|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Bella1989 wrote:A?a cum s-a rezolvat problema cu mama ta, se va rezolva si problema cu bebe. Curaj, optimism si rabdare! Totul va fi bine! Sper sa nu se rezolve ca la mama cu operatie
te pup draga mea! Multumesc |

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| carlita wrote:FEtelor, la mine e cam ciudata luna asta! Sunt in z19 si inca n-am ovulat sau e posibil sa fi ovulat ieri sau asta-noapte. Eu, care am ovulat si in z13 .... Poate e luna anovulatorie. Sa fie de la vitex? E prima luna cand il iau. Mire, tu din ce zi l-ai luat?
Din ziua 5parca am inceput,pana cand am testat. Nu impiedica ovulatia din cate am citit. Si medicul meu i-a recomandat matusii mele. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Rubynne wrote:Sper sa nu se rezolve ca la mama cu operatie te pup draga mea! Multumesc Imi cer scuze daca m-am exprimat gre?it! Vroiam doar sa spun ca totul se rezolva si ca va fi totul bine... |

| alina_ele wrote:
Buna fetelor,
Am atasat o poza cu analizele care le-am primit de secretie pana acum. Papanicolau si colposcopia mai dureaza putin pana le primesc. Cum pot sa atasez mai multe poze si cu analizele de sange, imi spune ca pozele sunt prea mari?
Acestea sunt o parte din analize dar as vrea sa va atasez pozele. -TSH 2,4 mUl/L interval 0,27-4,2 -T3 libre 3,7 pg/mL interval 2,0-4,4 -T4 libre 14,8 pg/mL interval 9,3-17 -LH 8,3 IU/L cu f. foliculara 2,4-12,6; f.ovul 14-95,6; f luteala 1-11,4; f. postmenopauza 7,7-58,5; -FSH 4,9 mIU/mL cu f. foliculara 3,5-12,5; f.ovul 4,7-21,5; f.luteala 1,7-7,7; f. postmenopauza 25,8-134,8; -Prolactina 26,7 ug/L 4,8-23,3 -Progesteron 0,3 ug/L cu f.foliculara 0,057-0,823; f.ovul 0,121-12,0; f.luteala 1,7-7,7; Trimestrul I 11-44,3 Trimestrul II 25,4-83,3 Trimestrul III 58,7-214 -Estradiol 96,2 pg/mL cu f.foliculara 12,4-233; f.ovul 41,0-398; f.luteala 22,3-341; Trimestrul I 154-3243 F.postmenopauza <138
Medicul generalist care mi-a recomandat analizele mi-a spus ca sunt f. stresata si ca nu am ovulatie din cauza ca prolactina este foarte mare si ca sansele sa raman gravida sunt imposibil. Analizele au fost facute pe 11 August in a 4a zi a CM.
Multumesc Pupici
Si prolactina mea era peste limita si totusi am ramas.Relaxeaza-te! Pe mine m-a ajutat Vitex,mi-a scazut-o,si e natural.Am luat 2 pe zi.Plus ca nu e relevanta de acum 3luni.Se schimba de la zi la zi si de la stare la stare. Succes!
|

| crysyam30 wrote:Buna dimineata fetelor. Eu am luat o mica pauza de la forum, dar am revenit cu vesti bune. Ieri am fost la eco si avem 6 saptamani si 2 zile. Va pun atasat si poza cu bebe. Conform d-lui doctor suntem ok ca si masuratori, avem 118 bpm si suntem foarte cuminti. Va imprastii praf de burtica mica Pfu Pfu Pfu, ca vad ca s-au adunat iarasi o multime de aspirante. Doamne ajuta sa va mutati toate la burtici. Eu inca nu va parasesc, nu imi fac ticker deocamdata, astept sa trec de 12 saptamani. Va pup si va doresc o saptamana usoara!
|

| monica maria wrote:Fetelor mi-au venit analizele la secretie si am scapat de bacterie  !
Super!Bravo! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Crissy wrote:Aloooooo!! Pai ce facem? Vrei sa-i iei locul Cristianei la pesimism?
Te rog! Nimeni nu-mi ia locul!! Nu cred ca exista persoana mai prapastioasa ca mine care pun tot timpul raul inainte! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| Buna fetelor!! Bun venit noilor aspirici ?i succes sa va vedeti cât mai curând visul implinit Ma bucur mult ca e mai anumai forumul ,,în ceea ce ma prive?te nu am nouta?i ?i nici nu cred ca voi avea luna asta. ..Am bebelit doar în z10..Au fost câteva zile pline de emotii negative dar ?i cu bucutii. ..azi sunt în z14 sI nu ?tiu daca se lasa cu ceva diseara. ..Nu planuim nimic înainte. .. Va pup ?i va doresc cât mai curând sa ave?i test pozitiv |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| crysyam30 wrote:Te rog! Nimeni nu-mi ia locul!! Nu cred ca exista persoana mai prapastioasa ca mine care pun tot timpul raul inainte! Sunt aici niste candidate foarte serioase la postul tau |
|
Inregistrat: 6/25/2014 Mesaje: 171
| Buna fetele !
Andy, da , am intrat din joi in paste pentru ca imi lusem gandul o perioada, secrete nu am ,daca as reusi as spune si '' cata apa am baut'' ca nu suntem la vreun concurs .
Am facut doar inseminari, am inceput din stert cu progesteron mare,am avut ca si tratament closty si gonal.
Crisiam , felicitari si sarcina usoara , ai ramas insarcinata natural ?
Fetelor vroiam sa va intreb , daca as incepe o noua procedura ar pica in post. O fi ok ? Nu as amana pana in ianuarie, voi cum veti proceda perioada urmatoare ?
Va pup. |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| CARLA 8 wrote:Buna fetele ! Andy, da , am intrat din joi in paste pentru ca imi lusem gandul o perioada, secrete nu am ,daca as reusi as spune si '' cata apa am baut'' ca nu suntem la vreun concurs . Am facut doar inseminari, am inceput din stert cu progesteron mare,am avut ca si tratament closty si gonal. Crisiam , felicitari si sarcina usoara  , ai ramas insarcinata natural ? Fetelor vroiam sa va intreb , daca as incepe o noua procedura ar pica in post. O fi ok ? Nu as amana pana in ianuarie, voi cum veti proceda perioada urmatoare ? Va pup. Ce post,in post sunt interzise placerile,iar o inseminare sau un fiv numai placere nu e :D
|
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| CARLA 8 wrote:Buna fetele ! Andy, da , am intrat din joi in paste pentru ca imi lusem gandul o perioada, secrete nu am ,daca as reusi as spune si '' cata apa am baut'' ca nu suntem la vreun concurs . Am facut doar inseminari, am inceput din stert cu progesteron mare,am avut ca si tratament closty si gonal. Crisiam , felicitari si sarcina usoara  , ai ramas insarcinata natural ? Fetelor vroiam sa va intreb , daca as incepe o noua procedura ar pica in post. O fi ok ? Nu as amana pana in ianuarie, voi cum veti proceda perioada urmatoare ? Va pup. Eu zic sa eviti perioada postului, dar e doar parerea mea, faci cum crezi tu, ar fii mai bn sa vb cu un preot...eu cand am intrebat preotul a zis clar nu...sunt atatea zile din an in care se pot face copii! Iti doresc sa vii la burtici cat mai repede...noi in posturi si miercurea, vinerea duminica sau in zile de sarbatoare nu am bebelit! |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| andy07 wrote: Ce post,in post sunt interzise placerile,iar o inseminare sau un fiv numai placere nu e :D
Andy cum esti? Chiar de dimi am vrut sa te intreb si m am luat cu treaba... Nush daca e vb de placeri e vb de concepere |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| CARLA 8 wrote:Buna fetele ! Andy, da , am intrat din joi in paste pentru ca imi lusem gandul o perioada, secrete nu am ,daca as reusi as spune si '' cata apa am baut'' ca nu suntem la vreun concurs . Am facut doar inseminari, am inceput din stert cu progesteron mare,am avut ca si tratament closty si gonal. Crisiam , felicitari si sarcina usoara  , ai ramas insarcinata natural ? Fetelor vroiam sa va intreb , daca as incepe o noua procedura ar pica in post. O fi ok ? Nu as amana pana in ianuarie, voi cum veti proceda perioada urmatoare ? Va pup.
Nu am facut inseminare sau fiv, am luat doar letrozol din z2-z7. Este natural pe ciclu stimulat. |
|
Inregistrat: 9/14/2016 Mesaje: 112
| NicoN wrote:Eu zic sa eviti perioada postului, dar e doar parerea mea, faci cum crezi tu, ar fii mai bn sa vb cu un preot...eu cand am intrebat preotul a zis clar nu...sunt atatea zile din an in care se pot face copii! Iti doresc sa vii la burtici cat mai repede...noi in posturi si miercurea, vinerea duminica sau in zile de sarbatoare nu am bebelit! Mi se pare exagerat. Sotii au voie sa se iubeasca si in Post, Atata timp cat o fac Pt a aduce pe lume un copil. Stiu ca in Post e "interzis " sexul, atunci cand il practici doar Pt placerile lumesti. Dar Asta Este o decizie pe care o ia fiecare Pt el :) Si de ce sa nu gandim optimist? poate ca in Post Ar reusi inseminarea/Fiv ul ! De ce sa nu vedem asta ca pe o binecuvantare? Nu Ar trebui sa ne fie teama de biserica sau de Dumnezeu, in Momente ca acestea! Bunul Dumnezeu ne a dat liber arbitru, Asta inseamna ca ne Este alaturi, orice decizie am lua! Mai ales cand e Vb de asa un "scop" nobil ! |
|
|