Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Bella1989
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Inawar wrote:

Bella, multa bafta sa inchei anul cu bine asa cum iti doresti!!! Cheek Kiss
majoreta majoreta majoreta

Multumesc mult! Tu ce ai mai facut? Cheek Kiss
carlita
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
CARLA, ma bucur ca ai avut un feed-back pozitiv in urma vizitei la medic; sunt sanse sa-ti aduca mosu' un cadou frumos!!! DistanceKiss Si intra mai des pe la noi, sic chiar daca nu avem cunostintele tale in materie de fertilitate/infertilitate, sigur asiguram sustinere morala!
LAURA, parerea mea e ca ar trebui sa incerci sa faci toate analizele sub indrumarea aceluiasi medic, ca sa le poata corela si cu ceea ce se vede ecografic, daca tot le faci .... DAr in cazul tau, stiu ca e mai greu ... O sa mergi cu rezultatele analizelor facute in it, la medicul din TM sa ti le interpreteze?
Inawar
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Bella1989 wrote:

Multumesc mult! Tu ce ai mai facut? Cheek Kiss

Eu ma apropii de ovulatie, azi sunt in z10 si inca nu sunt hotarata daca sa fac un eco in z14, ar fi luni, sa mai fac teste de ovulatie, care luna trecuta m-au dezamagit sau luna asta sa las totul de la sine Crazy alcool hearts coeur => niste vin rosu si multa nebunie!!!
Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Mire wrote:

Care sunt valorile de referinta? Ce zi esti?

si eu, in ziua 22 am facuto, era 9.50 si din analizele, de pe hartie sunt doua variante:
1: 1.20-19.90 faza luteala
2. 2.80-147.30 I trimiestru de sarcina.
habar n am . astea sunt valorile cum le am facut aici in italia, tu ai facut in ziua 21 si eu in 22-oarecum sunt cam tot pe acolo ca valoare NuStiu
OM VEDEA CE O FI IN FINAL
DOAMNE AJUTA SA FIE SI A DOUA VARIANTA LA AMANDOUA
dance
majoreta
Crissy
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
carla o sa frec globul undeva inainte de Craciun cam pe atunci cred ca o sa ovulezi tu dupa stimulare, sper sa intri mai des pe aici ca sa apuc sa-ti citesc din glob Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:27 AM
Nivel

Mire wrote:

Succes!!!Macar sa fie rezultatul unul bun!

MERSI.
luni dimineata tre sa merg sa fac pt ca azi m a programat - n avea liber....
asta este
CARLA 8
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/25/2014
carlita wrote:
CARLA, ma bucur ca ai avut un feed-back pozitiv in urma vizitei la medic; sunt sanse sa-ti aduca mosu' un cadou frumos!!! DistanceKiss Si intra mai des pe la noi, sic chiar daca nu avem cunostintele tale in materie de fertilitate/infertilitate, sigur asiguram sustinere morala!
LAURA, parerea mea e ca ar trebui sa incerci sa faci toate analizele sub indrumarea aceluiasi medic, ca sa le poata corela si cu ceea ce se vede ecografic, daca tot le faci .... DAr in cazul tau, stiu ca e mai greu ... O sa mergi cu rezultatele analizelor facute in it, la medicul din TM sa ti le interpreteze?

Carlita ce draguta esticomputerlove , iti multumesc , voi fi aici mai des perioada asta sa ne sustinem reciproc, avem nevoie toate.
clawdia
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/21/2014
bby88 wrote:

Claudia tu cum esti? DistanceKiss computerlove

Am avut o durere de burtica aseara vreo 5 minute, gen asa ca inainte de rozi, dar mi-a trecut.

De dimineata m-am trezit cu o stare de greata si cand m-am spalat pe dinti am zis ca vars, si m-a tinut asa pana pe la 10 jumate, si abia am reusit sa mananc jumate de biscuite si doua guri dintr-o gutuieCrazy dar tot cu nod in gat asa.

La mine poate fi spm greata, asa ca nu-mi bat capul, asteptras
PupiciDistanceKiss
LAURA0202
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:38 AM
Nivel

carlita wrote:

ideea ii ca eu chiar n am avut nimika de aici, doar cd ul si rezultatul de la ........ aia cu contrastul, care a durut ca naiba :-(
acuma am facut progesteronul pt ca asa mi a zis dr Timisoara, mi a scris si analize de facut la sange in ziua 2-3-4 si eu cand le fac, sigur o sa fiu inca aici, cred, rezultatul o sa i l trimit ori pe mail, ori vb cu el la telefon ( l am anuntat de progesteron-9.50 si a zis ca e bun) si oricum el spunea ca incepe altfel sau ..... face o laproscopie-ceea ce pe mine nu prea ma atrage, deocamdata. m a intrebat de spermatograma logodnicului meu si i am zis ca a facut o si el in italia si pt siguranta si linistea mea, o sa insist sa o refaca in tm si dupa aceea, om vedea ce i de facut mai departe. laproscopia, ii o opeartie din cate am inteles eu si daca ii si faza ca tre sa te adoarma, atunci cred ca eu nu o fac pt ca.. am motivele mele.
cand aveam 18 ani, m a adormit, ca m a operat la picorul drept-sub genunchi-ma muscase un caine lup in 1998 si opeartia a fost in 2002-si m am trezit atunci.
dupa aceea in 14 ianuarie 2006, am fost in coma aproape 3 luni si m am trezit dar acuma ............ mi e nu stiu cum.
om vedea ce si cum se va putea face. sper sa nu fie nevoie de prea multe investigatii.
multumesc tuturor de suportul moral care l gasesc aici.
sunteti minunate toate.
DOAMNE DA SA PLOUA CU TESTULETE DE SARBATORI- 2 LINIUTE.
majoreta majoreta majoreta
Crissy
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:38 AM
Nivel

clawdia wrote:

Am avut o durere de burtica aseara vreo 5 minute, gen asa ca inainte de rozi, dar mi-a trecut.

De dimineata m-am trezit cu o stare de greata si cand m-am spalat pe dinti am zis ca vars, si m-a tinut asa pana pe la 10 jumate, si abia am reusit sa mananc jumate de biscuite si doua guri dintr-o gutuieCrazy dar tot cu nod in gat asa.

La mine poate fi spm greata, asa ca nu-mi bat capul, asteptras
PupiciDistanceKiss

sunt cu ochii pe tine computerlove computerlove majoreta majoreta majoreta majoreta
CARLA 8
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:51 AM
Nivel

Crissy wrote:
carla o sa frec globul undeva inainte de Craciun cam pe atunci cred ca o sa ovulezi tu dupa stimulare, sper sa intri mai des pe aici ca sa apuc sa-ti citesc din glob Cheek Kiss

iloveyou o ovulatie fara tratament cu cel mai frumos ovocit iubaret iti doresc luna asta !
Crissy
Scris: Thursday, November 24, 2016 11:54 AM
Nivel

CARLA 8 wrote:

iloveyou o ovulatie fara tratament cu cel mai frumos ovocit iubaret iti doresc luna asta !

multumesc hearts , outul meu de luna asta e glumet si pus pe sotii asa ca mine hohot iar am egg sper sa vrea sa iasa din culcus de data asta ras
CARLA 8
Scris: Thursday, November 24, 2016 12:15 PM
Nivel

Crissy wrote:

multumesc hearts , outul meu de luna asta e glumet si pus pe sotii asa ca mine hohot iar am egg sper sa vrea sa iasa din culcus de data asta ras

Egg printre altele inseamna si ovul de calitate , o nonitorizare si un pregnil ? O parere.Cheek Kiss
carlita
Scris: Thursday, November 24, 2016 12:17 PM
Nivel

Crissy wrote:

chiar voiam sa te intreb daca se intrezareste ovulatia .... Mult spor! computerlove

carlita
Scris: Thursday, November 24, 2016 12:21 PM
Nivel

clawdia, azi trebuia sa fie z1 la tine ... in schimb, e greata ... Eu zic ca ai bifat multe lipsuri luna asta: sot operat de ceva vreme, concediu cu relaxare totala in per fertila ... ras Sa continui sau mai rabdam 2 zile? wav
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.