Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| alina_ele wrote:
Multumesc pentru raspunsuri. Eu am prolactina 46 iar in august era 26 (interval 2-25).. Am inceput sa fac si eu teste de ovulatie de azi sa vad daca ovulez sau nu.. Cum ai descoperit ovarele polichistice? In timpul tratamentului cu Dostinex poti sa ramai gravida?
Da, po?i sa ramâi gravida. Dar dupa ce afli ca ai ramas, trebuie sa întrerupi. Nu pentru ca ar face rau bebelu?ului, dar pentru ca in sarcina prolactina trebuie sa creasca. A?a mi-a zis doctori?a... Ini?ial, citind aici pe forum, mi-a venit dubiul ca as avea ovare polichistice. Apoi mi-a spus doctorul ca am ovare micropolichistice. Cred ca s-a luat mai mult dupa AMH (6,01), pentru ca la Eco era greu sa-si dea seama, fiind pe stimulare.... Am 53 kg la 1,65 m, am avut ciclu regulat mai mereu, nu ma a?teptam sa am nici problema asta. Dar eu nu ma a?teptam sa am nimic si uite ca am de toate. :))) |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Bella1989 wrote: Da, po?i sa ramâi gravida. Dar dupa ce afli ca ai ramas, trebuie sa întrerupi. Nu pentru ca ar face rau bebelu?ului, dar pentru ca in sarcina prolactina trebuie sa creasca. A?a mi-a zis doctori?a... Ini?ial, citind aici pe forum, mi-a venit dubiul ca as avea ovare polichistice. Apoi mi-a spus doctorul ca am ovare micropolichistice. Cred ca s-a luat mai mult dupa AMH (6,01), pentru ca la Eco era greu sa-si dea seama, fiind pe stimulare.... Am 53 kg la 1,65 m, am avut ciclu regulat mai mereu, nu ma a?teptam sa am nici problema asta. Dar eu nu ma a?teptam sa am nimic si uite ca am de toate. :)))
Bella, sincer iti multumesc, m-am mai linistit. Vazand prin cate ai trecut si esti asa pozitiva si curajoasa imi transmiti si mie sa ma intaresc.
PS: Si eu am tot 1,65m, 53 kg si ciclul regulat Se pare ca ne asemanam in mai multe privinte. Dau de veste imediat ce am noutati despre starea mea.
Pupici dragi |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| alina_ele wrote:Bella, sincer iti multumesc, m-am mai linistit. Vazand prin cate ai trecut si esti asa pozitiva si curajoasa imi transmiti si mie sa ma intaresc. PS: Si eu am tot 1,65m, 53 kg si ciclul regulat Se pare ca ne asemanam in mai multe privinte. Dau de veste imediat ce am noutati despre starea mea. Pupici dragi Da, ne asemanam. ;) nu ai pentru ce sa-mi mul?ume?ti! Te pup si î?i urez succes! Astept cu nerabdare vesti bune de la tine! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici. |