|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Cat despre analizele tale, Alina, mie mi se par ok, dar e mai bine sa-si dea cu parerea fetele mai experimentate. Ca eu iti scriam mai devreme ca e mare raportul lh-fsh, dar dupa aceea am vazut ca sint masurati in unitati deferite. :) |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| alina_ele wrote:
Buna fetelor,
Am atasat o poza cu analizele care le-am primit de secretie pana acum. Papanicolau si colposcopia mai dureaza putin pana le primesc. Cum pot sa atasez mai multe poze si cu analizele de sange, imi spune ca pozele sunt prea mari?
Acestea sunt o parte din analize dar as vrea sa va atasez pozele. -TSH 2,4 mUl/L interval 0,27-4,2 -T3 libre 3,7 pg/mL interval 2,0-4,4 -T4 libre 14,8 pg/mL interval 9,3-17 -LH 8,3 IU/L cu f. foliculara 2,4-12,6; f.ovul 14-95,6; f luteala 1-11,4; f. postmenopauza 7,7-58,5; -FSH 4,9 mIU/mL cu f. foliculara 3,5-12,5; f.ovul 4,7-21,5; f.luteala 1,7-7,7; f. postmenopauza 25,8-134,8; -Prolactina 26,7 ug/L 4,8-23,3 -Progesteron 0,3 ug/L cu f.foliculara 0,057-0,823; f.ovul 0,121-12,0; f.luteala 1,7-7,7; Trimestrul I 11-44,3 Trimestrul II 25,4-83,3 Trimestrul III 58,7-214 -Estradiol 96,2 pg/mL cu f.foliculara 12,4-233; f.ovul 41,0-398; f.luteala 22,3-341; Trimestrul I 154-3243 F.postmenopauza <138
Medicul generalist care mi-a recomandat analizele mi-a spus ca sunt f. stresata si ca nu am ovulatie din cauza ca prolactina este foarte mare si ca sansele sa raman gravida sunt imposibil. Analizele au fost facute pe 11 August in a 4a zi a CM.
Multumesc Pupici
Daca ai facut analizele astea in primele zile ale cm atunci Prolactina e un pic peste limita si chiar poate sa-ti inhibe ovulatia dar nu e musai, depinde de la persoana la persoana. Problema e raportul FSH:LH care ideal e sa fie in raport 1:1 , dar valoarea LH ar putea sa fie influentata de prolactina marita. Prolactina marita poti s-o scazi naturist cu Vitex si medicamentos cu Dostinex, dar inainte de toate mergi sa-ti interpreteze un dr gnecolog rezultatele. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Crissy wrote: Daca ai facut analizele astea in primele zile ale cm atunci Prolactina e un pic peste limita si chiar poate sa-ti inhibe ovulatia dar nu e musai, depinde de la persoana la persoana. Problema e raportul FSH:LH care ideal e sa fie in raport 1:1 , dar valoarea LH ar putea sa fie influentata de prolactina marita. Prolactina marita poti s-o scazi naturist cu Vitex si medicamentos cu Dostinex, dar inainte de toate mergi sa-ti interpreteze un dr gnecolog rezultatele.
Buna fetelor,
Am fost la ginecolog acum o sapt care mi-a recoltat papanicolau, colposcopie si o analiza de secretie (am atasat poza cu ceea ce am primit momentan de la laborator) Mi-a zis ca analizele sunt oki desi i-am zis ca am dureri si ca luna trecuta am ajuns la spital din cauza cheagurilor si hemoragiei. A zis sa asteptam rezultatele de la celelalte analize. La spital ma vazut un ginecolog in plina problema, adica cu cheaguri dureri si mi-a zis ca totul arata bine ca unele persoane asa sunt. Sincer nu stiu ce sa mai cred, azi am crezut ca mor de durere, nu am dormit toata noaptea trecuta. Sincer nu stiu cum sa procedez.. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/19/2016 Mesaje: 135
| Scuze analizele au fost facute pe 11 august ziua a9a a CM cu 2 zile inainte de a incepe perioada fertila, nu a4a. Maine am reusit sa ma duc sa ma vada iar medicul generalist poate imi recomanda un ginecolog bun. |

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| alina_ele wrote:Scuze analizele au fost facute pe 11 august ziua a9a a CM cu 2 zile inainte de a incepe perioada fertila, nu a4a. Maine am reusit sa ma duc sa ma vada iar medicul generalist poate imi recomanda un ginecolog bun. O parte din analize ar fi trebuit sa ti le dea sa le faci intre z3-z5, de preferat in z3. Eu cred totusi ca mici probleme sunt. Dar gineco poate sa iti spuna exact ce si cum. |
| LAURA0202 wrote:
alina_ele, daca as sti ceva , te as ajuta eu DAR ........ n am idee nici macar ce analize as putea sa cer eu la doctorul de familie ca sa vad ce si cum ii la corpul meu. n am idee sper ca cineva sa ne raspunda. stiu doar ca i as putea cere analize hormonale dar mai mult, n am idee. as vrea sa fac si o vizita la ginecologie,la un alt doctor ca sa vad ce mi ar spune, alta parere nu sr strica. cat timp mai sunt inca in italia.
Iti spun ce analize am facut eu... Bineinteles si sotul a facut spermograma si spermocultura. Amandoi am facut analiza pentru anticorpi antispermatici in sange, cu toate ca nu ne-a cerut-o niciun doctor. Profil hormonal ziua 2 sau 3: estradiol, FSH, LH, plolactina, TSH, triiodotironina (T4), tiroxina libera (FT4). AMH-ul il poti face oricand. CA-125 (dupa ziua 8) Test de toleranta la glucoza cu 75g Control genetic de trombofilie La ginecolog: bineinteles testul papanicolau, cultura secretie col uterin, mycoplasma, ureaplasma,chlamydia. Daca astea ies negative, faci histerosalpingografie sau histerosonografie (eu din pacate le-am facut pe amandoua) pentru a testa permeabilitatea trompelor. Sper ca nu mi-a scapat nimic. Mult succes! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2016 Mesaje: 22
| Bella1989 wrote: Iti spun ce analize am facut eu... Bineinteles si sotul a facut spermograma si spermocultura. Amandoi am facut analiza pentru anticorpi antispermatici in sange, cu toate ca nu ne-a cerut-o niciun doctor. Profil hormonal ziua 2 sau 3: estradiol, FSH, LH, plolactina, TSH, triiodotironina (T4), tiroxina libera (FT4). AMH-ul il poti face oricand. CA-125 (dupa ziua 8) Test de toleranta la glucoza cu 75g Control genetic de trombofilie La ginecolog: bineinteles testul papanicolau, cultura secretie col uterin, mycoplasma, ureaplasma,chlamydia. Daca astea ies negative, faci histerosalpingografie sau histerosonografie (eu din pacate le-am facut pe amandoua) pentru a testa permeabilitatea trompelor. Sper ca nu mi-a scapat nimic. Mult succes!
Buna .... Am si eu o intrebare analizele de secretie, mycoplasma ureaplasma si chlamydia se fac intr_o anumita perioada a CM sau se pot face oricand! Mentionez ca am avut ovulatie pe 18 si ma gandesc ca poate o fi ceva pe acolo... Tb sa le fac ca sunt obigatorii pt HSG din cate stiu. Multumesc |
| Alex2016 wrote: Buna .... Am si eu o intrebare analizele de secretie, mycoplasma ureaplasma si chlamydia se fac intr_o anumita perioada a CM sau se pot face oricand! Mentionez ca am avut ovulatie pe 18 si ma gandesc ca poate o fi ceva pe acolo... Tb sa le fac ca sunt obigatorii pt HSG din cate stiu. Multumesc Din câte ?tiu eu le po?i face oricând, important e sa nu fii la menstrua?ie când le faci... analizele astea se fac si in sarcina, a?a ca nu cred ca ar fi o problema chiar daca ai bobita in burtica. Mai bine le faci acum ca, in cazul in care î?i vin uratii, sa po?i face histerosalpingografia dupa ciclu. Hsg se face dupa ce nu mai curge deloc sânge, dar înainte de ovulatie pentru a fi siguri ca nu e?ti gravida. A?a ca daca a?tep?i uratii si faci secre?iile dupa ciclu,e posibil sa nu Prime?ti rezultatele înainte de ovulatie si nu mai po?i face hsg. Pierzi o luna. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/24/2016 Mesaje: 3
| Buna fetele.nou venita în lista.va rogbajutati-ma ?i pe. Mine cu un sfat.un doctor ginecolog bun în Bucure?ti care sa nu fie arogant ?i plictisit sa explice.nubreusesc sa ramân gravida.ne chinuim de un an jumate :( |

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella1989 wrote: Iti spun ce analize am facut eu... Bineinteles si sotul a facut spermograma si spermocultura. Amandoi am facut analiza pentru anticorpi antispermatici in sange, cu toate ca nu ne-a cerut-o niciun doctor. Profil hormonal ziua 2 sau 3: estradiol, FSH, LH, plolactina, TSH, triiodotironina (T4), tiroxina libera (FT4). AMH-ul il poti face oricand. CA-125 (dupa ziua 8) Test de toleranta la glucoza cu 75g Control genetic de trombofilie La ginecolog: bineinteles testul papanicolau, cultura secretie col uterin, mycoplasma, ureaplasma,chlamydia. Daca astea ies negative, faci histerosalpingografie sau histerosonografie (eu din pacate le-am facut pe amandoua) pentru a testa permeabilitatea trompelor. Sper ca nu mi-a scapat nimic. Mult succes!
multumesc de raspuns. eu cam le am facut cat de cat aici in Italia, cand am fost la centrul de ferilitate impreuna dar nu i ca ne a zis ca ceva ar fi in neregula nici la mine,nici la el; ne or recomandat insemniare artificiala pt ca noi, doar de aia ne am dus, ca sa intelegem de ce nu raman. am facut eu mai multe analize, cea mai tare a durut aia, salpinografia sau cum s o fi chemanand, unde se vedea ca trompele mele sunt ok, mi a si aratat ca lichidul trece,deci...? u sunt infundate sau obsturate sau altfel spus-inchise. eu, luna viitoare merg la timisoara la logodnicul meu si daca chiar nu s a prins nimika, nici luna asat, chiar daca am luat amandoi tictura aia branca ursului care a fost ....naspa la gust, am aflat de un ginecolog bun, sau clinica buna . ma voi duce acolo, sa imi fac un control/consultatie sa vad ce imi va spune dr ul de acolo, de ce nu raman, pt ca si ginecoloaga mea, de la petrosani, pt ca de acolo suntem, mi a facut un pic de morala sau ....cum s so fi chemand referitor la perioada fertila si tot ea mi a indicat tinctura asta care ajuta sa "concepi". este careva din timisoara pe aici? dr sau clinica grigorasu? alin .... ? asa tin minte eu-pt ca nu mai am biletelul ala unde mi a notat numele lor. multumesc |
| Bubu32 wrote:Buna fetele.nou venita în lista.va rogbajutati-ma ?i pe. Mine cu un sfat.un doctor ginecolog bun în Bucure?ti care sa nu fie arogant ?i plictisit sa explice.nubreusesc sa ramân gravida.ne chinuim de un an jumate :( Bine ai venit si ?edere cât mai scurta aici! Eu merg la Dr Vythoulkas. Este foarte ocupat, de multe ori ma iau nervii când nu dau de el la telefon sau a?tept si o zi întreaga sa ma sune asistenta sa imi spuna ce tratament sa iau, sau ce trebuie sa fac... Si in momentele alea ma gândesc sa-l schimb. In final însă imi schimb parerea si raman cu el pentru ca e foarte bun ca medic si chiar simt ca sunt pe drumul cel bun cu el. Dar spune-ne mai multe... ai mai fost la al?i medici? Ce analize ai facut pana acum, daca ai facut?... |

| Bubu32 wrote:Buna fetele.nou venita în lista.va rogbajutati-ma ?i pe. Mine cu un sfat.un ginecolog bun în Bucure?ti care sa nu fie arogant ?i plictisit sa explice.nubreusesc sa ramân .ne chinuim de un an jumate :( Buna! Bine ai venit! Sa ai noroc si sa scapi repede de aici...nu ca unele dintre noi Eu am mers la Giulesti pana acum o luna, acolo sunt mai multi medici bunicei, dar am renuntat pt ca cel la care ma duceam nu prea era interesat. Acum am schimbat medicul cu unul ce are cabinet in Titan, dar abia mi-am facut analizele la el. Nu stiu inca cum e. Astept consultul. Daca e ok iti pot spune numele pe privat.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| Buna dimineata fetelor. Eu am luat o mica pauza de la forum, dar am revenit cu vesti bune. Ieri am fost la eco si avem 6 saptamani si 2 zile. Va pun atasat si poza cu bebe. Conform d-lui doctor suntem ok ca si masuratori, avem 118 bpm si suntem foarte cuminti. Va imprastii praf de burtica mica Pfu Pfu Pfu, ca vad ca s-au adunat iarasi o multime de aspirante. Doamne ajuta sa va mutati toate la burtici. Eu inca nu va parasesc, nu imi fac ticker deocamdata, astept sa trec de 12 saptamani. Va pup si va doresc o saptamana usoara! crysyam30 attached the following image(s):

|
|

| crysyam30 wrote:Buna dimineata fetelor. Eu am luat o mica pauza de la , dar am revenit cu vesti bune. Ieri am fost la eco si avem 6 saptamani si 2 zile. Va pun atasat si poza cu bebe. Conform d-lui suntem ok ca si masuratori, avem 118 bpm si suntem foarte cuminti. Va imprastii praf de burtica mica Pfu Pfu Pfu, ca vad ca s-au adunat iarasi o multime de aspirante. Doamne ajuta sa va mutati toate la burtici. Eu inca nu va parasesc, nu imi fac ticker deocamdata, astept sa trec de 12 saptamani. Va pup si va doresc o saptamana usoara!
Pupam fata si bobita ei! Sa fiti sanatosi/sanatoase! ai vazut ca se poate? Cat de pesimista erai acum 3-4 saptamani si Doamne Doamne a zis..."hai s-o bucuram si pe fata asta"! Curaj! Si calm! Muult calm!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
|
Si eu te pup si te prafuiesc maxim! Stai linistita ca tot panicata sunt dar mai putin. Nu o sa ma linistesc de tot decat cand o sa nasc |
|
|