Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Amadeus wrote: Mi se pare exagerat. Sotii au voie sa se iubeasca si in Post, Atata timp cat o fac Pt a aduce pe lume un copil. Stiu ca in Post e "interzis " sexul, atunci cand il practici doar Pt placerile lumesti. Dar Asta Este o decizie pe care o ia fiecare Pt el :) Si de ce sa nu gandim optimist? poate ca in Post Ar reusi inseminarea/Fiv ul ! De ce sa nu vedem asta ca pe o binecuvantare? Nu Ar trebui sa ne fie teama de biserica sau de Dumnezeu, in Momente ca acestea! Bunul Dumnezeu ne a dat liber arbitru, Asta inseamna ca ne Este alaturi, orice decizie am lua! Mai ales cand e Vb de asa un "scop" nobil !
Asa am crezut si eu ...dar am intrebat preotul si asta mi a spus ca sunt destule zile in an nu in cele de post sau de sarbatoare...si asa si este... nu inteleg de ce ti se pare exagerat...fiecare face ce si cum vrea...eu doar mi am spus parerea nu ta am obligat sa fc asta...nu inteleg de ce esti asa revoltata...fiecare face exact cum vrea |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/14/2016 Mesaje: 112
| Nu sunt revoltata si nu am Spus ca e exagerat ce si Spus tu, ci preotul. Nu te am atacat pe Tine si nu vreau sa atac pe nimeni. E doar parerea mea si am si precizat, spunand ca fiecare alege ce vrea. Te am citat pe Tine considerand ca purtam o discutie si postum meu era legat de al tau. Si nici nu m am simtit obligata de Tine , sa fac asa. :) Am inteles, Pt ca nu a fost nici un smilley, semnul de exclamare Te a facut sa crezi ca sunt revoltata. Deloc Si Inca ceva. ... ce am Spus eu Stiu si Eu tot de la un preot....deci si preotii au pareri diferite.... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Am uitat sa urez "bun venit " noilor aspirante,ma iertati sunt cu capul in nori,va doresc sa va mutati cat mai repede la burtici
Eu nu am noutati, sunt in 8dpo,deja am semnele de dinainte de urati,deci nici luna asta nu e cu noroc la mine.Poate luna viitoare va fi bine.Oricum cred ca luna asta m-am cam dereglat sau ceva,am ovulat mult mai repede decat de obicei,cea ce e bine zic eu,dar am avut si simptome de ovulatie mult mai intense,iar sanii ma omoara ,ma dor din ziua ovulatiei pe zi ce trece tot mai tare,zici ca am 2 pietroi .Cred ca Rozi a facut o obsesie pt mine sau ceva :)),cred ca o sa si vina mai repede luna asta,cred ca ii e dor de mine ?? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Amadeus wrote:Nu sunt revoltata si nu am Spus ca e exagerat ce si Spus tu, ci preotul. Nu te am atacat pe Tine si nu vreau sa atac pe nimeni. E doar parerea mea si am si precizat, spunand ca fiecare alege ce vrea. Te am citat pe Tine considerand ca purtam o discutie si postum meu era legat de al tau. Si nici nu m am simtit obligata de Tine , sa fac asa. :) Am inteles, Pt ca nu a fost nici un smilley, semnul de exclamare Te a facut sa crezi ca sunt revoltata. Deloc Si Inca ceva. ... ce am Spus eu Stiu si Eu tot de la un preot....deci si preotii au pareri diferite.... Asa e...dar daca stam sa ne gandim toate poate au un sens...noi de ex de 3 ani de la nunta am tot incercat de bebe nu am prea tinut cont de miercuri de vineri...si cand am vazut ca nu vine bebe deloc am incsput sa tinem post ambi si sa incercam cat de cat sa nu facem tot de capul nostru si in luna precedenta sa raman gravida am mers la preot sa ne faca o rugaciune pt a avea copii si am apucat sa tinem 2 vineri de post...si eu cred ca asta ne- a ajutat mai mult decat stimularea cu clostil din prima luna si gemeni...nu cred ca e intamplator..deci eu sunt de parere ca nu conteaza o luna in plus sau in minus...sau zilele de post de peste an...si daca vrem le putem respecta...trebuie sa avem doar rabdare si credinta! Va doresc din suflet la toate aspiricile sa aveti cat de curand bucuria de a avea minunea in burtica! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/13/2016 Mesaje: 57
| Fetele,oare e pozitiv testul de ovulatie? Nu de alta,dar am toate simptomele ovula?iei,de ieri înca! Si partea proasta e ca nu putem bebeli, sotul e bolnavior Asa ca am mai pierdut o luna...ufff! Am prestat doar vineri,sambata si duminica seara...si atat! Asta e... Va pup pe toate si bafta celor care urmeaza sa testeze! |
|

| Baby lorenna wrote:Fetele,oare e pozitiv testul de ovulatie? Nu de alta,dar am toate simptomele ovula?iei,de ieri înca! Si partea proasta e ca nu putem bebeli, sotul e bolnavior  Asa ca am mai pierdut o luna...ufff! Am prestat doar vineri,sambata si duminica seara...si atat! Asta e... Va pup pe toate si bafta celor care urmeaza sa testeze! Ups...nu stiu sa atasez poza Help!!! Baby lorenna attached the following image(s):

|
|
| Baby lorenna wrote:Ups...nu stiu sa atasez poza  Help!!! La postul de mai sus ai un buton "atach" apasa acolo si pune pozica sa vedem si noi. |
|

| andrada1983 wrote: La postul de mai sus ai un buton "atach" apasa acolo si pune pozica sa vedem si noi.
Mersi L-am atasat în postul de mai sus,am reusit în sfarsit,imi zicea ca e prea mare fisierul! |
|
| Baby lorenna wrote:Fetele,oare e pozitiv testul de ovulatie? Nu de alta,dar am toate simptomele ovula?iei,de ieri înca! Si partea proasta e ca nu putem bebeli, sotul e bolnavior  Asa ca am mai pierdut o luna...ufff! Am prestat doar vineri,sambata si duminica seara...si atat! Asta e... Va pup pe toate si bafta celor care urmeaza sa testeze! Pare pozitiv!Nu te stresa ,daca azi nu puteti ,bebeliti maine si poimaine.Normal de la testul pozitiv zice ca ovulatia se produce in 12-36 de ore,dar se poate sa ovulezi si la noapte. Inainte de azi ati bebelit? |
|

| andrada1983 wrote: Pare pozitiv!Nu te stresa ,daca azi nu puteti ,bebeliti maine si poimaine.Normal de la testul pozitiv zice ca ovulatia se produce in 12-36 de ore,dar se poate sa ovulezi si la noapte. Inainte de azi ati bebelit?
Ultima data am bebelit duminica seara! Nu putem nici maine,nici poimaine Asa optimista am fost luna asta...Dar din pacate,s-a cam spulberat optimismul.... |
|
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Buna fetelor,
Am fost astazi la medic care mi-a dat din nou sa repet unele analize hormonale plus altele diferite. Se pare ca as avea unele probleme dar sa vedem care sunt acestea. Maine in z4 a zis sa le fac pe toate. Intre timp asteptam si rezultatul de la papanicolau si colposcopie. Nu stiu sa va spun ce analize mi-a dat ca nu ii inteleg scrisul. Cateodata nu ii inteleg pe medicii astia care abia dupa ce insisti te verifica cum trebuie. Vin cu vesti dupa ce am rezultatele.
PS: Puteti sa imi spuneti daca pe analizele de secretie este ceva semnificativ, ea mi-a zis ca nu este nimic, dar vreau sa ma asigur.
Va pup cu drag
alina_ele attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| alina_ele wrote:Buna fetelor, Am fost astazi la medic care mi-a dat din nou sa repet unele analize hormonale plus altele diferite. Se pare ca as avea unele probleme dar sa vedem care sunt acestea. Maine in z4 a zis sa le fac pe toate. Intre timp asteptam si rezultatul de la papanicolau si colposcopie. Nu stiu sa va spun ce analize mi-a dat ca nu ii inteleg scrisul. Cateodata nu ii inteleg pe medicii astia care abia dupa ce insisti te verifica cum trebuie. Vin cu vesti dupa ce am rezultatele. PS: Puteti sa imi spuneti daca pe analizele de secretie este ceva semnificativ, ea mi-a zis ca nu este nimic, dar vreau sa ma asigur. Va pup cu drag
Alina, tu locuiesti in Franta, nu? Unde mai exact?
|
|
| Tania2105 wrote:
Alina, tu locuiesti in Franta, nu? Unde mai exact?
Aproape de Franta, in Luxemburg. |
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| alina_ele wrote:
Aproape de Franta, in Luxemburg.
Da, stiu unde e Luxembourg...Intrebarea mea a avut la baza ideea ca in Franta, pana nu ai 3 sarcini pierdute, nu esti considerata o pacienta cu probeleme Eu cand eram insarcinata, mi-a dat doar acid folic, cu toate ca aveam mai multe probleme,descoperite ulterior, si mi s-a zis din start la prima si ultima ecografie (9 sapt) sa nu-mi fac sperante ca in primele 3 luni pot sa pierd sarcina...imi fac sperante, doar dupa primul trimestru Dar cine stie, poate doar eu am avut ghinionul sa dau peste un dr naspa |
|
| Tania2105 wrote:Da, stiu unde e Luxembourg...Intrebarea mea a avut la baza ideea ca in Franta, pana nu ai 3 sarcini pierdute, nu esti considerata o pacienta cu probeleme  Eu cand eram insarcinata, mi-a dat doar acid folic, cu toate ca aveam mai multe probleme,descoperite ulterior, si mi s-a zis din start la prima si ultima ecografie (9 sapt) sa nu-mi fac sperante ca in primele 3 luni pot sa pierd sarcina...imi fac sperante, doar dupa primul trimestru  Dar cine stie, poate doar eu am avut ghinionul sa dau peste un dr naspa
Buna Tania,
Din ce am observat eu peste tot sunt uscaciuni, sunt cam superficiali din ce impresie mi-am facut eu. Ieri insa am luat-o cam tare pe doctorita sa isi faca treaba cum trebuie. Sincer ma uit la colegele mele nu au absolut niciun stres si una doua aud apoi ca sunt gravide. Asa subt educati sa fie relaxati si linistiti, asta este una din marilele mele probleme nu pot sa stau linistita sau relaxata daca fac ceva pana nu il vad facut. Imi fac rau asa stiu asta incerc pe fiecare zi din ce in ce mai mult sa ma relaxez sa nu ma mai gandesc la nimic. Am fost mai devreme la analize, astept rezultatul in cateva zile.
Va pup cu drag si va doresc o zi minunata! |
|
|