|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| monica maria wrote:Multumim pt noua casuta Anelise, mai sunt cateva aspirici noi care au postat si pe pagina ulterioara, daca vreau sa apara pe lista sa se anunte! Ar mai fi maria 2013, Baby lorena, Bella1989, Lorelai, sa spuna daca vor pe listuta! Le trec si pe Lorelai si Maria. Sper sa fie ok! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/23/2016 Mesaje: 11
| Si eeeeeeeu vreau la aspirici...o sa am ceva de stat da nu ma las |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Anelise wrote:Le trec si pe Lorelai si Maria. Sper sa fie ok! Eu am zis sa spuna daca isi doresc sa fie pe lista! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| FloreC wrote:Te cred ca e frumos Lily  Ma bucur mult pentru tine ?i abia a?tept sa vina ziua în care sa ne scrii cum e sa Î?i ?ii puiul în brate o sa vina si randul tau mai devreme sau mai tarziu.... daca eu am reusit sigur si tu vei reusi....DD intodeauna ne asculte dorintele dar ne da la momemtul potrivit.... noi trebuie sa speram ca reusim sa avem ce ne dorim... |

| monica maria wrote: Eu am zis sa spuna daca isi doresc sa fie pe lista!
Da, stiu. Eu le-am trecut... Daca nu-si doresc, le sterg. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Anelise wrote:Da, stiu. Eu le-am trecut... Daca nu-si doresc, le sterg. Multumim Anelise ! |

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Mult praf de burtica si de la noi!!! Sa veniti toate la burtici!!!! |

| monica maria wrote:Multumim Anelise  ! Pup cu drag! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/14/2016 Mesaje: 112
| Anelise wrote:Pup cu drag!
Nici eu nu ma gasesc pe lista Cu aspirici! |

| Amadeus wrote:Nici eu nu ma gasesc pe lista Cu aspirici!
|
|

Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| nu ma poate ajuta nimeni??? sunt in ziua 13 CM ma dor sanii graznic... este prima daca in viatza cand patesc asa ceva.... ce poate fi??? pot lua ceva? |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Anelise wrote:Le trec si pe Lorelai si Maria. Sper sa fie ok! Anelise, multumesc! Eu de urmarit, urmaresc de mult timp forumul, doar ca mi-a fost nu stiu cum sa postez. Abia la casuta anterioara mi-am facut si eu curaj. Sper din tot sufletul sa nu stau prea mult pe listuta, la fel cum sper pentru toate aspirantele! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3404
| Stai linistita ca sigur iti trece e ceva hormonal poate fi si de la ovulatie...nu cred ca e bine sa iei ceva...sigur iti trece... |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Floricel, bine ai venit! Sa fii sanatoasa si cat mai repede sa treci pe lista gravidutelor! |
|

Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| Multumesc Lili... nu m-au durut niciodata :( |
|
|