Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Alexis21 wrote:

Pai ce te-a apucat sa te iei de treaba???Stai bre linistita in pat!!!!
Uffff pai daca ai sti ca de atata stat ma dor toate oasele nu mai am stare pur si simplu......dar acum o sa stau ca nu am incotro NuImiPasa Cheek Kiss
alina_ele
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/19/2016
Bella, ma bucur mult ca totul a decurs bine. Asa cum spun si fetele sigur in 2 saptamani vi cu 2 liniute. Sunt sigura ca ai un ingeras acolo langa tine care vegheaza.
Doamne ajuta!
Te pup
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
CARLA 8 wrote:
Buna dragele mele !

Bebe bafta la inseminare , te asteptam cu vesti bune!

LAURA esti tare simpatica si ai un progesteron f. bun si vad ca e facut cam la 5 zile DPO, sa fie cu noroc

Ralucamarin iei cumva supliment de progesteron dupa ovulatie ?

Va citesc cu atata drag, vad ca nici medficii nu au rezolvare in multe situatii.

Astazxi merg si eu la control, CM almeu a uitat de mine, ziua 69ras de la 24, 25 .

Tania, ce l-a determinat pe medic sa va recomande Halosperm ?unde nu e bine, mobilitate, morfologie? Ma gandesc sa facem si noi analiza.

Claudia te asteptam cu un test pozitiv in wekend !

Felicitari fetelor : Anna 21 si Hope , sa aveti sarcini usoare

Alexis21 poti sa fi insarcinata chiar daca exista bacterie acolo, fa un test sa stii ce ai de facut in caz ca esti graviduta !

CARLA- NU STIU DE CE ZICI CA SUNT SIMPATICA, DAR MULTUMESC ORICUM (POATE DE LA FAZA C A NU REUSEAM SA PUN GRAFICUL ALA ...... SI AM STERS TOTUL hohot - ALTII S AU AMUZAT DE NUMAI DAR EU MA ENERVAM PT CA NU REUSEAM NICICUM )
PROGESTERONUL, MI A ZIS DR UL SA L FAC IN ZIUA 21,22 SAU 23 DACA PICA VINEREA SPRE EXEMPLU.
EU L AM FACUT IN 22 PT CA DEABIA ATUNCI AM PUTUT-ERAM PE DRUM INAPOI IN ITALIA. CA SA MI INCHID TOTUL AICI.
ERA ZIUA 22. A FOST FACUT LA 5 ZILE DPO PT CA ASA S A NIMERIT. HABAR N AM CE SI CUM II CU PROGERSTERONUL , PT CA EU ORICUM OVULASEM, AM FOST DE DOUA ORI LA MONITORIZARE, NU LA DOUA ZILE, CI CHIAR LA 4, PT CA ASA IMI SPUSESE DOCTORUL SA MERG SI IARA PICASE LA MIJLOC SAMBATA SI DUMINICA. LA PRIMA MONITORIZARE, PARCA , DACA MI ADUC BINE AMINTE - FOLICULUL DOMINANT ERA PE OV STANG SI ERA DE 18.5 -ENDOMETRU ALA- ERA DE 0.64 PARCA DAR AM MANCAT SI RODIILE ALEA INTRE TIMP- DE LA CARE-ZIC EU CA .... NU MI OR CAZUT BINE SI POATE DIN CAUZA LOR MI A IESIT HERPESUL ALA LA GURA NuStiu

ORICUM AR FI, AM BEBELIT INTRE TIMP, AM SI AVUT OCAZIA CA ERAM IN TARA LA LOGODNICUL MEU SI CHIAR NIMERISEM SI PERIOADA FERTILA topai
AM LUAT DOUA LUNI SI BU SI ............ OM VEDEA - DACA M A AJUTAT LA CEVA SI DACA TURA ASTA O SA VINA MOSUL SI LA MINE, CU UN TEST CU DOUA LINIUTE-----SPER DIN SUFLET NUMAI CA SENSIBILIYTATEA LA SANI O AVEAM DE MAI MULT TIMP, SI ACUMA MA DOR MAI TARE, MICI INTEPATURI /DISCOMFORT LA OVARE CAND LA STANGUL, CAND LA DREPTUL SI .......... FIE CE O FI, MIE MI SE PARE CA AR VENI URATII AIA. POATE CA AS MAI LUA O TURA DE BU-CHIAR DACA II ORIBILA LA GUST DAR .......INCA NU STIU
VA PUP PE TOATE
DEABIA ASTEPT SA CITESC MAI DEPARTE , SA VAD CUM I A FOST LA BELLA ASTAZI.
Bella1989
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Lili Eu wrote:
Uffff pai daca ai sti ca de atata stat ma dor toate oasele nu mai am stare pur si simplu......dar acum o sa stau ca nu am incotro NuImiPasa Cheek Kiss

Trebuie sa stai! Oricum, o prietena care are o feti?a de un ani?or sfatuie?te toate gravidele sa doarma si sa leneveasca, cât pot ele de mult pana vine bebe ca apoi doar norocoasele mai pot. Eu î?i doresc sa fie cuminte bebe, sa fii o mamica relaxata, dar totu?i profita acum si încarca-?i bateriile. pupici Ai grija de tine si de bebe!
Alexis21
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
NicoN wrote:

Hope chiar imediat dupa ovulatie si eu ma trezeam pe la 3 4 si nu mai puteam dormi cateva ore, Doamne ajuta sa fie semn bun ca si la mntopai pupici
Tu ce zi esti?

HOPE e cu bebe la purtator deja!!!!
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:38 PM
Nivel

Bella1989 wrote:
Buna, fetelor! Eu acum am ajuns acasa... Am incercat sa va scriu de pe telefon in masina dar nu imi gaseam cuvintele nu stiu ce am de nu ma pot concentra. :) Va multumesc tuturor pentru sustinere au contat foarte mult incurajarile voastre, mai ales ca numai voua v-am spus despre inseminare. Am hotarat ca o sa spunem tuturor numai daca raman gravida.
Procedura a fost simpla si scurta, asa cum ati spus si voi. La inceput tresaream pentru ca mi-am amintit de hsg.ras Dar bineinteles ca nu m-a durut, a fost ok. Asistenta a fost o draguta ca m-a tinut de mana tot timpul si am vorbit despre gene si ce rimel folosesc.:)) probabil a facut-o ca sa ma relaxez si a functionat. Atat am vrut neaparat sa ma asigur ca e sperma sotului. Dr a facut si o gluma. Mi-a aratat sperma si m-a intrebat daca o recunosc.:) mi-au transferat 14 milioane de spermatozoizi. Eu cred ca nu e rau, nu? Dupa procedura am ramas acolo 15 min cu picioare incrucisate si ridicate, iar apoi 10 min pe pat. Mi-a dat utrogestan 200 de 3 ori pe zi pana la testare. Beta peste 14 zile dar nu cred ca rezist atat.
Deocamdata sunt detasata si e foarte bine asa, dar sper sa nu fie de la oboseala detasarea asta iar de maine sa incep iar cu stresul. Nu am nici presentimente rele nici bune... Pana acum sunt mandra de mine, sotul a fost mai stresat ca mine si de obicei e invers. yes
Inseminarea am facut-o la 14, la 2 ore de la recoltarea sotului si incepuse sa se panicheze ca ii mor gigeii. Dar m-au asigurat ca nu au murit, ca au stat in incubator.:)
Am scris foarte mult si sper ca nu am uitat nimic, sunt in alta lume eu acum... Nu stiu de ce...
Va multumesc din nou pentru sustinerea voastra! Sunteti minunate toate! pupici iloveyou campfire

BRAVO BELLA-
SA SPERAM CA O SA VI CU DOUA LINIUTE.
PE MINE MA CAM SPERIE INSEMINAREA PT CA STIU CAT DE TARE A DURUT ..... AIA IN CARE IMI BAGA LICHID DE CONTRAST SI AIA M A RETINUT SA NU O FAC ATUNCI CAND NE A FOST PROPUSA. ;-)
iloveyou
majoreta majoreta
Alexis21
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Lili Eu wrote:

Altfel chemam fetele responsabilecu bataita!!!:))))))
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:52 PM
Nivel

AM UITAT SA SPECIFIC DOUA CHESTII:
1. IAU NISTE VITAMINE DE LA DR DIN ITALIA ( ACID FOLIC+IODIU) CARE MI S A CONFIRMAT CA IS PT SUSTINEREA SARCINII
2. MAINE MERG CA SA FAC TAMPON VAGINAL IN CAUTARE CHLAMYDIEI CA ASA M AM GANDIT EU SI AM AUZIT CA AR FI SI AIA O CAUZA A INFERTILITATII. SINGURA CHESTIE II CA AICI, DUREAZA CAM 20 DE ZILE PANA AI REZULTATUL DAR ........ ASTA ESTE, DACA N AM INCOTRO.
ras
floricel17
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/14/2016
Alexis21 wrote:

Prezent!!! Crazy
Bella1989
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:54 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

BRAVO BELLA-
SA SPERAM CA O SA VI CU DOUA LINIUTE.
PE MINE MA CAM SPERIE INSEMINAREA PT CA STIU CAT DE TARE A DURUT ..... AIA IN CARE IMI BAGA LICHID DE CONTRAST SI AIA M A RETINUT SA NU O FAC ATUNCI CAND NE A FOST PROPUSA. ;-)
iloveyou
majoreta majoreta

Mul?umesc, Laura! Am spus si eu ca ini?ial, mi-am amintit de histerosalpingografie si mi-era frica. Dar nu are nicio legatura! La inseminare nu m-a durut deloc. Dar oricum nu conteaza, ca tu si ramas gravidu?a. Peste o saptamana vii cu testuletul pozitiv.
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:58 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

Trebuie sa stai! Oricum, o prietena care are o feti?a de un ani?or sfatuie?te toate gravidele sa doarma si sa leneveasca, cât pot ele de mult pana vine bebe ca apoi doar norocoasele mai pot. Eu î?i doresc sa fie cuminte bebe, sa fii o mamica relaxata, dar totu?i profita acum si încarca-?i bateriile. pupici Ai grija de tine si de bebe!
stiu ca ai dreptate dar de la 8 saptamani numai asta fac stauuuuuu sincer ma dor toate oasele e rau si cand stai noapte nici nu imi mai gasesc locul n pat de la atata stat in pat....imi trebuie 3 perne..Lol una la cap una sa imi pun burta si a treia sub picioare asta e singura pozitie in care mai pot dormi..Crazy si cand ma intorc de pe o parte pe alta mut si pernele dupa mine..hohot si ma gandesc cum va fi de acum in colo ca acum creste bebe mai mult si deja sunt un ursulet...Lol
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 23, 2016 10:00 PM
Nivel

Alexis21 wrote:

pai sigur o fur daca nu am astampar ,primul e al meu sot care sa scris pe lista hohot
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, November 23, 2016 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Bella1989 wrote:

Mul?umesc! Sa ne vedem tot in perioada aia si cu testuletul tau pozitiv!pupici

Asa este Bella computerlove
Doamne ajuta! Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 23, 2016 10:11 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:
AM UITAT SA SPECIFIC DOUA CHESTII:
1. IAU NISTE VITAMINE DE LA DR DIN ITALIA ( ACID FOLIC+IODIU) CARE MI S A CONFIRMAT CA IS PT SUSTINEREA SARCINII
2. MAINE MERG CA SA FAC TAMPON VAGINAL IN CAUTARE CHLAMYDIEI CA ASA M AM GANDIT EU SI AM AUZIT CA AR FI SI AIA O CAUZA A INFERTILITATII. SINGURA CHESTIE II CA AICI, DUREAZA CAM 20 DE ZILE PANA AI REZULTATUL DAR ........ ASTA ESTE, DACA N AM INCOTRO.
ras

:-(
NU MAI VAD TABELUL ALA, CA SA MI NOTEZ/SALVEZ TEMPERATURA ZILNIC.

DIMINEATA, UNDE O MAI PUN???????
UITATI CE MI APARE:

Message/Info
(scroll down)

You Just Earned 5 Free VIP Trial Days!
A member that you either directly invited through the referral program or who signed up on your charting home page just joined FertilityFriend.com.

As part of the referral program, 5 additional free trial days have been added to your account.

If your referral purchase a VIP membership you will earn 30 additional days and your referral will also receive 30 free days.

Please note that if you purchase a membership now these days will be converted in true VIP days (full access to all VIP features) and added to your membership.

Earn More Free Days:
To learn more about the referral program and take further advantage of it, please Click Here.

Dismiss
CE TRE SA FAC CA SA MI APARA TABELUL ALA IARA?
MULTUMESC
Bella1989
Scris: Wednesday, November 23, 2016 10:21 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

:-(
NU MAI VAD TABELUL ALA, CA SA MI NOTEZ/SALVEZ TEMPERATURA ZILNIC.

DIMINEATA, UNDE O MAI PUN???????
UITATI CE MI APARE:

Message/Info
(scroll down)

You Just Earned 5 Free VIP Trial Days!
A member that you either directly invited through the referral program or who signed up on your charting home page just joined FertilityFriend.com.

As part of the referral program, 5 additional free trial days have been added to your account.

If your referral purchase a VIP membership you will earn 30 additional days and your referral will also receive 30 free days.

Please note that if you purchase a membership now these days will be converted in true VIP days (full access to all VIP features) and added to your membership.

Earn More Free Days:
To learn more about the referral program and take further advantage of it, please Click Here.

Dismiss
CE TRE SA FAC CA SA MI APARA TABELUL ALA IARA?
MULTUMESC

Cred ca daca dai dismiss dispare mesajul ala si î?i apare calendarul...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.