Clubul aspirantelor - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rubynne
Scris: Tuesday, October 25, 2016 11:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
Bella1989 wrote:

Eu am hotarat sa merg la el pentru ca la inceputul anului eu cu sotul ne-am promis ca daca nici anul acesta nu raman,anul viitor facem fiv, si cum si noi am auzit si am vazut la tv ca este specializat pe asa ceva, l-am ales. Eu am vrut sa ma programez la el de la inceputul luptei dar cand eram eu in tara, el era in concediu.:)
Am mers la el in iulie cu analizele pe care le facusem deja. S-a uitat pe ele si a zis ca nu sunt investigata. Mi-a dat o lista de investigatii si ceea ce mi-a placut mult a fost ca nu mi-a zis sa le fac la el. Mi-a zis sa nu pierd timp in tara dupa el sa le fac in Italia iar lui sa-i dau rezultatele. In spetembrie am ajuns la el cu toate analizele si cam de atunci scriu pe ...:)
M-am enervat de multe ori pentru ca dau greu de el la telefon. Vorbesc mai mult cu asistenta, lucru care la inceput mi se parea ciudat pentru ca mi se parea ca doctorul nu isi da interesul, dar nu este asa. Mergi la el macar pentru o discutie si vezi ce impresie iti lasa. Noua ni s-a parut foarte ok. Era sa uit, eu nu i-am spus ca as fi dispusa sa fac fiv, ca sa fiu sigura ca isi da interesul sa raman pe cale naturala mai intai. Luna asta daca raspund bine la stimulare as vrea sa fac inseminare, dar a fost ideea mea, cu el nu am vorbit despre asta, doar pe asistenta am intrebat-o ce am de facut inainte de o eventuale inseminare... Ceea ce vreau sa spun e ca,desi e specializat pe fiv-uri, nu ti le baga pe gat daca nu e cazul. Sunt multi doctori care se gandesc intai la banii pacientelor, apoi la ele.
M-am lungit cam mult... In concluzie sfatul meu e sa mergi la el si daca iti inspira incredere, continua cu el dar inarmeaza-te cu multa rabdare (eu cred ca se merita).Cheek Kiss

Succes! E lucru mare sa nu se arunce direct la FIV si sa faca tot posibilul sa te ajute sa ramai natural, putini fac asta.
Si eu m-am informat despre el...am inteles ca e super bun, doar ca nu-mi permit sa merg la el.
Sa stii ca doctori bunii nu au timpul necesar sa vorbeasca cu pacientele, stiu asta de la mama mea, dr. ei oncolog nu vorbea cu ea decat la cabinet cand se ducea cu programare, in rest ea vorbea cu asistenta, mana lui dreapta. Totul se rezolva cu asistenta care este extrem de bine pregatita. Asa ca sa nu ti se para aiurea. E o practica raspandita printre medicii f cautati.
Cheek Kiss
Bella1989
Scris: Tuesday, October 25, 2016 12:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Rubynne wrote:

Succes! E lucru mare sa nu se arunce direct la FIV si sa faca tot posibilul sa te ajute sa ramai natural, putini fac asta.
Si eu m-am informat despre el...am inteles ca e super bun, doar ca nu-mi permit sa merg la el.
Sa stii ca doctori bunii nu au timpul necesar sa vorbeasca cu pacientele, stiu asta de la mama mea, dr. ei oncolog nu vorbea cu ea decat la cabinet cand se ducea cu programare, in rest ea vorbea cu asistenta, mana lui dreapta. Totul se rezolva cu asistenta care este extrem de bine pregatita. Asa ca sa nu ti se para aiurea. E o practica raspandita printre medicii f cautati.
Cheek Kiss

Multumesc! Mult succes si tie! Sa dea Dumnezeu sa ne implinim visul cat mai repede toate.
Sper ca e totul ok cu mama ta!Cheek Kiss
Tania2105
Scris: Tuesday, October 25, 2016 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
Bella1989 wrote:

Eu am hotarat sa merg la el pentru ca la inceputul anului eu cu sotul ne-am promis ca daca nici anul acesta nu raman,anul viitor facem fiv, si cum si noi am auzit si am vazut la tv ca este specializat pe asa ceva, l-am ales. Eu am vrut sa ma programez la el de la inceputul luptei dar cand eram eu in tara, el era in concediu.:)
Am mers la el in iulie cu analizele pe care le facusem deja. S-a uitat pe ele si a zis ca nu sunt investigata. Mi-a dat o lista de investigatii si ceea ce mi-a placut mult a fost ca nu mi-a zis sa le fac la el. Mi-a zis sa nu pierd timp in tara dupa el sa le fac in Italia iar lui sa-i dau rezultatele. In spetembrie am ajuns la el cu toate analizele si cam de atunci scriu pe forum...:)
M-am enervat de multe ori pentru ca dau greu de el la telefon. Vorbesc mai mult cu asistenta, lucru care la inceput mi se parea ciudat pentru ca mi se parea ca doctorul nu isi da interesul, dar nu este asa. Mergi la el macar pentru o discutie si vezi ce impresie iti lasa. Noua ni s-a parut foarte ok. Era sa uit, eu nu i-am spus ca as fi dispusa sa fac fiv, ca sa fiu sigura ca isi da interesul sa raman gravida pe cale naturala mai intai. Luna asta daca raspund bine la stimulare as vrea sa fac inseminare, dar a fost ideea mea, cu el nu am vorbit despre asta, doar pe asistenta am intrebat-o ce am de facut inainte de o eventuale inseminare... Ceea ce vreau sa spun e ca,desi e specializat pe fiv-uri, nu ti le baga pe gat daca nu e cazul. Sunt multi doctori care se gandesc intai la banii pacientelor, apoi la ele.
M-am lungit cam mult... In concluzie sfatul meu e sa mergi la el si daca iti inspira incredere, continua cu el dar inarmeaza-te cu multa rabdare (eu cred ca se merita).Cheek Kiss

Nici eu nu am sa-i zic din start de FIV, doar ca eu asta am in gand.daca zice de stimulari, ii zic ca am trecut deja prin ele, printr-o sarcina pierduta si 2.5 ani de incercari...deci... nimeni nu ma poate intoarce din drum, nici un dr care imi zice sa mai astept ca pot ramane natural...NU si NU...vorbitul cu asistenta, se practica destul de mult..eu una am vb mai mult cu asistentele decat cu dr...la palavrageala, vb aia, pot sa o bat la cap pe asistenta, dar procedura in sine sa mi-o faca dr, in rest nu ma intereseaza...Cu rabdarea stau mai prost, dar cum m-a indemnat o buna prietena, sa nu fortez lucrurile...Imi astept uratii si merg la el pt o ecografienewclap
Tania2105
Scris: Tuesday, October 25, 2016 1:00 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Cheek Kiss

Rubynutzoras pupici tu nu ai nevoie sa mergi la el...vei ramane naturalDistanceKiss Cheek Kiss
Bella1989
Scris: Tuesday, October 25, 2016 1:04 PM
Nivel

Tania2105 wrote:

Nici eu nu am sa-i zic din start de FIV, doar ca eu asta am in gand.daca zice de stimulari, ii zic ca am trecut deja prin ele, printr-o sarcina pierduta si 2.5 ani de incercari...deci... nimeni nu ma poate intoarce din drum, nici un dr care imi zice sa mai astept ca pot ramane natural...NU si NU...vorbitul cu asistenta, se practica destul de mult..eu una am vb mai mult cu asistentele decat cu dr...la palavrageala, vb aia, pot sa o bat la cap pe asistenta, dar procedura in sine sa mi-o faca dr, in rest nu ma intereseaza...Cu rabdarea stau mai prost, dar cum m-a indemnat o buna prietena, sa nu fortez lucrurile...Imi astept uratii si merg la el pt o ecografrienewclap

Iti tin pumnii stransi! Sunt convinsa ca vei reusi!Cheek Kiss
Tania2105
Scris: Tuesday, October 25, 2016 1:06 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

Iti tin pumnii stransi! Sunt convinsa ca vei reusi!Cheek Kiss

MultumescDistanceKiss pupici Doamne ajuta!!!!
Rubynne
Scris: Tuesday, October 25, 2016 1:19 PM
Nivel

Bella1989 wrote:

Multumesc! Mult succes si tie! Sa dea Dumnezeu sa ne implinim visul cat mai repede toate.
Sper ca e totul ok cu mama ta!Cheek Kiss

Multumesc! Slava Domnului mama e ok acum! A fost operata in ianuarie...si totul merge bine! Speram sa fie asa si pe viitor!

Doamne ajuta sa ne implinim visul de a deveni mamici...eu mai stau o perioada pe bara cred...voi vedea in functie de rezultatele de joi.
Rubynne
Scris: Tuesday, October 25, 2016 1:20 PM
Nivel

Tania2105 wrote:

Rubynutzoras pupici tu nu ai nevoie sa mergi la el...vei ramane naturalDistanceKiss Cheek Kiss

Oricum si daca as avea nevoie n-as putea...vom vedea ce ne rezerva viitorul...eu nu mai sunt asa sigura de nimic in ceea ce ma priveste.
Multumesc pt sustinere DistanceKiss computerlove
Crissy
Scris: Tuesday, October 25, 2016 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Rubynne wrote:

Oricum si daca as avea nevoie n-as putea...vom vedea ce ne rezerva viitorul...eu nu mai sunt asa sigura de nimic in ceea ce ma priveste.
Multumesc pt sustinere DistanceKiss computerlove

Aloooooo!! Pai ce facem? Vrei sa-i iei locul Cristianei la pesimism? box2
Victory
Scris: Tuesday, October 25, 2016 1:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2016
Buna dragele mele, zilele astea n am scris nimic, inca aveam asa un sentiment ciudat, urat, de descurajare!! Maine merg la control la dr sa vedem ce mai e in urma avortului.... Mai sangerez putin putin, oare incurca cu ceva chestia asta? Ma refer poate tre sa astept sa nu mai fie nici urma de sangerare.... Programarea o am de cand am pierdut sarcina.... Oare sa aman? Va pup pe cele cu test pozitiv si va doresc sa fie bine si pe aspirici va imbratisez cu multa speranta. computerlove hearts
Tania2105
Scris: Tuesday, October 25, 2016 1:50 PM
Nivel

Crissy wrote:

Pesimista pesimista Cristiana, dar e cu bebe in burticaras yes
Crissy
Scris: Tuesday, October 25, 2016 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Tania2105 wrote:

Vine si randul nostru! computerlove
Bella1989
Scris: Tuesday, October 25, 2016 1:58 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Multumesc! Slava Domnului mama e ok acum! A fost operata in ianuarie...si totul merge bine! Speram sa fie asa si pe viitor!

Doamne ajuta sa ne implinim visul de a deveni mamici...eu mai stau o perioada pe bara cred...voi vedea in functie de rezultatele de joi.

A?a cum s-a rezolvat problema cu mama ta, se va rezolva si problema cu bebe. Curaj, optimism si rabdare! Totul va fi bine!computerlove
floricel17
Scris: Tuesday, October 25, 2016 2:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/14/2016
Tania2105 wrote:

Tania, tu ai mai facut vreun test? Tu cam mirosi a bebe dupa grafic...
Rubynne
Scris: Tuesday, October 25, 2016 2:13 PM
Nivel

Crissy wrote:

Lol nuuu ca ma bati ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.