|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| Bella1989 wrote: Cand mergi din nou? E ziua 10, nu? Eu cred ca e bine, mai ales ca stimularea ta e foarte soft. Si ovarul meu stang e mai lenes, chiar si dupa stimulari mai puternice. Oricum, eu cred ca e normal... Doctorita ce a spus?
da sunt ziua 10 :D m a mai chemat marti in ziua 14 .. Si zilele astea sa fac treaba :)))) |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Ralucamarin wrote: da sunt ziua 10 :D m a mai chemat marti in ziua 14 .. Si zilele astea sa fac treaba :)))) Spor la treaba atunci! Si cred ca ai citit deja pe aici de rodii si un pahar de vin rosu (bun si pentru relaxare ) pentru endometru. Si mie mi-au recomandat fetele. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 262
| Amadeus wrote:Felicitari!!! Ce bucurie Mare !!
Multumesc ! :* |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Fetelor, intrebare : daca luna asta raman insarcinata, dar eu abia ziua 7 Dpo o sa fac analiza de progesteron...nu am riscul sa pierd sarcina? Sa patesc ca luna trecuta? |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| Bella1989 wrote:Spor la treaba atunci!  Si cred ca ai citit deja pe aici de rodii si un pahar de vin rosu (bun si pentru relaxare  ) pentru endometru. Si mie mi-au recomandat fetele. daa ! Chiar acum m am chinuit cu o rodie la desfacut.. dar e ok asa endomentru sau e subtire? Nu stiu cam cum ar trebui sa fie.. |

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Mgeorgiana85 wrote:Fetelor, intrebare : daca luna asta raman insarcinata, dar eu abia ziua 7 Dpo o sa fac analiza de progesteron...nu am riscul sa pierd sarcina? Sa patesc ca luna trecuta? O analiza de sange cum este cea a progesteronului nu poate cauza o pierdere de sarcina, oricum sunt sanse mici ca in z7 sa fie deja implantata bobita. Daca rezultatul analizei e spre limita inferioara atunci e posibil sa ai un usor deficit de progesteron care impiedica bobita sa se prinda. |

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella1989 wrote: Cand mergi din nou? E ziua 10, nu? Eu cred ca e bine, mai ales ca stimularea ta e foarte soft. Si ovarul meu stang e mai lenes, chiar si dupa stimulari mai puternice. Oricum, eu cred ca e normal... Doctorita ce a spus?
si eu am fost in ziua 10 la ,omitorizare, cica e totul ok. folicul dominant pe ovarul stang, de 18.5 cm si endometrul de 0.64 cm. ovarul drept ii mai lenes dar ....... cica erau si pe acolo ceva,micuti dar erau nu stiu ce sa zic eu, tre sa mai merg peste 4 zile sa vada daca s a spart
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Ralucamarin wrote: daa ! Chiar acum m am chinuit cu o rodie la desfacut..  dar e ok asa endomentru sau e subtire? Nu stiu cam cuim ar trebui sa fie.. Eu stiu ca trebuie sa aiba minim 8-9 mm. Dar stai linistita, ca el mai creste. Daca gresesc, sa ma corecteze fetele mai experimentate. |

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Crissy wrote: O analiza de sange cum este cea a progesteronului nu poate cauza o pierdere de sarcina, oricum sunt sanse mici ca in z7 sa fie deja implantata bobita. Daca rezultatul analizei e spre limita inferioara atunci e posibil sa ai un usor deficit de progesteron care impiedica bobita sa se prinda.
Multumesc din suflet pentru raspuns |
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Ralucamarin wrote:Bunaa!! Am fost la monitorizare si mi a spus asa: grosimea endometrului este de 7,84 mm ; pe ovarul stang am foliculi sub 10 mm iar pe cel drept unil de 17/12 mm ! Pareri ? E ok. Sa fie cu noroc nu ?i-a dat injec?ie de spargere? |

Inregistrat: 10/28/2016 Mesaje: 261
| Bella1989 wrote:Eu stiu ca trebuie sa aiba minim 8-9 mm. Dar stai linistita, ca el mai creste. Daca gresesc, sa ma corecteze fetele mai experimentate. Eu am avut 11mm in ziua 14 |

| Ralucamarin wrote: daa ! Chiar acum m am chinuit cu o rodie la desfacut..  dar e ok asa endomentru sau e subtire? Nu stiu cam cum ar trebui sa fie.. Tu faci stimulare? |

| Fetelor care face?i stimulare, cand se face gonalul seara sau dimineata? :( Mâine ar trebui sa fac prima doza si nu ?tiu cand, cred ca mi-a spus atunci d-na dr dar erau atâtea informa?ii ca am uitat :( |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/17/2016 Mesaje: 79
| Ralucamarin wrote: buna lorelai ! A fost dureros?
Nu: Nu ma asteptam sa fie asa
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/17/2016 Mesaje: 79
|
Pana la urmatorul cm nu am voie sa raman insarcinata... Asa a zis dr... Dar...cu voi o sa treaca repede timpul |
|
|