Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| CARLA 8 wrote:Egg printre altele inseamna si ovul de calitate , o nonitorizare si un pregnil ? O parere. Nu vreau doctori si injectii luna asta ca mi-au ajuns ultimele 2 ture de stimulare, cel putin momentan. E adevarat insa ca iau ceva pentru cresterea LH dar vom vedea daca are efect sau nu. Pana in ianuarie sunt zen si ma reincarc cu energie pozitiva sa incep anul in forta |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| LAURA, e bun si asa ... important e sa continui lupta pt a-ti vedea visul implinit! Legat de laparoscopie, daca ai trecut prin atatea operatii grele, asta o sa fie floare la ureche! Dar am inteles bine, ai stat 3 luni in coma? Sunt curioasa ce s-a intamplat, daca poti sa ne spui, bineinteles. |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| carlita wrote:chiar voiam sa te intreb daca se intrezareste ovulatia .... Mult spor! Sper ca e pe vine |
|
| Anna, tu cand mergi sa-ti vezi bobita? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| carlita wrote:Anna, tu cand mergi sa-ti vezi bobita?
Diseara la 8:00 sunt programata. Nu prea mai am rabdare. Sper sa fie bine bobita mea. |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| clawdia wrote:Am avut o durere de burtica aseara vreo 5 minute, gen asa ca inainte de rozi, dar mi-a trecut. De dimineata m-am trezit cu o stare de greata si cand m-am spalat pe dinti am zis ca vars, si m-a tinut asa pana pe la 10 jumate, si abia am reusit sa mananc jumate de biscuite si doua guri dintr-o gutuie dar tot cu nod in gat asa. La mine poate fi spm greata, asa ca nu-mi bat capul, astept Pupici
Doamne ajuta sa fie bine luna asta vedem zilele urmatoare |
|
| Anna21 wrote: Diseara la 8:00 sunt programata. Nu prea mai am rabdare. Sper sa fie bine bobita mea. Si nu zici nimic? Eu zic ca, la ce valori beta ai avut, ai sanse sa vezi mai mult decat sacul! ... poate chiar inimioara!!! Asteptam vestile! |
|
| carlita wrote:Si nu zici nimic? Eu zic ca, la ce valori beta ai avut, ai sanse sa vezi mai mult decat sacul! ... poate chiar inimioara!!! Asteptam vestile!
Pai azi as avea 6 saptamani. Eu sper sa aud inimioara. Doamne ajuta sa vin cu vesti bune. |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Anna21 wrote: Diseara la 8:00 sunt programata. Nu prea mai am rabdare. Sper sa fie bine bobita mea. Succes! Abia astept sa vii cu vesti. sigur vei auzi inimioara |
|
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| carlita wrote:clawdia, azi trebuia sa fie z1 la tine ... in schimb, e greata ... Eu zic ca ai bifat multe lipsuri luna asta: sot operat de ceva vreme, concediu cu relaxare totala in per fertila ... Sa continui sau mai rabdam 2 zile?
Carlita, mai astept si maine sa vad ce si cum si apoi pote ma incumet sa fac un test.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 66
| Anna21 wrote: Pai azi as avea 6 saptamani. Eu sper sa aud inimioara. Doamne ajuta sa vin cu vesti bune. Si eu tot 6 saptamani am si tot azi merg la doctor Doamne ajuta sa ne auzim inimioarele! |
|
| baby lorena wrote:Si eu tot 6 saptamani am si tot azi merg la doctor Doamne ajuta sa ne auzim inimioarele!
Ce tare ! Daa, Doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Anna21 wrote: Diseara la 8:00 sunt programata. Nu prea mai am rabdare. Sper sa fie bine bobita mea.
Anna sa nu aud asa ceva! Cum sa nu fie bine? sa ne aduci vesti mega-bune! |
|
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| clawdia wrote:Carlita, mai astept si maine sa vad ce si cum si apoi pote ma incumet sa fac un test.
Da o temperatura ceva n-ai luat? Hai ca deja nu mai avem rabdare! Vrem sa vedem II |
|
| Rubynne wrote: Anna sa nu aud asa ceva! Cum sa nu fie bine? sa ne aduci vesti mega-bune!
Nu ma bate Am emotii de nu mai pot!!! |
|
|