Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bby88
Scris: Friday, November 11, 2016 3:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Mgeorgiana85 wrote:

Ovulatia am monitorizat-o cu teste si temp bazala...10 zile de teste am facut pana a iesit negativ...si doar luna trecuta de cand ma monitorizez am avut mucusul albus de ou...luna asta si decembrie las asa...si daca nu din ianuarie ma duc la ginecolog la monitorizari la eco...
Oare aveti ideea cu faza luteala de ar putea fi scurta? uff

Singura metoda corecta de monitorizare este cea ecografica. Restul sunt pur orientative si pot da gres mai ales la inceput cand nu stim sa interpretam corect. Testele de ovulatie pot iesi pozitive si fara sa ovulam la fel cum pot iesi pozitive si sa ovulam abia peste 2 zile sau mai stiu eu ce. Tu esti norocoasa ca ai ciclu regulat asa ca stii sigur ca daca prestezi din z 10 pana in z 20 macar din doua in doua zile nu ai cum sa nu nimeresti ovulatia.In ce zile au fost pozitive testele? Daca faza luteala e chiar asa scurta e posibil sa fie vreun deficit de progesteron sau ceva de genul. Mai vedem luna ata ce si cumsic
bby88
Scris: Friday, November 11, 2016 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
LAURA0202 wrote:

Buna fetelor

Laura daca acela este un test de ovulatie, e negativ. Cel de aseara tot asa arata? La cum arata cred ca abia de maine va fi pozitiv
LAURA0202
Scris: Friday, November 11, 2016 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Anna21 wrote:

Laura este test de ovulatie ala ?

da
LAURA0202
Scris: Friday, November 11, 2016 3:51 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

da

repet, fusesem la dr la monitorizarea ovulatiei,
pare totul ok.
si ov stang e foliculul dominant, stangul cica era mai sarac dar s a uitat mai bine si ii totul ok.
luni mi a zis sa l sun si sa ma vada iara, daca s a spart ovulul si sa vedem cum e .
am facut si un test de ovulaytie dar sincer durerile mele de burta,imi zice ca i pe aproape ovulatia.
ras
Mgeorgiana85
Scris: Friday, November 11, 2016 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
bby88 wrote:

Singura metoda corecta de monitorizare este cea ecografica. Restul sunt pur orientative si pot da gres mai ales la inceput cand nu stim sa interpretam corect. Testele de ovulatie pot iesi pozitive si fara sa ovulam la fel cum pot iesi pozitive si sa ovulam abia peste 2 zile sau mai stiu eu ce. Tu esti norocoasa ca ai ciclu regulat asa ca stii sigur ca daca prestezi din z 10 pana in z 20 macar din doua in doua zile nu ai cum sa nu nimeresti ovulatia.In ce zile au fost pozitive testele? Daca faza luteala e chiar asa scurta e posibil sa fie vreun deficit de progesteron sau ceva de genul. Mai vedem luna ata ce si cumsic

Am scris ziua ovulatiei...
In august ziua 18, septembrie ziua 19, am avut o sapt teste pozitive de sarcina...am facut in fiecare zi...dar am suferit avort menstrual...si luna octombrie ziua 18...
Luna asta monitorizez cu teste si temp bazala si dupa ce ovulez ziua 7 merg sa fac progesteron..incerc si asa
LAURA0202
Scris: Friday, November 11, 2016 3:54 PM
Nivel

Crissy
Scris: Friday, November 11, 2016 4:28 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
LAURA0202 wrote:
eu, cu calendarul ala .....nu stiu nimika si inca nu inteleg dar...... pe parcurs il voi invata si voi intelege poate mai multe. SPER MACAR
ras

https://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Nu-i ok linkul, vezi sub graficul tau e un buton Share, apasa acolo, copiaza ce scrie in chenarul de sub bbCode Code: (Message Boards) si da-i paste la tine la semnatura
Ralucamarin
Scris: Friday, November 11, 2016 4:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/30/2016
Bunaa!! Am fost la monitorizare si mi a spus asa: grosimea endometrului este de 7,84 mm ; pe ovarul stang am foliculi sub 10 mm iar pe cel drept unil de 17/12 mm ! Pareri ?
Lorelai_123
Scris: Friday, November 11, 2016 4:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2016
Salutare,

Felicitari celor care au bobitecomputerlove
Astazi am facut Hsg-ul si trompele mele sunt ok.topai dance

YuhuuHilar
Ralucamarin
Scris: Friday, November 11, 2016 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2016
Lorelai_123 wrote:
Salutare,

YuhuuHilar
buna lorelai ! A fost dureros?uff
Bella1989
Scris: Friday, November 11, 2016 4:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Lorelai_123 wrote:
Salutare,

YuhuuHilar

Asta e o veste buna! Poate se lasa si cu bebe dupa hsg sa ne dai o veste si mai buna curand. Bafta!majoreta majoreta majoreta
Amadeus
Scris: Friday, November 11, 2016 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/14/2016
Anna21 wrote:
Fetele mele frumoase. Azi vin cu o veste buna ! Cele doua liniute mult asteptate! love love love

Felicitari!!! Ce bucurie Mare !! Bravoo
LAURA0202
Scris: Friday, November 11, 2016 5:02 PM
Nivel

Crissy wrote:

Nu-i ok linkul, vezi sub graficul tau e un buton Share, apasa acolo, copiaza ce scrie in chenarul de sub bbCode Code: (Message Boards) si da-i paste la tine la semnatura

mersi mult Crissy dar nu ma descurc cu calc lui, cand revin la calc meu poate reusesc daca nu asta este..........
mersi oricum-esti o draguta.
pupiciiloveyou
Bella1989
Scris: Friday, November 11, 2016 5:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Ralucamarin wrote:
Bunaa!! Am fost la monitorizare si mi a spus asa: grosimea endometrului este de 7,84 mm ; pe ovarul stang am foliculi sub 10 mm iar pe cel drept unil de 17/12 mm ! Pareri ?

Cand mergi din nou? E ziua 10, nu? Eu cred ca e bine, mai ales ca stimularea ta e foarte soft. Si ovarul meu stang e mai lenes, chiar si dupa stimulari mai puternice. Oricum, eu cred ca e normal...
Doctorita ce a spus?
Crissy
Scris: Friday, November 11, 2016 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Lorelai_123 wrote:
Salutare,

YuhuuHilar

Bravo! In maxim 2 luni te rog sa-ti faci bagajelul si sa te muti la gravidute majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.