu un test? Apropo,luni,tre sa merg la analiza aia,tamponul pt chlamidya ia care ar fi putut fi cauza de ce nu raman. Spootingul ala maine /poimîine, va mai fi? Cum sau doar asa,ca am si .....o senzatie ,nu pot sa o definesc exact la butica/ ovare
Am luat 2 luni de nu care are un gust..... stiti cum,prima oara când m a ajutat Bella sa mi pun graficul ca sa l vedeti la semnatura si careia ii doresc în special multa bafta si intr adevar,ar cam fi cazul sa iasa soarele si pe strada mea,pt ca,de multi?or, din 2008, nu a mai fost,atunci când mi s a nascut prima nepotica-principessa mea si 2015 , când mi s a nascut buburuza -a doua nepotica. Cate o raza de soare din când in când a mai fost dar SPRE ca tura asta, SA IASA SOARELE SI PE STRADA NOASTRA.
MULTA BAFTA CELOR CARE VOR FACE TESTE. Eu una,tura asta,chiar nu fac nici unul pt ca m am saturat de cate negative am tot vazut. La e speran?a de a mea, testul ,mi a evaporat orice urma ,POATE CA ACUMA CHIAR O FI SI LA MINE II LINIUTE. Hands Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.