|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| HOPE wrote:Imi pare rau ca vin atat de tarziu cu raspunsul, dar o sa intelegi de ce. Nu mai am spotting pentru ca am inceput de vineri sa iau utrogestan. Am avut test de sarcina foarte slab pozitiv si am fugit la beta. Rezultat 9,5  . Am sunat dr, mi-a zis ce tratament sa iau si azi am repetat beta...rezultatul 95,6. Nici prin gand nu mi-a trecut ca luna asta o sa fie ceva. Nici macar nu stiu cand am ovulat, dar banuiesc ca in ziua 14.. Azi e ziua 28. Nu vreau sa gandesc negativ, .. sper si ma rog lui Dumnezeu sa fie bine. Fetelor, inca o data mi s-a adeverit ca atunci cand te astepti mai putin, se intampla!
Felicitari din suflet! Intr-adevar meriti sa fii fericita! Sarcina usoara si bebe la termen! De data asta va fi bine! TREBUIE sa fie bine! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/27/2016 Mesaje: 148
| Felicitari HOPE!Fii pozitiva! o sa fie bine  |
|

Inregistrat: 6/27/2016 Mesaje: 148
|
:) eu sunt ca si tine ..5 zile pana la testare. Luna asta mi-e frica de teste pt ca nu am nici un simptom. Incerc sa ma abtin, vreu sa testez doar daca intarzie. |
|

Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| HOPE wrote:Imi pare rau ca vin atat de tarziu cu raspunsul, dar o sa intelegi de ce. Nu mai am spotting pentru ca am inceput de vineri sa iau utrogestan. Am avut test de sarcina foarte slab pozitiv si am fugit la beta. Rezultat 9,5  . Am sunat dr, mi-a zis ce tratament sa iau si azi am repetat beta...rezultatul 95,6. Nici prin gand nu mi-a trecut ca luna asta o sa fie ceva. Nici macar nu stiu cand am ovulat, dar banuiesc ca in ziua 14.. Azi e ziua 28. Nu vreau sa gandesc negativ, .. sper si ma rog lui Dumnezeu sa fie bine. Fetelor, inca o data mi s-a adeverit ca atunci cand te astepti mai putin, se intampla! Heyyyyyyy ce veste minunata!!!Eu intru mai rar pe forum dar ieri ma gândeam la tine ca nici tu nu prea ai fost activa ...ma bucur mult mult pentru tine ?i CU SIGURAN?A v a fi foarte bine de data asta!Abia a?tept sa revii cu vesti din ce în ce mai bune ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Eu nu as folosi asa ceva |
|
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Neata! Hmm buna cafeluta, eu beau un ceai.
O zi frumoasa si Doamne ajuta la testare fetelor!
|
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Eu azi am avut pofta de cafea maaare...lucru rar la mine... Sa aveti o zi placuta! Cine e la testare? Hai cu doua liniute sa indeplinim profetiile de pe aici...cine se baga sa citeasca in glob? |
|
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Rubynne wrote:Eu azi am avut pofta de cafea maaare...lucru rar la mine... Sa aveti o zi placuta! Cine e la testare? Hai cu doua liniute sa indeplinim profetiile de pe aici...cine se baga sa citeasca in glob?
Haha m-am amuzat tare la faza cu globul, mi-am amintit de un coleg care se lauda ca este pe post de glob. A ghicit pana acum la cateva colege ca sunt gravide inainte ca ele sa stie..eu ii zic globul de cristal
|
|

Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 256
| Hope felicitari ma bucur pt tine !! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| alina_ele wrote:Haha  m-am amuzat tare la faza cu globul, mi-am amintit de un coleg care se lauda ca este pe post de glob. A ghicit pana acum la cateva colege ca sunt gravide inainte ca ele sa stie..eu ii zic globul de cristal
Si noi avem o cititoare in glob...hai Crissy fa prezicerile pt 15 Noi - 15 Dec |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Multumim de cafeluta! Eu las rodie pentru micul dejun Fetelor se umple de gravidute pe aici...asta e luna noastra...hai cu leutzi |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 149
| Rubynne wrote:Si noi avem o cititoare in glob...hai Crissy fa prezicerile pt 15 Noi - 15 Dec
Neataaa!!! Hai, Crissy, freaca globul ala, sa vedem ce zice :) |
|

Inregistrat: 10/28/2016 Mesaje: 261
| Alexis21 wrote:
Nici nu vreau sa ma gandesc...eu am fobie de ace!Ar fi un cosmar pentru mine! Dar evident ca pt bebe faci orice!
Crezi ca mie imi face o placere deosebita? am burtica cu vânatai si ma si doare... Toata via?a mea am fost obsedata sa am abdomen plat si ce sa vezi? Acum imi trebuie pliuri ca sa fac injec?iile...of, macar sa fie cu folos ca uitam tot atunci. Buna dimineata fete dragi! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| bby88 wrote:Doamne Hope ce frumos Eram sigura ca ai bebe de cand ai scris. Felicitari
Felicitari,Hope!!!Ma bucur enorm pt tine!!! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Buna dimineata!
eu ieri am declarat z1 dar pana la urma au fost 2-3 pete toata ziua iar azi a inceput in forta. Deci mai potrivit este sa socotesc azi z1. Sambata ar fi atunci z5 si as merge la bioclinica sa fac o parte din analize. sa aveti o zi frumoasa |
|
|