Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
baby lorena
Scris: Thursday, November 24, 2016 7:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/3/2016
HOPE wrote:

Lorena, ai fost la dr.? DistanceKiss

Da,am fost! Si sunt oarecum dezamagita,sa nu spun suparata!
Am fost saptamana trecuta la el,nu a vazut nimic doar sacul. Azi din nou,nimic,doar ca s-a marit sacul de la 13 mm la 52 mm. Plus un chist ovarian de 33,5 mm.
M-a chemat maine dimineata la el la spital sa-mi faca endovaginal,la cabinetul lui nu are numai abdominal.
Ma deranjeaza faptul ca m-a chemat de doua ori,desi stia ca nu se va vedea o sarcina mica înca,abdominal. Si am si platit cate 100 de lei per ecograf!
Tu cum te simti?
bby88
Scris: Thursday, November 24, 2016 7:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Alexis21 wrote:
Asta e testul....e negativ,nu?ca tot uitandu-ma la el imi da senzatia de linie stearsa.

Pare negativpale vezi zilele urmatoare ce se întâmpla.
andrada1983
Scris: Thursday, November 24, 2016 8:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Alexis21 wrote:
Asta e testul....e negativ,nu?ca tot uitandu-ma la el imi da senzatia de linie stearsa.

Pare negativ pale ....cum zice si Bby ,vezi ce se intampla zilele urmatoare .Cheek Kiss
Alexis21
Scris: Thursday, November 24, 2016 8:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
bby88 wrote:

Pare negativpale vezi zilele urmatoare ce se întâmpla.

Nu-i bai...voiam sa ma asigur ca vad bine!Acum spre tratament.:)
HOPE
Scris: Thursday, November 24, 2016 8:14 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
NicoN wrote:

Test nu ai facut? Doamne ajuta sa fie cu ochisori! hearts

Nico, sunt gravidaaaa :).. Am 5 sapt si 3 zile. In 9 dec merg la dr. DistanceKiss
HOPE
Scris: Thursday, November 24, 2016 8:26 PM
Nivel

baby lorena wrote:

Da,am fost! Si sunt oarecum dezamagita,sa nu spun suparata!
Am fost saptamana trecuta la el,nu a vazut nimic doar sacul. Azi din nou,nimic,doar ca s-a marit sacul de la 13 mm la 52 mm. Plus un chist ovarian de 33,5 mm.
M-a chemat maine dimineata la el la spital sa-mi faca endovaginal,la cabinetul lui nu are numai abdominal.
Ma deranjeaza faptul ca m-a chemat de doua ori,desi stia ca nu se va vedea o sarcina mica înca,abdominal. Si am si platit cate 100 de lei per ecograf!
Tu cum te simti?

Chiar ciudat doctorul tau, trebuia sa te cheme direct la spital ... E prea mica sarcina sa se vada la eco abdominal..zic eu, nu stiu.. O sa fie bine! Tin pumnii pe maine, sa vii cu vesti bune. DistanceKiss
Eu am cateodata dureri usoare de burta, astea le-am avut si la celelalte sarcini, plus celelalte simptome pe care le-am mai scris. Numai in 9 dec am programare la dr.
Cum vrea Dumnezeu, asa va fi..
Lili Eu
Scris: Thursday, November 24, 2016 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
HOPE wrote:

Chiar ciudat doctorul tau, trebuia sa te cheme direct la spital ... E prea mica sarcina sa se vada la eco abdominal..zic eu, nu stiu.. O sa fie bine! Tin pumnii pe maine, sa vii cu vesti bune. DistanceKiss
Eu am cateodata dureri usoare de burta, astea le-am avut si la celelalte sarcini, plus celelalte simptome pe care le-am mai scris. Numai in 9 dec am programare la dr.
Nu te speria durerile astea usoare de burta asemanatoare cu cele de cm sunt normale la inceputu de sarcina...si o sa le ai pana pe la 10-12 saptamani la mine asa a fost.....eu zic ca bebe e bine si sa ai grija de tine si de bebelin..iloveyou computerlove
baby lorena
Scris: Thursday, November 24, 2016 8:31 PM
Nivel

HOPE wrote:

Doamne ajuta! La tine cu siguranta se va vedea pe 9.
computerlove
alina_ele
Scris: Thursday, November 24, 2016 8:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/19/2016
LAURA0202 wrote:

14 ianuarie 2006- accident de masina, o p... de mos , mi a taiat strada, si eu am ajuns pe partea cealalta, intr o rapa, -unde odata curgea o apa, norocul meu e ca era sec, ca masina mea, a zburat vreo 7-8 metri si a cazut cu rotile n sus, adica pe plafonul masinii -tavan sau nu stiu cum sa zic ca sa ma intelegeti bine.
aproape 3 luni de coma, si cu ochii inchisi dar si cu ochii deschisi - ca mi s a confirmat dupa aceea- habar n aveam . am avut trauma cronica cerebrala, si o semiparalizie pe partea stanga- pt ca lovitura cea mai mare a fost pe partea dreapta a creierului si stanga a fost acea care a suferit consecintele.
apropo, ca o mica paranteza, azi suntem in si eu si ieri-dar foarte putin, port protej slip era o culoare ciudata si n am bagat de seama si nici nu mi s a parut importanta ca sa va spun si voua, ca ..... nu vreau chiar sa credeti ca sunt batuta n cap cu adevarat
ras
azi cand am mers la baie, m am panicat oarecum, a trebuit sa schimb totul ca era iara pata dar nici nu stiu cum sa zic ce culoare, pt ca nu era nimika clar, un cafea cu lapte oarecum sau .....si la folosirea hartiei...... ceva roz. ............... ciudat pt ca ii doar 24 si cu luna trecuta , cred ca undeva prin 1 ar trebui sa vina uratii. DAR .................???????????

Vai Laura ce experienta ai avut. Ma bucur ca esti bine si sanatoasa dupa asa intamplare. O sa vezi ca in curand o sa ai si un bebe.
Ingerasii au fost alaturi de tine si sunt in continuare. Nimic nu-i intamplator. Cheek Kiss
HOPE
Scris: Thursday, November 24, 2016 8:44 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Nu te speria durerile astea usoare de burta asemanatoare cu cele de cm sunt normale la inceputu de sarcina...si o sa le ai pana pe la 10-12 saptamani la mine asa a fost.....eu zic ca bebe e bine si sa ai grija de tine si de bebelin..iloveyou computerlove

DistanceKiss Doamne ajuta!
HOPE
Scris: Thursday, November 24, 2016 8:45 PM
Nivel

baby lorena wrote:

Doamne ajuta! La tine cu siguranta se va vedea pe 9.
computerlove

Si la tine se va vedea maine.
Simptome ai?

Edit: Mi-am amintit ca le ai pe toate..parca asa te-ai exprimat. Ceea ce e foarte bine.computerlove
baby lorena
Scris: Thursday, November 24, 2016 8:56 PM
Nivel

HOPE wrote:

Si la tine se va vedea maine.
Simptome ai?

Daaa,am dureri de sâni,de burta si greata la greu!
De duminica mi-e rau în fiecare zi,toata ziua încât am obosit.
Dar îmi si place sentimentul asta,stiu ca aici în burtica creste ceva frumos!
Îmi doresc din inima sa se vada maine ceva, ca e acolo...
HOPE
Scris: Thursday, November 24, 2016 9:02 PM
Nivel

baby lorena wrote:

Daaa,am dureri de sâni,de burta si greata la greu!
De duminica mi-e rau în fiecare zi,toata ziua încât am obosit.
Dar îmi si place sentimentul asta,stiu ca aici în burtica creste ceva frumos!
Îmi doresc din inima sa se vada maine ceva, ca e acolo...

O sa se vada mai mult ca sigur. hearts
Si eu sunt linistita cand am stari de greata, chiar fericita! Eu insa nu le am zilnic.
LAURA0202
Scris: Thursday, November 24, 2016 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
alina_ele wrote:

Vai Laura ce experienta ai avut. Ma bucur ca esti bine si sanatoasa dupa asa intamplare. O sa vezi ca in curand o sa ai si un bebe.
Ingerasii au fost alaturi de tine si sunt in continuare. Nimic nu-i intamplator. Cheek Kiss

Am povestit doar in mare, n ai idee excat cum te simti- si fizic si psihic dar stiu ca eu am avut si inca ii mai am .

eram cascadoarea lui tati, asa ma poreclit el de mica, pt ca le am cam incercat de mica, puneam la incercare moarte Big Laugh
cand o sa am un pic de timp, o sa explic si faza cu incercarile mele, doar ac acuma , am casa cu curu n sus pt ca tre sa o eliberez si is la faza cu imaphetatul si etc...
LAURA0202
Scris: Thursday, November 24, 2016 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
carlita wrote:

Pfffaai, prin ce ai trecut! Bine ca te-ai recuperat! Puteai sa ramai cu cine stie ce deficiente!
Legat de scurgerea aia, daca e roz sau ca un spotting, noi zicem pe aici ca sunt sanse foarte mari sa fie de la implantare!!! yes Si pica la fix si cu perioada cand ar trebui sa aiba loc implantarea .... topai topai topai
Eu zic sa ai foarte mare grija de tine in perioada urmatoare, sa incerci sa te menajezi ca s-ar putea sa fii cu bebe la purtator; cam pe duminica ai putea face si un test majoreta majoreta majoreta

DOAMNE AJUTA SA FIE ASA. problema ii ca oricum, ar fi mult prea repede sa vina uratii si .... ii cam o saptamana pana cand ar trebui sa vina.
habar n am sincer.
si faza cu test, duminica, sincer?????? m am saturat ca sa vad raspunsuri negative.
cat de menajat, chiar nu i ca pot foarte tare, pt ca eliberez casa,apartamentul unde am stat noi doi pana acuma, si nu i ca mi ar pica rau, ca sa fi plecat in unu si sa ma intorc in doi topai
Faza cu o bobita acolo, o sa mi cam puna frana mie la multe chestii si banuiesc ca nu o sa mai pot face drumurile Italia-Romania cu avionul care le aveam deja propuse pe anul viitor.
coeur coeur coeur
Spootingul ala, nu prea aveam idee ce si cum ii dar acuma cred sau poate ca ii chiar asa, SA DEA DUMNEZEU SA FIE ASA. AS FI IN AL 19 LEA CER topai
AM SENZATIA CA TRE SA VINA CEVA, LA BURTICA SIMT CEVA, LA OVARE, CAND LA STANGUL CAND LA DREPTUL.
DAR OI VEDEA EU CE SI CUM O FI MAINE SI POIMAINE,NU?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.