|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 66
| Neata! Multumim de noua casuta! Mi-am facut profil nou....ufff! Nu stiu ce s-a intâmplat,efectiv nu am mai putut posta, nu ma lass sa scriu si am zis sa-mi fac alt profil. Eu ziua 8 dpo...a?tept uratii! Succes fetelor care urmeaza sa testeze! O zi frumoasa ca voi!
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Rubynne wrote:
Alina_ele testele de ovulatie se fac dupa pranz, pana in ora 19 cel tarziu. Trebuie sa nu bei apa vreo 2-3 ore inainte si sa nu mergi la pipi tot asa. Altfel pot fi eronate.
Poza de ieri pare ca te apropii de ovulatie in 2 zile cam asa. Repeta azi testul la ora la care l-ai facut pe cel de ieri.
Buna Rubynne,
Asa este si dupa calculele mele in 2 zile ar trebui sa am ovulatia plus ca deja ma inteapa ovarul drept. Medicul mi-a zis ca sa il fac dimineata..O sa repet testul azi din nou. Insa ce nu inteleg, dupa parerea medicului cu prolactina mare nu ar trebui sa am ovulatie, ba chiar ma suspecteaza de prolactinon, insa se pare ca nu este chiar asa si am ovulatie. Ovare polichistice nu este cazul din ce mi-a zis..atunci nu mai inteleg nimic.. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| baby lorena wrote:Neata! Multumim de noua casuta! Mi-am facut profil nou....ufff! Nu stiu ce s-a intâmplat,efectiv nu am mai putut posta, nu ma lass sa scriu si am zis sa-mi fac alt profil. Eu ziua 8 dpo...a?tept uratii! Succes fetelor care urmeaza sa testeze! O zi frumoasa ca voi!
da daca esti z8 dpo tre sa vina uratii neaparat? |

| alina_ele wrote:
Buna Rubynne,
Asa este si dupa calculele mele in 2 zile ar trebui sa am ovulatia plus ca deja ma inteapa ovarul drept. Medicul mi-a zis ca sa il fac dimineata..O sa repet testul azi din nou. Insa ce nu inteleg, dupa parerea medicului cu prolactina mare nu ar trebui sa am ovulatie, ba chiar ma suspecteaza de prolactinon, insa se pare ca nu este chiar asa si am ovulatie. Ovare polichistice nu este cazul din ce mi-a zis..atunci nu mai inteleg nimic..
Ti-ai facut monitorizare eco, sa vezi dimensiunea folicului dominant si daca se sparge? Daca tu simti dureri la ovar, ovulezi in principiu, daca poti la vreo 2-3 zile dupa ce nu mai simti dureri du-te la medic si fa o eco sa-ti confirme ovulatia. E cel mai indicat.
De prolactina marita nu stiu ce sa-ti spun, stiu ca inhiba ovulatia si ca si din cauza stresului poate creste, dar nu ma pricep mai mult, n-ai mai repetat-o ca sa vezi si in alta luna ce valoare are? Am vazut ca au fost pe aici fete cu problema asta...le rugam sa ne mai spuna inca o data ce au facut ele.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Rubynne wrote: Crysyam nu te da nimeni afara, ai dublu rol acuma: graviduta cu mult prafusor de burtica si sustinatoare a aspiricilor!
Hey, am glumit, sigur ca nu ma da nimeni afara Sa imprastii si un picut de prafusor.. PFU PFU PFU |
|

Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Crissy wrote:M-am gandit ca prinzi curaj daca te vezi pe lista la gravidute, hai lasa pesimismul.  S-a prins bebe, beta s-a dublat, ai auzit si inimioara.. acum respira si tu linistita putin si bucura-te de momentele astea
Multumesc Stii ca eu sunt aia panicoasa |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| alina_ele wrote:
Buna Rubynne,
Asa este si dupa calculele mele in 2 zile ar trebui sa am ovulatia plus ca deja ma inteapa ovarul drept. Medicul mi-a zis ca sa il fac dimineata..O sa repet testul azi din nou. Insa ce nu inteleg, dupa parerea medicului cu prolactina mare nu ar trebui sa am ovulatie, ba chiar ma suspecteaza de prolactinon, insa se pare ca nu este chiar asa si am ovulatie. Ovare polichistice nu este cazul din ce mi-a zis..atunci nu mai inteleg nimic..
Prolactina crescuta poate inhiba ovulatia dar nu la toata lumea, sunt cazuri uite cum e Mire care acum e graviduta si careia i-a iesit prolactina mult peste limita. Ideea este ca fie blocheaza ovulatia, fie produce alti hormoni in exces caz in care ovulezi si depinde ce hormoni secreta daca acestia impiedica sau nu o sarcina. |
|

| crysyam30 wrote:Hey, am glumit, sigur ca nu ma da nimeni afara Sa imprastii si un picut de prafusor.. PFU PFU PFU
da iubito, stiu ca ai glumit...da prafusoru il asteptam
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 66
| Rubynne wrote:da daca esti z8 dpo tre sa vina uratii neaparat? Nuuuu... Si nici nu-mi doresc asta! Dar na...Luna asta nu prea am fost în apele mele...pesimismul la putere! |
|

| baby lorena wrote: Nuuuu... Si nici nu-mi doresc asta! Dar na...Luna asta nu prea am fost în apele mele...pesimismul la putere!
Bataita...mi s-a dus deja renumele de Bully asa ca te bat si pe tine!
Glumesc! Incearca sa fii mai optimista! Vine si momentul ala pt toate, mai devreme sau mai tarziu, numai Doamne Doamne decide! Si eu mai pic uneori in pesimism, dar imi trece repede, ca ma scutura fetele de aici!
Fa-ti si tu o semnaturica, pt ca sunteti prea multe aspirici noi si nu prea retinem detaliile, gen varsta, de cand incercati, varsta sotului si problemele principale pe care le aveti, ca sa ne fie mai usor sa va identificam, te rog! Aceeasi rugaminte o adresez si celorlalte aspirici noi!
Va pupacesc! |
|

Inregistrat: 10/28/2016 Mesaje: 261
| Anelise wrote:Ca de obicei, va cer ajutorul cu listutza... Nu reusesc sa tin pasul cu voi! Pupici multi! buna dimineata!
multumim!
vreau si eu pe listuta, pls? |
|

Inregistrat: 10/28/2016 Mesaje: 261
| Amadeus: cum te simti? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Mul?umim pentru casu?a noua! Sper sa o umplem cu teste pozitive! Sunt curioasa cine da startul... Crissy?.. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| BUNA DIMINEATA FETELOR. cum va merge? totul bine? sa aveti o zi frumoasa toate si multi pupici |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| Anelise wrote:Edith, Sorina, bine ati venit! Flore, te pup!  |
|
|