|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| clawdia wrote:CARLITA da z28, ieri mi-a fost cam rau am vomitat dar nu m-a durut nimic, putin jena la stomac si capul putin. Ma lovesc indigestiile tocmai spre sfarsitul lunii ca sa ma bage in ceata, si acum am o stare de greata asa latenta. Oricum nu ma astept maine la urati, nu ca ar fi ceva, ci doar din simplul motiv ca ni cred ca am ovulat in z13-14 sau chiar deloc. Am avut ieri vreo 2 intepaturi pe la uter asa, dar mi s-a mai intamplat si alta data. Sunt nicicum. Am asa o mica speranta in suflet dar nu vreau sa ma entuziasmez aiurea ca apoi sa fiu iar dezamagita. Pupici
|
| Tania2105 wrote:Eu cred ca de asta nu vine bebe, ca nu bebelesc cand trebuie Ce tine de rezultate, halospermul il primesc abia peste 3 saptamani, habar nu am ce naiba fac ei acolo, de dureaza atat..si pana pe 1 decembrie sper sa primesc si rezultatele la cariotip..Sunt super stresata cu asteptarea asta Chill Tania Vor iesi toate bune, iar tu vei fi asa bucuroasa incat nu o sa mai gandesti negativ macar acum in perioada sarbatorilor, o sa te relaxezi maxim, o sa te distrezi, vei primi cadouri, o sa mananci cozonac si o sa incepi anul cu vesti mega bune Cam asta o sa fac si eu, mai putin partea cu asteptatul rezultatelor |
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| carlita wrote:Hope, tu cum esti? Ai fost la eco? Am avut o tuse seaca foarte urata ...si inca o mai am, dar parca incepe sa treaca. Sunt putin speriata din cauza asta pt ca mi-am cam fortat burtica. Saptamana viitoare merg la medic, inca nu stiu exact ziua. Am stari usoare de greata, gust metalic in gura, insomnii, dar astea din urma parca nu mai sunt atat de accentuate ca la inceput ...si asta ma nelinisteste.
Chiar as vrea sa intreb gravidutele cum se manifestau insomniile lor la inceput. |
| HOPE wrote: Am avut o tuse seaca foarte urata ...si inca o mai am, dar parca incepe sa treaca. Sunt putin speriata din cauza asta pt ca mi-am cam fortat burtica. Saptamana viitoare merg la medic, inca nu stiu exact ziua. Am stari usoare de greata, gust metalic in gura, insomnii, dar astea din urma parca nu mai sunt atat de accentuate ca la inceput ...si asta ma nelinisteste. Chiar as vrea sa intreb gravidutele cum se manifestau insomniile lor la inceput. Hope amestecul ala din multa miere si lamaie e foarte bun si pentru tuse. De cate ori simti ca te apuca tusea iei o lingura si o sa vezi ca te calmeaza imediat mierea cand trece pe acolo |
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Crissy wrote:La inceput de luna chiar speram sa ovulez. Cand am inceput sa simt presiunea la ovar am crezut ca sunt pe drumul cel bun, cand am simtit si durerea puternica care se intinsese pana pe la jumatatea coapsei am zis gata, asta e, am un pic de noroc luna asta.. doar ca temp tot n-a crescut O sa vad poate reusesc sa bebelesc macar din 2 in 2 zile, e foarte mult de munca la al meu la servici si vine seara, mananca si apoi adoarme instant
Temperatura poate fi inselatoare. Cred ca ecografia te poate lamuri cel mai bine |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| Fetelor mi a venit analiza de progesteron si e 103 . Aveti idee ce inseamna? |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| HOPE wrote: Am avut o tuse seaca foarte urata ...si inca o mai am, dar parca incepe sa treaca. Sunt putin speriata din cauza asta pt ca mi-am cam fortat burtica. Saptamana viitoare merg la medic, inca nu stiu exact ziua. Am stari usoare de greata, gust metalic in gura, insomnii, dar astea din urma parca nu mai sunt atat de accentuate ca la inceput ...si asta ma nelinisteste. Chiar as vrea sa intreb gravidutele cum se manifestau insomniile lor la inceput.
Eu nu am inomnii deloc. As dormi non stop.
Stai linistita ca bobita e bine. |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| HOPE wrote: Am avut o tuse seaca foarte urata ...si inca o mai am, dar parca incepe sa treaca. Sunt putin speriata din cauza asta pt ca mi-am cam fortat burtica. Saptamana viitoare merg la medic, inca nu stiu exact ziua. Am stari usoare de greata, gust metalic in gura, insomnii, dar astea din urma parca nu mai sunt atat de accentuate ca la inceput ...si asta ma nelinisteste. Chiar as vrea sa intreb gravidutele cum se manifestau insomniile lor la inceput. Ma bucur ca te simti mai bine chear azi ma gandeam la tine...la ce mai faci.cum te mai simti.. eu am avut insomnii la inceput de sarcina nu reuseam sa dorm decat 2-3 ore pe noapte si astea cu intrerupere...dar dimineata la 6:00 cand ma trezeam sa plec la munca eram treaza inaintea cesului si eram satula de somn... dar in chimb pe la pranz nu mai eram in stare de nimic la munca ptr ca imi era foarte somnnnn |
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bby88 wrote:Hey! nu iti pierde speranta. Cred ca ovulezi sigu dar putin mai tarziu.. Eu atat in timpul stimularii cat si dupa mai mare presiune simteam inainte de ovulatie pentru ca lucrau mai intens ovarele asa ca treci la treaba Inca mai sper asa un pic de tot sa ovulez luna asta, oricum sunt destul de relaxata mai ales ca stau si colorez aproape in fiecare seara |
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Inawar wrote:Temperatura poate fi inselatoare. Cred ca ecografia te poate lamuri cel mai bine Stiu dar nici batuta nu ma duc la eco luna asta, n-am chef de doctori si stres. Sunt mega zen! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Fetelor nu o sa testez, pana in weekend daca e, las sa se faca sambata si apoi daca nu vine jimic si nu am nici pms poate fac test.
Sincer din suflet va spun ca nu vreau sa mai vad teste negative. Prefer sa astpt uratii.
Va pup si multumesc pentru incurajari |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Ralucamarin wrote:Fetelor mi a venit analiza de progesteron si e 103 . Aveti idee ce inseamna? In ce zi a cm? Daca ziceti doar valoarea hormonului si ziua nu, degeaba, astea se interpreteaza doar in functie de perioada. Asa ca da-ne perioada si unitatile de masura in care e exprimata valoarea aia. |
|
| Ralucamarin wrote:Fetelor mi a venit analiza de progesteron si e 103 . Aveti idee ce inseamna? Pune si valorile de referin?a. |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Crissy wrote:Stiu dar nici batuta nu ma duc la eco luna asta, n-am chef de doctori si stres. Sunt mega zen!
Asa zen sigur sunt sanse mari sa se prinda |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| andy07 wrote: In ce zi a cm? Daca ziceti doar valoarea hormonului si ziua nu, degeaba, astea se interpreteaza doar in functie de perioada. Asa ca da-ne perioada si unitatile de masura in care e exprimata valoarea aia.
in ziua 21 am facut Ralucamarin attached the following image(s):
|
|
|