Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Anna21 wrote: Nu ma bate  Am emotii de nu mai pot!!! O sa fie totul foarte bine, abia astept sa ne faci cunostiinta cu bobita |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Buna fetelor! Graficul meu iar a luat-o razna...ieri imi trasase ovulatia iar azi s-a sters din cauza temperaturii...am avut zile cu egg apoi urmatoarea watery...nu mai intelg nimic |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| clawdia wrote:Carlita, mai astept si maine sa vad ce si cum si apoi pote ma incumet sa fac un test. Da' macar o temp nu vrei sa iei maine dimineata? Doar stii cam cat ar trebui sa fie, ca la tine erau destul de constante graficele .... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| clawdia wrote:Carlita, mai astept si maine sa vad ce si cum si apoi pote ma incumet sa fac un test. Abia a?tept sa vii cu testul pozitiv!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Bella ma bucur ca totul a decurs bine la inseminare,acum fi linistita si te asteptam peste 2 sap cu 2 liniute !
Anna,bafta la eco si asteptam pozele cu bobita sau bobitele
Clawdia ,eu cred ca ai ceva acolo in burtica ,astept confirmarea cu testuletul |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
|
Nu n-am luat, chiar scapsem termometrul dupa pat si am uitat de el
Iau maine dimineata daca e, sper sa nu uit |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| bby88 wrote: Acidul folic si iodul nu sunt pentru sustinerea sarcinii ci pentru prevenirea defectelor de tub neuronal (ajuta la dezvoltarea creierului in primele saptamani). Daca recoltezi azi pentru chlamidya poti recolta si pentru gonoreea. Ambele sunt boli cu transmitere sexuala care pot afecta fertilitatea. Analize de secretie, ureaplasma si mycoplasma ai facut, da? Succes!
Acidul folic ajuta si el in sustinerea sarcinii, tocmai prin evitarea defectelor de tub neural si de dezvoltare defectuoasa a creierului, care daca ar aparea ar putea duce la o eventuala pierdere de sarcina ..... |
|

Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| andrada1983 wrote:Bella ma bucur ca totul a decurs bine la inseminare,acum fi linistita si te asteptam peste 2 sap cu 2 liniute ! Anna,bafta la eco si asteptam pozele cu bobita sau bobitele Clawdia ,eu cred ca ai ceva acolo in burtica  ,astept confirmarea cu testuletul
Andrada mi-as dori din tot sufletul sa fie ceva acolo
|
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| clawdia wrote:Andrada mi-as dori din tot sufletul sa fie ceva acolo
Eu sunt sigura ca e o bobita acolo!Abia astept testul de maine dimineata |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Fetelor, dragelor, ce stiti despre profecund? este intradevar ceva de capul lui sau mai mult vrajeala? |
|

Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Buna seara dragele mele!Va scriu cu drag si dorasteptam de lareferinta consiliu profesoral!! Si tocmai am venit de la cercul pedagogic!Am avut o zi full!!!In seara asta testez...acum nici nu stiu ce sa imi mai doresc...sa fie cu sau fara ochisori...ca daca e cu ,ce ma fac cu candida???Offf.. |
|

Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Alexis21 wrote:Buna seara dragele mele!Va scriu cu drag si dorasteptam de lareferinta consiliu profesoral!! Si tocmai am venit de la cercul pedagogic!Am avut o zi full!!!In seara asta testez...acum nici nu stiu ce sa imi mai doresc...sa fie cu sau fara ochisori...ca daca e cu ,ce ma fac cu candida???Offf..
Nu nici o tragedie daca e candida si e si bebe. De multe ori apare si in sarcina. Relaxeaza-te. Nu e nimic grav. Tin pumnii sa fie bebe |
|

| Anna21 wrote: Nu nici o tragedie daca e candida si e si bebe. De multe ori apare si in sarcina. Relaxeaza-te. Nu e nimic grav. Tin pumnii sa fie bebe Si nu afecteaza cu nimic???Fiindca eu stiu ca e o problema la nastere.Mai ales la cea naturala. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Alexis21 wrote: Si nu afecteaza cu nimic???Fiindca eu stiu ca e o problema la nastere.Mai ales la cea naturala.
O tratezi pana nasti! Bafta sa fie cu ochisori! |
|

| carlita wrote: O tratezi pana nasti! Bafta sa fie cu ochisori!
Ar fi culmea sa fie chiar acum!:))))) |
|
|