Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| alina_ele wrote:
Buna Tania,
Din ce am observat eu peste tot sunt uscaciuni, sunt cam superficiali din ce impresie mi-am facut eu. Ieri insa am luat-o cam tare pe doctorita sa isi faca treaba cum trebuie. Sincer ma uit la colegele mele nu au absolut niciun stres si una doua aud apoi ca sunt gravide. Asa subt educati sa fie relaxati si linistiti, asta este una din marilele mele probleme nu pot sa stau linistita sau relaxata daca fac ceva pana nu il vad facut. Imi fac rau asa stiu asta incerc pe fiecare zi din ce in ce mai mult sa ma relaxez sa nu ma mai gandesc la nimic. Am fost mai devreme la analize, astept rezultatul in cateva zile.
Va pup cu drag si va doresc o zi minunata!
Da, asa este, ei sunt mai superficiali...Imi pare rau, ca am plecat din Franta, daca stiam ce ma asteapta, stateam acolo, macar aveam 3 proceduri de FIV gratuite |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| |
|

| Tania, nici un semn de nicaieri? |
|

| HOPE wrote:Tania, nici un semn de nicaieri?
Astept si eu semne de urati dupa 4 teste negative, 1 beta negativa si multi nervi adunati |
|

|
HOPE cum te simti? |
|

| Offff...
Eu sunt in concediu medical. Am racit urat de tot . In rest..nimic nou. Aceeasi stare . |
|

| Tania2105 wrote:HOPE cum te simti?
Si vremea asta "superba" de afara contribuie la starea mea ..si raceala .. Toate merg prost. |
|

| HOPE wrote: Si vremea asta "superba" de afara contribuie la starea mea  ..si raceala .. Toate merg prost.
Ai grija de tine, insanatosire grabnica..Bebe vrea o mamica sanatoasa |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| Buna fetelor, c stiti sau ce parere aveti de Profertil? Am fost azi la dr si mi a recomandat asta si rabdare ca totul este ok. |
|

| Multu! |
|

Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Victory wrote:Buna fetelor, c stiti sau ce parere aveti de Profertil? Am fost azi la dr si mi a recomandat asta si rabdare ca totul este ok. Eu am luat in primavara vreo 2 luni dar la mine nu a avut niciun rezultat, eu zic sa il iei sa vezi cum reactioneaza corpul tau, la urma urmei fiecare din noi e diferita! Ce ti-a spus medicul la control? |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Victory wrote:Buna fetelor, c stiti sau ce parere aveti de Profertil? Am fost azi la dr si mi a recomandat asta si rabdare ca totul este ok. Am luat si eu doua luni. In acela?i timp luam si myo-sun. Singurul rezultat: 2-3 kg in plus (nu ca ar fi fost asta problema cea mai mare...) Daca ?i le-a recomandat medicul, ia-le pentru ca, de?i la mine nu au avut rezultate bune, cunosc o fata care a ramas gravida datorita profertil-ului. De asta am întrebat si eu Dr atunci daca as putea sa iau. Raspunsul a fost "ia, ca rau nu-?i face". :) |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Bella1989 wrote:Imi cer scuze daca m-am exprimat gre?it! Vroiam doar sa spun ca totul se rezolva si ca va fi totul bine...
Doamne fereste nu te-ai exprimat gresit! Eu sunt pesimista...am avut ieri o zi proasta si azi e si mai proasta! Mi-a venit a doua oara luna asta . Am avut prima mensta in 13 oct si de aseara a doua Imi vine sa ma dau cu capul de pereti... |
|

| Rubynne wrote:Doamne fereste nu te-ai exprimat gresit! Eu sunt pesimista...am avut ieri o zi proasta si azi e si mai proasta! Mi-a venit a doua oara luna asta  . Am avut prima mensta in 13 oct si de aseara a doua Imi vine sa ma dau cu capul de pereti...
E menstra in toata regula? |
|

Inregistrat: 10/15/2016 Mesaje: 470
| monica maria wrote:Eu am luat in primavara vreo 2 luni dar la mine nu a avut niciun rezultat, eu zic sa il iei sa vezi cum reactioneaza corpul tau, la urma urmei fiecare din noi e diferita! Ce ti-a spus medicul la control? Mi a facut eco transv, s a eliminat bine, endometrul e ok, la fel si ovarele, insa nu a vazut foloculi (ziua 5 CM) , cred ca luna asta nu ovulez. Mai astept o menstruatie si urmatoarea zi 10 merg la monitorizare ovulatie. Cat despre avortul menstrual, zicea ca se intampla, sa nu ma stresez si ca sarcinuta nu a reusit nici macar sa se implanteze (nu Stiu de unde stie) .... |
|
|