Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| crysyam30 wrote:Si eu te pup si te prafuiesc maxim! Stai linistita ca tot panicata sunt dar mai putin. Nu o sa ma linistesc de tot decat cand o sa nasc cred ca nici atunci |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| crysyam30 wrote:Si eu te pup si te prafuiesc maxim! Stai linistita ca tot panicata sunt dar mai putin. Nu o sa ma linistesc de tot decat cand o sa nasc
Pai incearca sa transformi panica in emotii pozitive! E important ca bebe sa simta armonie in burtica!
Mersi de prafusor! Il strang si-l pun deoparte ca eu cam am problemute acum si trebuie sa le rezolv pt a putea ramane . Acum astept rezultatele la pap si secretii sa stiu de unde apuc problemele Sper sa ma ajute Dumnezeu si sa fie rezolvabile ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Bella1989 wrote:Bine ai venit si ?edere cât mai scurta aici! Eu merg la Dr Vythoulkas. Este foarte ocupat, de multe ori ma iau nervii când nu dau de el la telefon sau a?tept si o zi întreaga sa ma sune asistenta sa imi spuna ce tratament sa iau, sau ce trebuie sa fac... Si in momentele alea ma gândesc sa-l schimb. In final însa imi schimb parerea si raman cu el pentru ca e foarte bun ca medic si chiar simt ca sunt pe drumul cel bun cu el. Dar spune-ne mai multe... ai mai fost la al?i medici? Ce analize ai facut pana acum, daca ai facut?...
Bella si eu mi-asi dori sa fac FIV cu Dr Vythoulkas..Desi inca nu am m-am vazut cu el, am auzit numai cuvinte de lauda Abia astept sa ajung sa vad si eu cum e |
|

Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Buna fetelor, stiu ca nu am activat prea mult dar asta din lipsa de timp. Am un beta pozitiv, l-am facut ieri, maine il repet. Tineti-mi pumni sa fie totul ok. va pup |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/24/2016 Mesaje: 3
| Bella1989 wrote:Bine ai venit si ?edere cât mai scurta aici! Eu merg la Dr Vythoulkas. Este foarte ocupat, de multe ori ma iau nervii când nu dau de el la telefon sau a?tept si o zi întreaga sa ma sune asistenta sa imi spuna ce tratament sa iau, sau ce trebuie sa fac... Si in momentele alea ma gândesc sa-l schimb. In final însa imi schimb parerea si raman cu el pentru ca e foarte bun ca medic si chiar simt ca sunt pe drumul cel bun cu el. Dar spune-ne mai multe... ai mai fost la al?i medici? Ce analize ai facut pana acum, daca ai facut?...
Buna diminea?a. Am mai fost pe la al?ii medici ?i tot ce am vazut mai deosebit este prolactina ceva mai mare ?i cortizolul.insa nu au zis nimic ca ar fi problema.am fost luna trecuta la dr Safta Veaceslav de la giulesti ?i m a expediat în 2 min sa repet analizele ..iar...?i în timp ce îmi vorbea tasta pe tel.... Nu ?tiu ce sa mai fac sa ramân însarcinata. Am 31 de ani.problema pe jumatate rezolvata ar fi daca as gasi un doctor devotat care ?tie cu ce se manânca infertilitatea ?i sa ma ajute sa descopar cauza.voi lua?i vitamine prenatale? Multuuu |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/24/2016 Mesaje: 3
Buna diminea?a. Am mai fost pe la al?ii medici ?i tot ce am vazut mai deosebit este prolactina ceva mai mare ?i cortizolul.insa nu au zis nimic ca ar fi problema.am fost luna trecuta la dr Safta Veaceslav de la giulesti ?i m a expediat în 2 min sa repet analizele ..iar...?i în timp ce îmi vorbea tasta pe tel.... Nu ?tiu ce sa mai fac sa ramân însarcinata. Am 31 de ani.problema pe jumatate rezolvata ar fi daca as gasi un doctor devotat care ?tie cu ce se manânca infertilitatea ?i sa ma ajute sa descopar cauza.voi lua?i vitamine prenatale? Multuuu |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Fetelor mi-au venit analizele la secretie si am scapat de bacterie ! monica maria attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| monica maria wrote:Fetelor mi-au venit analizele la secretie si am scapat de bacterie  ! Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si hsg-ul si sa vina cat mai repede bebe! |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| monica maria wrote:Fetelor mi-au venit analizele la secretie si am scapat de bacterie  ! Felicitari!!Ma bucur ca ai scapat de nenorocita,Doamne ajuta sa iasa si restul bune si sa vina bebe cat mai repede . |
|

| Crissy wrote:Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si hsg-ul si sa vina cat mai repede bebe! Mersi Crissy, eu sper sa fie cat de repede hsg, sa vad daca si reusesc! |
|

| andrada1983 wrote: Felicitari!!Ma bucur ca ai scapat de nenorocita,Doamne ajuta sa iasa si restul bune si sa vina bebe cat mai repede .
Doamne ajuta Andrada, mi-am facut o mie de ganduri ce o sa ma fac daca nu scap de bacterie dar din fericire am scapat de ea, sa vina bebe si la tine cat de repede! |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Tania2105 wrote:Bella si eu mi-asi dori sa fac FIV cu Dr Vythoulkas..Desi inca nu am m-am vazut cu el, am auzit numai cuvinte de lauda  Abia astept sa ajung sa vad si eu cum e Eu am hotarat sa merg la el pentru ca la inceputul anului eu cu sotul ne-am promis ca daca nici anul acesta nu raman,anul viitor facem fiv, si cum si noi am auzit si am vazut la tv ca este specializat pe asa ceva, l-am ales. Eu am vrut sa ma programez la el de la inceputul luptei dar cand eram eu in tara, el era in concediu.:) Am mers la el in iulie cu analizele pe care le facusem deja. S-a uitat pe ele si a zis ca nu sunt investigata. Mi-a dat o lista de investigatii si ceea ce mi-a placut mult a fost ca nu mi-a zis sa le fac la el. Mi-a zis sa nu pierd timp in tara dupa el sa le fac in Italia iar lui sa-i dau rezultatele. In spetembrie am ajuns la el cu toate analizele si cam de atunci scriu pe forum...:) M-am enervat de multe ori pentru ca dau greu de el la telefon. Vorbesc mai mult cu asistenta, lucru care la inceput mi se parea ciudat pentru ca mi se parea ca doctorul nu isi da interesul, dar nu este asa. Mergi la el macar pentru o discutie si vezi ce impresie iti lasa. Noua ni s-a parut foarte ok. Era sa uit, eu nu i-am spus ca as fi dispusa sa fac fiv, ca sa fiu sigura ca isi da interesul sa raman gravida pe cale naturala mai intai. Luna asta daca raspund bine la stimulare as vrea sa fac inseminare, dar a fost ideea mea, cu el nu am vorbit despre asta, doar pe asistenta am intrebat-o ce am de facut inainte de o eventuale inseminare... Ceea ce vreau sa spun e ca,desi e specializat pe fiv-uri, nu ti le baga pe gat daca nu e cazul. Sunt multi doctori care se gandesc intai la banii pacientelor, apoi la ele. M-am lungit cam mult... In concluzie sfatul meu e sa mergi la el si daca iti inspira incredere, continua cu el dar inarmeaza-te cu multa rabdare (eu cred ca se merita). |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Bubu32 wrote:
Buna diminea?a. Am mai fost pe la al?ii medici ?i tot ce am vazut mai deosebit este prolactina ceva mai mare ?i cortizolul.insa nu au zis nimic ca ar fi problema.am fost luna trecuta la dr Safta Veaceslav de la giulesti ?i m a expediat în 2 min sa repet analizele ..iar...?i în timp ce îmi vorbea tasta pe tel.... Nu ?tiu ce sa mai fac sa ramân însarcinata. Am 31 de ani.problema pe jumatate rezolvata ar fi daca as gasi un doctor devotat care ?tie cu ce se manânca infertilitatea ?i sa ma ajute sa descopar cauza.voi lua?i vitamine prenatale? Multuuu
Sper sa reusesti repede sa gasesti un doctor bun pentru tine si sa ramai graviduta! Mai vorbeau fetele aici despre dr Tutunaru. Din cate spuneau fetele,este foarte bun pe infertilitate. Si eu am prolactina usor marita. Cortizolul nu l-am facut. amh-ul l-ai facut? E foarte important. |
|

| Roxanine wrote:Buna fetelor, stiu ca nu am activat prea mult dar asta din lipsa de timp. Am un beta pozitiv, l-am facut ieri, maine il repet. Tineti-mi pumni sa fie totul ok. va pup
tinem pumnii Roxanine! |
|

| monica maria wrote:Fetelor mi-au venit analizele la secretie si am scapat de bacterie  !
Bravo Moni! Doamne ajuta! Sa vina bebica acuma! |
|
|