Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexis21
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Lili Eu wrote:
Offf ce dor de Galati mi-ai facuttttpale imi e dor de mamaaaaaaCray offf as vrea sa ma duc dar al meu nu poate sa ma duca cu munca....si cu trenu nu prea ma incumet sa plec....si nici al meu nu vrea sa ma lase singura cu burtica mare sa plec....asa ca trebuie sa astept pana la primavara cand o sa mergem toti trei....Lol tu de unde esti? computerlove

Sunt din Braila.Ar fi frumos sa ne cunoastem.
Alexis21
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:10 PM
Nivel

Bella1989 wrote:
Mul?umesc mult, Alexis si Lili! computerlove
Lili, o sa încerc sa raman deta?ata. Fac orice ca sa vin dupa tine la burtici.topai
Alexis e?ti o dragu?a ca te gânde?ti si la noi in rugaciunile tale! Sper sa te rasplateasca Dumnezeu cât mai repede pentru bunatatea ta! coeur

Sa dea Dumnezeu!
Nu e mare efort,nu ma doare gura sau mana.Sper sa fie si cu folos si sa ne dea bebei la toate.
bby88
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Alexis21 wrote:

Nu, sunt din Braila.Duminica ajung, la 15:00,la catedrala.Eu vin si cu sotul meu.Tu esti din Galati?

Da. Chiar cautam azi pe net sa vad cand ajung Moa?tele.ras
floricel17
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/14/2016
Bella, sper ca experienta asta sa va aduca puiul mult dorit! Ma bucur ca a fost totul ok astazi, in 2 saptamani sa ne arati un testulet frumos!!!computerlove
Crissy
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
bebelina wrote:

Gataaa!!! Esti gravi! Am zis!
computerlove
Doamne ajuta!

Subscriu! Bella acum relax total pune mana si coloreaza sic Iti trimit niste zen de la mine Cheek Kiss
Alexis21
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:32 PM
Nivel

bby88 wrote:

Da. Chiar cautam azi pe net sa vad cand ajung Moa?tele.ras

Eu merg luni.Daca vrei, mergem impreuna.Pe mine nu ma deranjeaza.
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Alexis21 wrote:

Sunt din Braila.Ar fi frumos sa ne cunoastem.
Aha. ne intalnim la vara cu bebelusi pe faleza...Lol poi suntem o echipa intreaga din Galati...! dar eu locuiesc in ploiesti..computerlove
Alexis21
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:35 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Aha. ne intalnim la vara cu bebelusi pe faleza...Lol poi suntem o echipa intreaga din Galati...!computerlove

Nu stiu despre mine, dar tu siguri aduci si puiutul.Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:37 PM
Nivel

Alexis21 wrote:

Nu stiu despre mine, dar tu siguri aduci si puiutul.Cheek Kiss
o sa ai si tu in burtica, important e sa nu iti pierzi speranta...computerlove
bby88
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Alexis21 wrote:

Eu merg luni.Daca vrei, mergem impreuna.Pe mine nu ma deranjeaza.

Ne scriem aici atunci si poate reusesc. Eu de luni pana sambata sunt prinsa cu munca pana târziu computerlove
Alexis21
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:47 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
o sa ai si tu in burtica, important e sa nu iti pierzi speranta...computerlove

Chiar sunt foarte optimista, ma gandesc ca nu-s asa grave problemele mele si ca o sa le rezolv repede.Sa dea Dumnezeu
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:02 PM
Nivel

Alexis21 wrote:

Chiar sunt foarte optimista, ma gandesc ca nu-s asa grave problemele mele si ca o sa le rezolv repede.Sa dea Dumnezeu
Asa e! o sa vina la timpul potrivit! nu e mereu cum vrem noi!.... noi am fost azi la Dr bebelinul e bine..dar sunt un pic suparata ca ma mancat in fund si m-am apucat de facut curatenie generala de toamna, sarbatori ambzis ca atunci sa imi fie mai usor de facut asa un pic pe unde se mai face...si cam am facut treaba am mai dat cu aspiratorul cu matura ba am sters o faianta o gresie al meu ma tot certat sa nu fac dar nu am ascultat....si azi ma certat Dr a zis ca sarcina e foarte jos si nu e normal....colul e lung si inchis ce e foarte bune!! dar trebuie sa stau in pat o perioada sa nu mai fac nimic sa se riduce bebe suspale si sunt un pic speriata..uff computerlove
Alexis21
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:11 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Asa e! o sa vina la timpul potrivit! nu e mereu cum vrem noi!.... noi am fost azi la Dr bebelinul e bine..dar sunt un pic suparata ca ma mancat in fund si m-am apucat de facut curatenie generala de toamna, sarbatori ambzis ca atunci sa imi fie mai usor de facut asa un pic pe unde se mai face...si cam am facut treaba am mai dat cu aspiratorul cu matura ba am sters o faianta o gresie al meu ma tot certat sa nu fac dar nu am ascultat....si azi ma certat Dr a zis ca sarcina e foarte jos si nu e normal....colul e lung si inchis ce e foarte bune!! dar trebuie sa stau in pat o perioada sa nu mai fac nimic sa se riduce bebe suspale si sunt un pic speriata..uff computerlove

Pai ce te-a apucat sa te iei de treaba???Stai bre linistita in pat!!!!
Bella1989
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:14 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2016
Mul?umesc, Alexandra, Bby, Bebelina, Floricel, Crissy! Cuvintele voastre ma emo?ioneaza...campfire Ce m-as face fara voi?
Bebelina si Crissy, eu imi doresc din tot sufletul sa ave?i dreptate, dar oricum, voi trebuie sa dati marea veste înaintea mea. A?i uitat ca suntem din doua in doua zile? Î?i mul?umesc, Crissy pentru zen! Acum nu pot colora... ma doare foarte tare burta. Nu e de la inseminare, e de la ovitrelle. A?a m-am sim?it mereu dupa el. Si problema e ca ma tine o saptamana... Sper sa fie ultimul ovitrelle din via?a mea... Off, si mai trebuie sa si bebelim. Eu speram ca am scapat de bebelitul la program, dar nu... in seara asta si mâine neaparat... bine macar ca nu mai trebuie o saptamana ca luna trecuta.uff
NicoN
Scris: Wednesday, November 23, 2016 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
HOPE wrote:

DistanceKiss Am avut o tuse seaca foarte urata ...si inca o mai am, dar parca incepe sa treaca. Sunt putin speriata din cauza asta pt ca mi-am cam fortat burtica. Saptamana viitoare merg la medic, inca nu stiu exact ziua.
Am stari usoare de greata, gust metalic in gura, insomnii, dar astea din urma parca nu mai sunt atat de accentuate ca la inceput ...si asta ma nelinisteste.

Chiar as vrea sa intreb gravidutele cum se manifestau insomniile lor la inceput.

Hope chiar imediat dupa ovulatie si eu ma trezeam pe la 3 4 si nu mai puteam dormi cateva ore, Doamne ajuta sa fie semn bun ca si la mntopai pupici
Tu ce zi esti?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.