Clubul aspirantelor - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lorelai_123
Scris: Tuesday, November 8, 2016 2:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2016
bby88 wrote:

Nu poti suna medicul pana atunci sa iti spuna? Eu nu am facut analizele astea inainte de hsg si nici nu am auzit fete care sa le faca. Cresterile CRP reprezinta un raspuns nespecific la inflamatii si infectii scrie pe synevo.. Secretiile le-ai facut?

Da, acum o luna am facut pt secretii.

O sa incerc sa dau de doctorita sa imi vada analizele.

Ms mult de sfat!computerlove
bby88
Scris: Tuesday, November 8, 2016 2:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Lorelai_123 wrote:

Da, acum o luna am facut pt secretii.

O sa incerc sa dau de doctorita sa imi vada analizele.

Ms mult de sfat!computerlove

In ce zi o sa fii vineri? Bafta multa! Si spor la treaba dupa. Se spune ca in luna cu hsg sansele sunt mai mariras
bby88
Scris: Tuesday, November 8, 2016 2:49 PM
Nivel

HOPE wrote:

Sunt cazuri si cazuri... De exemplu, eu am luat aspenter si utrogestan de la testul pozitiv din ziua 11 dpo...si degeaba.

Hope tu cum mai esti?DistanceKiss
Lorelai_123
Scris: Tuesday, November 8, 2016 3:06 PM
Nivel

bby88 wrote:

In ce zi o sa fii vineri? Bafta multa! Si spor la treaba dupa. Se spune ca in luna cu hsg sansele sunt mai mariras

Ziua 9...
Nu stiu ce sa zic...nu parea incantata de chisturile mele de pe ovarul stang.
A zis "endometrioza" pale si ca nu pot face stimulare...Big Surprise ..
Crissy
Scris: Tuesday, November 8, 2016 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Lorelai_123 wrote:

Ziua 9...

parca predispozitia pt endometrioza se vede la analiza aia ca125, pe asta ai facut-o? iar confirmarea doar la laparoscopie.. sa ma corecteze fetele daca gresesc dar eu asa stiu
bby88
Scris: Tuesday, November 8, 2016 3:33 PM
Nivel

Lorelai_123 wrote:

Ziua 9...

Cand ti-a vazut chisturile si ce dimensiuni aveau? Nu stiu daca diagnosticul de endometrioza se pune atat de usor..
bby88
Scris: Tuesday, November 8, 2016 3:34 PM
Nivel

Crissy wrote:

parca predispozitia pt endometrioza se vede la analiza aia ca125, pe asta ai facut-o? iar confirmarea doar la laparoscopie.. sa ma corecteze fetele daca gresesc dar eu asa stiu

Si eu stiu la fel..ca metoda cea mai corecta de diagnosticare si tratare a endometriozei este laparo
Lorelai_123
Scris: Tuesday, November 8, 2016 4:00 PM
Nivel

Crissy wrote:

Salut,

Nu am facut analiza mentionata de tinesic
Lorelai_123
Scris: Tuesday, November 8, 2016 4:02 PM
Nivel

bby88 wrote:

Cand ti-a vazut chisturile si ce dimensiuni aveau? Nu stiu daca diagnosticul de endometrioza se pune atat de usor..

Hei,

4,7...pale Acum o luna erau tot atat..
Am tot luat extract de mugur..si speram sa fie mai micuteCray
Bella1989
Scris: Tuesday, November 8, 2016 4:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Da, a?a este, numai laparoscopic se diagnosticheaza endometrioza. Chiar saptamana trecuta am vb cu doctorul despre asta. Ca ini?ial imi spusese ca scoatem fibromul prin histeroscopie, iar acum a zis ca mai bine laparoscopie, a?a vom curata si o eventuala endometrioza. M-a surprins pentru ca CA 125 mi-a ie?it bine si i-am spus si lui asta. Si a zis ca dupa valoarea CA 125 nu ar trebui sa am, dar numai dupa laparoscopie putem ?tii sigur... a?a ca e ciudat sa-?i spuna ca ai endometrioza doar pentru ca a vazut ni?te chisturi...
bby88
Scris: Tuesday, November 8, 2016 4:18 PM
Nivel

Lorelai_123 wrote:

Hei,

Pai si nu ti-a propus o solutie sa scapi de ele? 4.7 cm e mult pt un chist. Mi s-ar fi parut logic sa le ia in ordine adica sa te scape de chisturi si abia dupa sa faci hsg.
bby88
Scris: Tuesday, November 8, 2016 4:20 PM
Nivel

Bella1989 wrote:
Da, a?a este, numai laparoscopic se diagnosticheaza endometrioza. Chiar saptamana trecuta am vb cu doctorul despre asta. Ca ini?ial imi spusese ca scoatem fibromul prin histeroscopie, iar acum a zis ca mai bine laparoscopie, a?a vom curata si o eventuala endometrioza. M-a surprins pentru ca CA 125 mi-a ie?it bine si i-am spus si lui asta. Si a zis ca dupa valoarea CA 125 nu ar trebui sa am, dar numai dupa laparoscopie putem ?tii sigur... a?a ca e ciudat sa-?i spuna ca ai endometrioza doar pentru ca a vazut ni?te chisturi...

Bella cand faci laparo si la cine? Cred ca de fapt iti face laparo si histero 2 in 1 pt ca fibromul se scoate tot prin histeroscopie. O face pt ca suspecteaza endometrioza?
Edit: Am confundat fibromul cu polipul. Posibil atunci laparo sa fie cea mai buna solutie
Crissy
Scris: Tuesday, November 8, 2016 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Lorelai_123 wrote:

Hei,

Incearca supozitoarele capricorn Crazy

PS: vezi ca ti-am dat un mesaj privat sic
Bella1989
Scris: Tuesday, November 8, 2016 4:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
bby88 wrote:

Bella cand faci laparo si la cine? Cred ca de fapt iti face laparo si histero 2 in 1 pt ca fibromul se scoate tot prin histeroscopie. O face pt ca suspecteaza endometrioza?
Edit: Am confundat fibromul cu polipul. Posibil atunci laparo sa fie cea mai buna solutie

Înca nu ?tiu când si daca fac laparo. Pentru ca fibromul fiind mic, doctorul a spus sa încercam totu?i 3 luni de stimulari înainte si daca nu raman, sa operam. Asta e a doua luna de stimulare, deci ar mai fi doar o luna. In Decembrie nu vreau sa ma operez, a?a ca in Ianuarie-Februarie probabil. Dar poate nu va fi cazul...ras la Dr Vythoulkas merg.
Edit: Am vorbit despre asta săptămana trecută pentru ca eu oricum nu cred ca raman gravida. Si as fi făcut histeroscopie de luna asta. Dar când mi-a zis de laparoscopie, am hotărât sa fac cum spune el si sa mai încerc o luna de stimulare pentru ca de laparoscopie mi-e mai frica. :)
bebelina
Scris: Tuesday, November 8, 2016 4:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/28/2016
Crissy wrote:

Mai repeta beta si dupa ce trece de 1000 mergi la eco si daca n-o vede in uter sa puna mana s-o caute si prin alte parti uff

Crissy are dreptate dar sper sa nu fie cazul si bobita ta sa fie acolo unde trebuie si sa se faca mare Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.