Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 23, 2016 6:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Bella1989 wrote:
Buna, fetelor! Eu acum am ajuns acasa... Am incercat sa va scriu de pe telefon in masina dar nu imi gaseam cuvintele nu stiu ce am de nu ma pot concentra. :) Va multumesc tuturor pentru sustinere au contat foarte mult incurajarile voastre, mai ales ca numai voua v-am spus despre inseminare. Am hotarat ca o sa spunem tuturor numai daca raman gravida.
Procedura a fost simpla si scurta, asa cum ati spus si voi. La inceput tresaream pentru ca mi-am amintit de hsg.ras Dar bineinteles ca nu m-a durut, a fost ok. Asistenta a fost o draguta ca m-a tinut de mana tot timpul si am vorbit despre gene si ce rimel folosesc.:)) probabil a facut-o ca sa ma relaxez si a functionat. Atat am vrut neaparat sa ma asigur ca e sperma sotului. Dr a facut si o gluma. Mi-a aratat sperma si m-a intrebat daca o recunosc.:) mi-au transferat 14 milioane de spermatozoizi. Eu cred ca nu e rau, nu? Dupa procedura am ramas acolo 15 min cu picioare incrucisate si ridicate, iar apoi 10 min pe pat. Mi-a dat utrogestan 200 de 3 ori pe zi pana lka testare. Beta peste 14 zile dar nu cred ca rezist atat.
Deocamdata sunt detasata si e foarte bine asa, dar sper sa nu fie de la oboseala detasarea asta iar de maine sa incep iar cu stresul. Nu am nici presentimente rele nici bune... Pana acum sunt mandra de mine, sotul a fost mai stresat ca mine si de obicei e invers. yes
Inseminarea am facut-o la 14, la 2 ore de la recoltarea sotului si incepuse sa se panicheze ca ii mor gigeii. Dar m-au asigurat ca nu au murit, ca au stat in incubator.:)
Am scris foarte mult si sper ca nu am uitat nimic, sunt in alta lume eu acum... Nu stiu de ce...
Va multumesc din nou pentru sustinerea voastra! Sunteti minunate toate! pupici iloveyou campfire
Felicitari newclap sa Dea DD sa se prinda bobita si.......acum stai linistita detaseazate cautati de lucru sa nu te gandesti prea mult la bebe si fara stressssss ptr ca stresul e inamicul nr1....si vreau peste 13 zile sa vad un test frumos cu 2 liniute...coeur majoreta majoreta majoreta computerlove
HOPE
Scris: Wednesday, November 23, 2016 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
baby lorena wrote:
Buna fetele! Cum sunteti?
Hope, acum ma vazut mesajul tau,eu nu î?i pot trimite din pacate. Mda....insomniile astea! Nu te stresa,nu e un simptom crucial. Eu am avut insomnii cam o saptamâna! Saptamâna cu testul pozitiv. Ma trezeam noaptea din ora în ora,dimineata la 5 eram fresh...gânduri,imaginatii,o mie de scenarii în capul meu,mai ceva ca la Hollywood!
La mine singurele simptome au fost întepaturile in ovare si durerile de san.
Acum le am pe toate banghead
Maine merg la ecograf sa vedem bobita,la primul nu s-au vazut,era prea devreme.
Dar tu cum te simti,ce simptome ai? Cate saptamâni ai?
Va pup pe toate,va prafuiesc si va tin pumnii!

Si pe mine ma dor rau sanii, am si greturi usoare( nu in fiecare zi), gust metalic in gura. Dupa ultimul ciclu, luni am avut 5 saptamani. Tu cat ai?
Bafta pt maine! sa ne pui poza. DistanceKiss
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 23, 2016 6:41 PM
Nivel

Alexis21 wrote:

Bella tu spargi gheata in luna decembrie!!!!Cu siguranta!
Ce emotie si ce trairi intense trebuie sa fi avut,si tu si sotul!Se simte emotia din felul in care povestesti!:)
Iti tin pumnii si luni o sa pun vorba buna si pentru tine ,ma duc la Galati la moastele Sfintei Filofteia,ocrotitoarea celor care vor sa aiba copii si nu reusesc!
O sa ma rog pentru toate!!!!
Offf ce dor de Galati mi-ai facuttttpale imi e dor de mamaaaaaaCray offf as vrea sa ma duc dar al meu nu poate sa ma duca cu munca....si cu trenu nu prea ma incumet sa plec....si nici al meu nu vrea sa ma lase singura cu burtica mare sa plec....asa ca trebuie sa astept pana la primavara cand o sa mergem toti trei....Lol tu de unde esti? computerlove
Bella1989
Scris: Wednesday, November 23, 2016 6:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Mul?umesc mult, Alexis si Lili! computerlove
Lili, o sa încerc sa raman deta?ata. Fac orice ca sa vin dupa tine la burtici.topai
Alexis e?ti o dragu?a ca te gânde?ti si la noi in rugaciunile tale! Sper sa te rasplateasca Dumnezeu cât mai repede pentru bunatatea ta! coeur
Lili Eu
Scris: Wednesday, November 23, 2016 6:46 PM
Nivel

Bella1989 wrote:
Lili, o sa încerc sa raman deta?ata. Fac orice ca sa vin dupa tine la burtici.topai
Alexis e?ti o dragu?a ca te gânde?ti si la noi in rugaciunile tale! Sper sa te rasplateasca Dumnezeu cât mai repede pentru bunatatea ta! coeur
pai haideti fetelor ca sunt locuri goale la gravidute 4 locuri cred si in 2 saptamani vor mai fi 2 locuri...Lol eu va astept cu drag......grup computerlove
HOPE
Scris: Wednesday, November 23, 2016 6:47 PM
Nivel

bby88 wrote:

Hope amestecul ala din multa miere si lamaie e foarte bun si pentru tuse. De cate ori simti ca te apuca tusea iei o lingura si o sa vezi ca te calmeaza imediat mierea cand trece pe acolo

O sa-mi fac imediat :). Ma apuca cate o criza de tuse ..de nu mai stiu cum sa stau sa nu-mi fortez burta banghead . Te pup DistanceKiss
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, November 23, 2016 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Bella1989 wrote:
Buna, fetelor! Eu acum am ajuns acasa... Am incercat sa va scriu de pe telefon in masina dar nu imi gaseam cuvintele nu stiu ce am de nu ma pot concentra. :) Va multumesc tuturor pentru sustinere au contat foarte mult incurajarile voastre, mai ales ca numai voua v-am spus despre inseminare. Am hotarat ca o sa spunem tuturor numai daca raman gravida.
Procedura a fost simpla si scurta, asa cum ati spus si voi. La inceput tresaream pentru ca mi-am amintit de hsg.ras Dar bineinteles ca nu m-a durut, a fost ok. Asistenta a fost o draguta ca m-a tinut de mana tot timpul si am vorbit despre gene si ce rimel folosesc.:)) probabil a facut-o ca sa ma relaxez si a functionat. Atat am vrut neaparat sa ma asigur ca e sperma sotului. Dr a facut si o gluma. Mi-a aratat sperma si m-a intrebat daca o recunosc.:) mi-au transferat 14 milioane de spermatozoizi. Eu cred ca nu e rau, nu? Dupa procedura am ramas acolo 15 min cu picioare incrucisate si ridicate, iar apoi 10 min pe pat. Mi-a dat utrogestan 200 de 3 ori pe zi pana la testare. Beta peste 14 zile dar nu cred ca rezist atat.
Deocamdata sunt detasata si e foarte bine asa, dar sper sa nu fie de la oboseala detasarea asta iar de maine sa incep iar cu stresul. Nu am nici presentimente rele nici bune... Pana acum sunt mandra de mine, sotul a fost mai stresat ca mine si de obicei e invers. yes
Inseminarea am facut-o la 14, la 2 ore de la recoltarea sotului si incepuse sa se panicheze ca ii mor gigeii. Dar m-au asigurat ca nu au murit, ca au stat in incubator.:)
Am scris foarte mult si sper ca nu am uitat nimic, sunt in alta lume eu acum... Nu stiu de ce...
Va multumesc din nou pentru sustinerea voastra! Sunteti minunate toate! pupici iloveyou campfire

Mult succes Bella! Sa ne vedem pe 6 dec cu un test cu 2 liniute frumoase! Cheek Kiss
HOPE
Scris: Wednesday, November 23, 2016 7:01 PM
Nivel

Doamne ajuta, Bella! DistanceKiss
Bella1989
Scris: Wednesday, November 23, 2016 7:07 PM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Mult succes Bella! Sa ne vedem pe 6 dec cu un test cu 2 liniute frumoase! Cheek Kiss

Mul?umesc! Sa ne vedem tot in perioada aia si cu testuletul tau pozitiv!pupici
baby lorena
Scris: Wednesday, November 23, 2016 7:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/3/2016
HOPE wrote:

Si pe mine ma dor rau sanii, am si greturi usoare( nu in fiecare zi), gust metalic in gura. Dupa ultimul ciclu, luni am avut 5 saptamani. Tu cat ai?
Bafta pt maine! sa ne pui poza. DistanceKiss

Eu dupa ultimul ciclu am fix 6 saptamani!
Nici eu nu am prea avut greturi la 5 saptamani, ma si gândeam ca poate sunt norocoasa si scap! Da de unde...Crazy
Mai rau acuma e ca m-am pricopsit cu o raceala de la fii-mio de toata frumusetea de nu pot respira! Asta e....ufff
Bella1989
Scris: Wednesday, November 23, 2016 7:10 PM
Nivel

HOPE wrote:

Doamne ajuta, Bella! DistanceKiss

Mul?umesc! computerlove
lixandra_alexandra
Scris: Wednesday, November 23, 2016 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Bella1989 wrote:
Procedura a fost simpla si scurta, asa cum ati spus si voi. La inceput tresaream pentru ca mi-am amintit de hsg.ras Dar bineinteles ca nu m-a durut, a fost ok. Asistenta a fost o draguta ca m-a tinut de mana tot timpul si am vorbit despre gene si ce rimel folosesc.:)) probabil a facut-o ca sa ma relaxez si a functionat. Atat am vrut neaparat sa ma asigur ca e sperma sotului. Dr a facut si o gluma. Mi-a aratat sperma si m-a intrebat daca o recunosc.:) mi-au transferat 14 milioane de spermatozoizi. Eu cred ca nu e rau, nu? Dupa procedura am ramas acolo 15 min cu picioare incrucisate si ridicate, iar apoi 10 min pe pat. Mi-a dat utrogestan 200 de 3 ori pe zi pana la testare. Beta peste 14 zile dar nu cred ca rezist atat.

Felicitari Bella. O sa fie bine, sigur vine mosu' cu un super cadou!!Cheek Kiss
bby88
Scris: Wednesday, November 23, 2016 7:38 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Bella1989 wrote:

super BellaBravoo ma bucur ca ai trecut cu bine si ati avut si produc?ie super buna hearts Doamne ajuta sa vii cu un test pozitivmajoreta
Alexis Esti din Galati? Cand ajung Moa?tele?
bebelina
Scris: Wednesday, November 23, 2016 7:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/28/2016
Bella1989 wrote:

Gataaa!!! Esti gravi! Am zis!
computerlove
Doamne ajuta!
Alexis21
Scris: Wednesday, November 23, 2016 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
bby88 wrote:

super BellaBravoo ma bucur ca ai trecut cu bine si ati avut si produc?ie super buna hearts Doamne ajuta sa vii cu un test pozitivmajoreta
Alexis Esti din Galati? Cand ajung Moa?tele?

Nu, sunt din Braila.Duminica ajung, la 15:00,la catedrala.Eu vin si cu sotul meu.Tu esti din Galati?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.